- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
insan vücudu çok farkli yapiya göre alım yerleride değişiyor . keşke alınan kiloları yönlendirme şansı olsa ama yok malesef
evet canım benim boyum 1.67 . 50 52 arası iyi oluyor şimdi 48 kiloyum yüzüm zayıf gözüküyor tabi .. sanki bunun biraz uyku düzeniylede alakası var ,bu aralar düzensiz uyuyorum .uykuyuda düzene sokmak gerekir.
akannehir 48 mi??
Ben kendimi kanımca şurdan atsam çok eyi olacak. 1.68 boya 64 kiloyumkaydirigubbakcemile3
52 kilo bile o boya çok zayıf değilmi yav
Ömrüm boyunca 60 ın altına hiç düşmedim. Ha bir ara aşık neyin olmuştum 57 ye kadar gerilemiştim, iskelet gibi olmuştum o zamanda:dilcikar:
Bölgesel Kilo alma veya Kilo verme Yağ oranı düşürülmüş bitkisel ürünlerle mümkündür..
benim kilom 52 vücudum zayıf nerdeyse boyumda 1. 68 ama yanaklarım hani toplu çocukla rolurda balon gibi olurya öyle sinir oluyorum herkes ne kadar tatlı der ama ben kadınsı bulmuyorum
yüzüm benim de çöküktü. yesem de yüzüme almıyodum. ben yağ enjeksiyonu yaptırdım. çok memnun kaldım. tavsiye ederim..a.s
yaa valla çok güzel olur benım fiziğim normal ama yüzüm çok minyon 23 yaşındayım ama yüzümü görenler 18 sanıyor okadr ufakki annem bile kaşık suratlı diyor bende yağ enjekte ettırmek isterim ama biraz tuzlu olur bu işler estetığe giriyor çnkü ve ssk bu tarz şeyleri karşılamıyor özel yanı para ister bu tarz şeyler:tomato:yüzüm benim de çöküktü. yesem de yüzüme almıyodum. ben yağ enjeksiyonu yaptırdım. çok memnun kaldım. tavsiye ederim..a.s
canım bence en iyisi uyku düzeni uykunu düzenli alırsan hemen yüzde belli ediyor . işde çalıştığım günler uykusuz kalıyorum uyku düzeim olmaınca hemen yüzden veriyorum ama tatilde olup uykumu alırsam biran da yüzüm değişiyor bakışlarım en başka uyve ve stres diyorum
selametle...
bende sadece yuzume kılo almamak ıstıyorum kılo alınca yuzum gurbuz gurbuz cocuklar gıbı sısıyo
bende cok rahatsızdım suratımdan.. cok hızlı kılo verımınden kaynaklanıyor bu ,ideal kilonuza kavstuktan sora yeterlı ve duznlı beslenıp bı sure sonra yuzunuzu eskı halıne getırebılırsınız . yanı kılo verdıkten sonra yıne dıyettekı gbı kendınızı hersyden mahrum bırakmamak gerekıyor .. aç kalmamak fln.. spor yaparak kılonuzu koruyabılrsınız.. ama duzenlı ve yeterlı beslenmeden suratınız eskı halıne donmez .. bızzat yasadım yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?