Saf Erkek / Yazık mı Oldu ?

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
Selam kızlar ben yeni atanmış genç bir öğretmenim.
İşe başladığımdan beri benimle ilgilenen biri vardı okulda, ilgisinin farkındaydım ama konuşmaya fırsat olmuyordu. Daha sonra bir bahaneyle gelip benimle tanıştı. Ertesi gün biraz daha samimileşti derken üçüncü günde niyetini söyledi. tanışmak görüşmek istedi ben de kabul ettim.
görüşmemiz yaklaşık iki ay kadar sürdü.bir ay dolmadan yüzükle karşıma çıkıp evlenme teklifi etti. kabul etmemiştim. iyi biriydi gerçekten, bana olan duyguları samimi görünüyordu, duygusal anlamda da havaya girmişti, ilgi alaka, gönlümü kazanmaya çalışma vs çok güzel. amaa gel gör ki bu çocuk biraz saf geldi bana sanki fazla iyi niyetli. düz mantık. beni anlamıyordu zaman zaman. hayat görüşü vs bana göre yüzeysel ve çocukcaydı. bol bol da pot kırıyordu hiç kurnaz olmadığı için. parasal konularda da rahat pek hesap kitaptan anlamaz biriydi.
nihayetinde ben bu insanla yapamam dedim ayrıldım. diretti biraz daha iyi tanıyamadın beni dedi. sonra ayrıldıktan sonra bi defa tekrar adım attı kesin bi dille kapattım konuyu. ama hala bi ümit bakıyor bana karşılaştığımızda. ben de herkesin kusurları var iyi niyetli birini böyle terk etmese miydim diye aklımdan geçiyorum.
siz ne dersiniz ?

Tek sorunu bumuydu beğenmemenin ? Karakteri kötü olsaydı kurnaz eli işte gözü oynaşta ??

İlişkilerde hele ki evliliklerde bi taraf kesinlik ile gözü açık olmalı o taraf sen olabilir onu da yönlendire bilirdin.

Ama yok benim tipim değil diyorsan bitmesi daha mantıklı ki açık dille de ona belirtmişsin bunu.

Yanlış algılamayın lafım genel size özel değil. Nerede kötü karakter var ise ona gidiyor günümüzde kızlar sonuç hüsran iyi olanlar ise ay saf sıkıcı vs kenara itiliyor o hüsrandan sonra da adam gibi kimse kalmadı ki diyoruz.

Sen bu adamla olsan ilerde bu huyu daha da gözüne batar.
Sevmiyorsun işte. Daha ne için devam edeceksin ki?
Belli ki daha işini bilen ve yeri geldi mi tilki gibi hareket edebilecek birini istiyorsun.
O halde salla gitsin.

Herkesin bir kusuru var lafını yanlış anlamışsın sanırım.
Evet herkesin kusuru olduğu tabii ki bir gerçek.
Ama 'kusur' dediklerin burun kıvırmana sebep oluyorsa, burada "herkesin bir kusuru var. Olsun." deyip geçemezsin.
Ne arkadaşlık ilişkilerinde ne de gönül işlerinde bunu yapamazsın.

Kusurlarını gördüğünde bile aşkla bakamadığın birine asla saygı duyamazsın. Karşı tarafın ısrarına takılmamalısın. İlk bulduğun adama yapışmak gibi olur bu.
Sen de karşı taraf da mutsuzluğa sürüklenirsiniz. Ve saf bir erkek hiç çekilmez. Uğraşmak çok zor olur. Seni utandırabilir başka insanların yanında üstelik. Dengin olan biriyle beraberlik yaşamalısın.

Tek sorunu bumuydu beğenmemenin ? Karakteri kötü olsaydı kurnaz eli işte gözü oynaşta ??

İlişkilerde hele ki evliliklerde bi taraf kesinlik ile gözü açık olmalı o taraf sen olabilir onu da yönlendire bilirdin.

Ama yok benim tipim değil diyorsan bitmesi daha mantıklı ki açık dille de ona belirtmişsin bunu.

Yanlış algılamayın lafım genel size özel değil. Nerede kötü karakter var ise ona gidiyor günümüzde kızlar sonuç hüsran iyi olanlar ise ay saf sıkıcı vs kenara itiliyor o hüsrandan sonra da adam gibi kimse kalmadı ki diyoruz.

Yok ben gerçekten, temiz iyi niyetli erkekleri küçümsemeyen hele o fırlama tipli erkeklere hiç pas vermeyen bir kızım. o yüzden zaten böyle oturup etraflıca düşünüyorum.
iyi biri olması benim için olmazsa olmaz bir şey ama fazla çocuksuluk da anlaşamamanıza sebep oluyor malesef. mesele iyi niyetli olması değil bu sebeple tehlikeleri ve sorunları görememesi.

Sen bu adamla olsan ilerde bu huyu daha da gözüne batar.
Sevmiyorsun işte. Daha ne için devam edeceksin ki?
Belli ki daha işini bilen ve yeri geldi mi tilki gibi hareket edebilecek birini istiyorsun.
O halde salla gitsin.

Herkesin bir kusuru var lafını yanlış anlamışsın sanırım.
Evet herkesin kusuru olduğu tabii ki bir gerçek.
Ama 'kusur' dediklerin burun kıvırmana sebep oluyorsa, burada "herkesin bir kusuru var. Olsun." deyip geçemezsin.
Ne arkadaşlık ilişkilerinde ne de gönül işlerinde bunu yapamazsın.

Kusurlarını gördüğünde bile aşkla bakamadığın birine asla saygı duyamazsın. Karşı tarafın ısrarına takılmamalısın. İlk bulduğun adama yapışmak gibi olur bu.
Sen de karşı taraf da mutsuzluğa sürüklenirsiniz. Ve saf bir erkek hiç çekilmez. Uğraşmak çok zor olur. Seni utandırabilir başka insanların yanında üstelik. Dengin olan biriyle beraberlik yaşamalısın.

Ben de böyle düşündüm işte, nihayetinde bu insanın bu tavrı beni rahatsız ediyor ve ilerde daha büyük sorunlar çıkabilir. onu da kırmak istemiyorum o da mutlu olmayı hak ediyor. dayanamayıp hatalarını yüzüne vuruyorum sonuçta.
ilk karşıma çıkan insan değil elbet hatta daha önce karşılaştığım insanlar aksine iki yüzlü ve kurnazdı böyle akıllı geçinen erkeklerden samimiyetsizlikten hoşlanmıyorum asla. o yüzden iyi niyetli olmasını sorun etmemeli miyim acaba diye düşündüm ama anlaşabilmek önemli size katılıyorum. demek ki hem akıllı hem temiz niyetli olması gerekiyor karşımda onu da çok sık göremiyoruz. hayırlısı.

Yok ben gerçekten, temiz iyi niyetli erkekleri küçümsemeyen hele o fırlama tipli erkeklere hiç pas vermeyen bir kızım. o yüzden zaten böyle oturup etraflıca düşünüyorum.
iyi biri olması benim için olmazsa olmaz bir şey ama fazla çocuksuluk da anlaşamamanıza sebep oluyor malesef. mesele iyi niyetli olması değil bu sebeple tehlikeleri ve sorunları görememesi.

Anladım canım seni ee yapamıyacağına inanıyorsan ki sen iyi bilirsin kendini ayrılman yerinde ki güzellikle de belirtmişsin bunu senden iş çıkmış.

X