merhaba kızlar ben bir yıllık evliyim.sözlüyken,nişanlıyken ve evlenene kadar saftım! hinlik cinlik oyun bilmezdim amaa... Bir kayınvaldem var yarabbim düşmanlar başına!!! gülerek yapar yapacağını alttan alttan.Ben hep şaka zannederdim bilmezdim neyi neden söylediğini sonra sonra ağlamaya anlamaya çalışmaya başladım evlenmeme iki ay kala anladım herşeyi.Bende eşime şikayet etmek yerine kendim buldum yöntemi onun gibi oldum şaka şaka diye her lafa cevap vermeye başladım meğer önceleri ne salakmışım cahilmişimhep ezdirmişim kendimi çooook üzülüyorum o günlerime ama artık akıllandım.Hep gülüyorum ama hiç bir lafın altında kalmıyorum eşim bir şeyin farkında değil ama mutlu:) Bütün arkadaşlarıma öğretiyorum bu yolu yapmak çook herşeye gülmek yok saymak çook zor ama en kolay yol bu gülerek yap yapacağını hem senin içinde bişey kalmıyor hem de ezdirmemiş oluyorsun kendini:)) daha çoooooooook şey öğrendim kitaplardan sakın kendinizi yıpratmayın her şeyin bir çözümü var
bende laf sokarken gülemiyorum
bunu nasıl yapıyorsunuz ya
hemen sinirlendigimi de belli ederim
suratım asılır sert bi dille söylerim lafımı
ha bide yan yan bakmaya başlıyomuşum öyle diyorlar
taktik verin banada[/QUOT
bak araştırdım ben şöyle yap;o an suratına odaklan dudaklarını hafif yanlara doğru aç gülümsemiş olursun bu cümleme valla bak kızmayın ama ilk böyle öğreniliyor bu söylediğim sinir anında aklına gelsin yap gözlerin yana da baksa dudakların gülerse bişey idda edemezlerki! sana güldüğün zaman bile gözlerin yan yan bakıyo derse yine daha fazla aç dudaklarını toprağamı baksın de espri yap ya da yukarıda bakabiliyorum baaak baktım de çocuklaş.İnan bana işe yarıcak
Benim de bu tarz bi sorunum var.Olay olduğunda ya da laf geldiğinde bir şey yapamayıp, sonra onu içimde o kadar büyütüyorum ki yalnız kalınca kendimi diyaloglar hazırlayıp, şöyle deseydim, böyle dicem yaparken buluyorum.Uykularıma giriyor, kafama çok takılıyor. O an öyle gelmese de ya da üf takmıcam desem de bi kaç saat sonra içime oturuyor. Olgunlaşma sürecime giremedim laf söylemektemesela en son bayramda k.v lerdeydik,bi ara sıcaktan falan ya da ne bileyim çok güleç değilimdir tv izliymuoşum öylesine, kv. yanıma geipl ısrarla bir şey mi oldu diye soruyor.yooo diyorum üsteliyor.EN sonunda eşimden için "bana yardım etmiyorsun diye sana kızdı mı yoksa, bak bir şey söylediyse söyle bana ben konuşurum" falan dedi.O an böyle idrak edemedim.Ya şimdi kaç gündür düşünüyorum o neydi öyle
okuyunca güldüm:)) sana alttan alttan bak bana yardım etmedin oğlumda gördü bana yardım etmezsen böyle olur demiş kibarca:)
işte bak nasıl yapıyorlar anladın mı?! hayır bide kendini nasıl kabartıyor bak niye üstüne alınıyosun diyesim geldi ama ben olsam orda öyle şeylere kocam bişey demez karışmaz anne havadan içim karardı falan derdim:)) seni çook tatlı buldum anlamamışsın kendimi gördüm sende :)
Ya sorma2 gündür diyorum ki; keşke ben de ona tatlı tatlı gülümseyip "yok canııımm, eşim benim yorulmamı istemez, zaten tatil sen dinlen diyor" deseydim.Güzel olmaz mıydı.Hı? :26: Ama diyemedim, geçmiş olsun artık bana, o lafın üstüne 1 bardak soğuk su düşer bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?