Saf yerne konulmak..

Aman üzülmesin,kızmasın,kırılmasın,alınmasın,gücenmesin,gururu kırılmasın diye diye o kadar çok üzüyor ki karşındaki seni..:delphin:
Ayağa kalkıp yeter diyorsun..
Sonra da şarkıya başlıyorsun;
"Kötüyüm ben kötüyüm..." diyorsun aynen benim gibi..:lepi:

Hakkaten öyle yapmak lazım aslında =) Ben çok yıpranıyorum herkesin gönlü olsun kimse üzülmesin diye. İnsan çevresine şöyle bi bakıyor da aynı özeni sana çok çok az insan gösteriyor aslında. İyilikten maraz doğar diye boşa dememişler =)

bende zamanında resmen aptal yerine koyuldum bunu da çok ufak bir ipucuyla anladım ama artık geçmişti
şimdi ise her harekete şüpheyle bakıyorum acaba diye
bence tüm kadınların hissi çok kuvvetli arkasından çevrilen dolapları biraz ayrıntılara dikkat etse hemen anlayabilir (benim gibi akıllandım) kendinizi sakın bu hale sokmayın çok kötü bir duygu helede sevdiğin insan yaparsa gelde güven:oklava:
acaba arkamdan iş çevirirken benim hakkımda ne düşündü, benimle konuştuğu yerde iş üstündemiydi gibi sorular insanın beynini fazlasıyla yoruyor açıkgöz olmak lazım:1shok:

Asla saf degilimdir, saf ayagina yatip saman altindan su yuruten insanlardan da nefret ederim...:delphin:

başlığa baktım benden bahsediyor ben safım aptalım itiraf ediyorum eşim özellikle yıllardır uyutuyor beni neden acaba diye sorduğumda zor anlıyorum olayı çok mutsuzum bundan dolayı
çünki eşimin enayi yerine koyup kandırdığı için
çünki kayınvaldemin yüzüme gülüp arkamdan konuştuğu için
çünki anne babamın sadce ben evli kaldığım için beni sevdiği için
ben bunları ancak 10 sene içinden anladım iyi niyetim tükendi kimseye güvenemiyorum arkadaşlık kurmak istemiyorum okadar kazıklandım ki ama iyi ol du bana uyanık olsaydım sevmeseydim güvenmeseydim işte bu benim suçum yaramı depreştirdiniz bu konuyu açmakla kimse sevilmeyi haketmiyor benim hayatımda

Beni de nedense çok saf yerine koyan oluyo dışarıdan çok mu aptal görünüyorum yada iyi niyetimi çok çabuk belli etmekle mi hata yapıyorum bilmiyorum :sm_confused: Evet yalan dolanlara ilk başta inanıyorum ama bunu yapan zeki(!) insanların düşünemediği bişey var o da er yada geç yalanlarının ortaya çıkması :delphin:

olmazmı?oldu,hemde eşim tarafından,ama kısa zamanda saf olmadığımı çok iyi anladı,:oklava::delphin:
ama genelde bana o şekilde davranan insanlardan uzak durmaya çalışırım.en iyisi bu bence.:1closedeyes:

koyan oldu ise de hiç farkında değilim farkında olsam da farketmiyor o onların kendi acizlikleri. beni saf yerine koyarak arkamdan iş çeviren herkesi bi gün çok gülünç bi durumda görmekte var tabi

olmaz mı. hemde kaç kere birden fazla desem, yalan olmaz. belkide gerçekten safım ki herkese güveniyorum. arkadaki art niyeti göremiyorum. saf yerime konduğumu da öyle hemem anlayamıyorum. seneler sonra dank ediyor.o zamanda iş işten geçmiş oluyor çoktan.

ah duygucum yaa...olmaz olur mu
oldu tabiki, hemde kaç kez
her defasinda da kendime derim ben "birde kendimi çok akilli sanirdim" diye
ya gerçekten aptalim...ya aptal rolunu oynamaktan zevkl aliyorum
ben bir turlu anlamadim kendimi

1 kişi saf yerine koymuş, öğrendiğimde resmen kamyon çarpmışa dönmüştüm..

Açtım telefonu, suratına vurmazsam gözüm açık gider, öyle de iyi bir huyum vardır, ''öğrendim, bitti arkadaşlığımız'' dedim, o kadar..3 sene önce..

Ama bu olay bana çok şey öğretti, ben de tongaya düştüysem herkes düşer valla..Kendimi uyanık sanırdım ama maskeler o kadar profesyonelce takılıyor ki suratlara, insansınız sonuçta, inanıyorsunuz.

Başka tecrübem yok bu konuda şükür..1 tane ile atlattık şimdilik:))

saf kesinlikle değilim ama saf yerine beni koyupta iş çevirenler çok oldu
yüzüne vurmayı insanların ayıplarını yüzüne vurmayı sevmediğim için saf sandılar
ama hepsi kendini kandırdı asıl saf aptal yerine koymaya çalışanlar kaybetti beni

Aman üzülmesin,kızmasın,kırılmasın,alınmasın,gücenmesin,gururu kırılmasın diye diye o kadar çok üzüyor ki karşındaki seni..:delphin:
Ayağa kalkıp yeter diyorsun..
Sonra da şarkıya başlıyorsun;
"Kötüyüm ben kötüyüm..." diyorsun aynen benim gibi..:lepi:

laalem aynı bu yorumun gıbı oluyor...haklı oldugum halde yaptıgım tepkıden bıle bazen kendıme kızıyorum...
keske yapmasaydımda kendısı utansaydı dıyorum ama
bazıları utanma kavramını bıle bılmıyor...
utanmakta bır erdem....

1 kişi saf yerine koymuş, öğrendiğimde resmen kamyon çarpmışa dönmüştüm..

Açtım telefonu, suratına vurmazsam gözüm açık gider, öyle de iyi bir huyum vardır, ''öğrendim, bitti arkadaşlığımız'' dedim, o kadar..3 sene önce..

Ama bu olay bana çok şey öğretti, ben de tongaya düştüysem herkes düşer valla..Kendimi uyanık sanırdım ama maskeler o kadar profesyonelce takılıyor ki suratlara, insansınız sonuçta, inanıyorsunuz.

Başka tecrübem yok bu konuda şükür..1 tane ile atlattık şimdilik:))

işte bu...o maskelerı öyle bır takıyorlar ki...adeta yapıştırıyorlar...ve o maskenın içinde kendilerını bıle unutuyorlar...kim olduklarını...
çünkü asıl çirkin yüzlerıyle yüzleşmekten cekınıyorlar....
o yuzdende asıl saf yada yanlış kişiler farkında büle degiller...

olmaz mı. hemde kaç kere birden fazla desem, yalan olmaz. belkide gerçekten safım ki herkese güveniyorum. arkadaki art niyeti göremiyorum. saf yerime konduğumu da öyle hemem anlayamıyorum. seneler sonra dank ediyor.o zamanda iş işten geçmiş oluyor çoktan.

aynen canım.....aynen yorumundakı gıbıyım...valla epeyde saf varmış...
ne yapmak lazım bunuda bılemedım dogrusu...CADIARZU

olmaz mı hemde çok defa. kendini çok akıllı sanan acizler tarafından hemde. ben direk tavrımı koyar o kişiyle ilişkimi keserim. merhaba bile demem. tavrım çok katıdır. özellikle çalışma hayatında bununla çok karşılaştım. bu kişiler sizi yönetmeye bile çalışır. mevkisi sizden düşük olsa bile. en iyisi fırsat vermemek. bu yüzden kuşkulu bir insan oldum çıktım. daima tetikte yaşamakta zor.

ınsanlar ıylıgı yardımlasmayı paylasmayı artık saflık olarak goruyorlar cok saf salak yerıne koyuldum ama umrumda degıl yaptıkları onların cırkınlıklerı

çok safımdır hemde çok bazen biri bana laf sokar ben bakarım bakarım sadece bakarım genelde şok olduğumdan azımı bıçak açmaz o zamansa saftan çok salak olduğumu düşünürüm.

Back
X