Saf yerne konulmak..

Her insanın saf bir yanı veya anı vardır,benimde saflığım tutar ara ara,laf sokulur,arkamdan dolaplar döner anlamam baştan,sonradan olayı sözleri sorguladıkça anlarımki saflığımın doruğuna erişmişim:)
Olsun varsın ben saf halimle daha güzelim,keşke saflığımdan yararlananlarda biraz saf olmayı başarsa,ben kazık atanı kaybediyorum,kazık atanlarsa benliğini...

kalibrasyon yeteneğim yüksektir benim...
biri daha bir şey derken ben onu ne niyetle söylediğini anlarım...
cahil cesareti olan insanlar var tabii kendilerini akıllı sanıp başkalarını aptal sanan...
ona da sandığın kadarsın derim içimden...
diyelim faka bastıran biri çıktı, bu insanlarında hayatın bir rengi olduğunu düşünür, neden buna izin verdiğimi sorgularım...
neden bana bunu yaptıları değil...

kalibrasyon yeteneğim yüksektir benim...
biri daha bir şey derken ben onu ne niyetle söylediğini anlarım...
cahil cesareti olan insanlar var tabii kendilerini akıllı sanıp başkalarını aptal sanan...
ona da sandığın kadarsın derim içimden...
diyelim faka bastıran biri çıktı, bu insanlarında hayatın bir rengi olduğunu düşünür, neden buna izin verdiğimi sorgularım...
neden bana bunu yaptıları değil...

ukala, kendini beğenmiş, egosu tavan yapmış insan...
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

olmazmı oldu tabiii,
iyi anlarımdan yararlananlar,temiz niyetimi suistimal edenler...
insan zaman geçtikçe çok açıkgözlü kurnaz oluyor...
yaşadıkları onu biraz daha katı yapıyorrr:delphin:

evet olduuu.........
kendi kendime ne kadar da safım salagım dedirttiler bana
hiç beklemedigim bi insandan aklıma gelmeyecek bi kazık yedim
resmen dolandırdı beni
hala da inanamıyorum yediremiyorum...

evet iyi niyetimi istismar edip saf yerine koymaya çok çalıştılar sengözlerimebaksanabama ben anlıyorduma.s çoğu zaman boşver dedim ya da uygun bir dille yanlış yolda olduklarını anlatmaya çalıştım:mymeka: kendilerini çok zeki sanan insanlar aslında o kadar şapşal oluyorlar kibenneyaptımki bu insan tipi de en nefret ettiklerim arasında:kızgın: ayrıca son zamanlarda bunlardan pek çıkamıyor karşıma nedense:sm_confused: anlıyorlar artık bende kaşar olmuşum ya yanaşmıyorlar yada ben çok muhatap olmuyorum insanlarla:1closedeyes: ama memnunum bu durumdan en iyisi seçici olmak hayatta!a.s

Her insanın saf bir yanı veya anı vardır,benimde saflığım tutar ara ara,laf sokulur,arkamdan dolaplar döner anlamam baştan,sonradan olayı sözleri sorguladıkça anlarımki saflığımın doruğuna erişmişim:)
Olsun varsın ben saf halimle daha güzelim,keşke saflığımdan yararlananlarda biraz saf olmayı başarsa,ben kazık atanı kaybediyorum,kazık atanlarsa benliğini...

tüm içtenliğimle sana katılıyoruma.s.

evet olduuu.........
kendi kendime ne kadar da safım salagım dedirttiler bana
hiç beklemedigim bi insandan aklıma gelmeyecek bi kazık yedim
resmen dolandırdı beni
hala da inanamıyorum yediremiyorum...

aynen dedıgın gıbı saf yerıne konuldum...hemde cok sevdıgım bırı tarafından...
malesef gorusmeme ımkanımız yok cunku akrabam olur kendılerı..
ama kalbımden ve butun hucrelerıme kadar kırgın ve kızgınım...
allaha havale ettım canım...

bence saf yerine konmak die bişey olmaz.. kimse saf olmayan birini saf yerine koymaz.. saf yerine konuyorsa bir insan demkki saf.. aynı durumlar bendede var.. am akaynağa indim ve asıl sorun saf olmam dedim.. bunu aşmaya çalıştım.. sorun saf yerine konmak değil safın ta kendisi olmak sanırım.

evet oldu ne yazıkki :(en yakın arkdşaım tarafından ne iyilkler yapmışken kazık yedim. .hiç hak etmemiştim oysa. . nişanlsıyla ayrılmaması için neler yaptım oysa benim seviglime hakkımda neler söyledi. . .
iyi niyeti,saflık oalrak nitelendiriyolar sanırım kendime değil onlara acıyourm.saf desinler ne fark eder keşke o insanlarda birazcık insan olabilse . . Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Back
X