Şafak Kaç?

sali gunu ise 2 gun persembe gunu ise 4 gun allahim sabir rabbim yardimcim ol insallah
ve hepimizin yardimcisi olsun insallah:lepi:

bizim şafak sata göre 2 ultrasona göre 4.ama bizim kıza kalsa daha 1 ay var.valla 150lerdeyken daha çabuk geçiyodu zaman.30un altına düşünce geçmiyoooo.

arkadaşlar benim şafakda 14 allahım düşününce heyeceanlanıyorum herkese kolay gelsin

arkadaşlar benim şafakda 14 allahım düşününce heyeceanlanıyorum herkese kolay gelsin

sen heyecanlanıyorsun da bana ne oluyorsa ben de heyecanlandım birdenfisfisfis hayırlı doğumlar, darısı başımıza, o günleri görmeyi Allah kısmet edecek mi bilmiyorum, çok uzak gibi geliyor bana..

Şafak 15 ama bugün doktora gittim 31 inde tekrar çağırdı eğer 2 cm açılman olursa ogün suni sancıyla doğurturum seni dedi.ama ben biraz daha beklemek istiyorum.sancım geldiğinde ve suyum geldiğinde doğurucam

hadi inşallah bir avazdaaaaaa...hayırlı haberlerle...sırnaşık şeygamyoncuiremsu

doktora gore cuma gunu dogum tarihi bebegimin kizimin
bakalim hayirlisi bi bucuk gun kaldi ama sanirsam benim kizin yeri rahat cikcagi yok
acilma da bir cm var buna da sukur :lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…