Şafak Kaç?

bizim de 142 kaldı hadi bakalım.daha hamileligimi ögrendigim gün dün gibi.şimdi çabuk geciyor zaman.bende bir an evvel kış gelsin istiyorum.karlar yagsın yagmurlar yagsında bebeğim dogsun artıkkkkkkkkkkkk

O zaman benim takvimde yazan kalan gün sayısı değil.Nedir o geçen gün sayısı mı???

:1shok:benim şafak 217 gün daha çok varrrrrrr sabırsızlanıyorum gel bebeğim gel annesinin tatlı meleği........

kız ne ağlıyon ne güzel işte bebişini hayırlısıyla kucağına alacaksın daha ne haaa doğumdan tırsıyorsan Allah bir kolaylığını verir şimdiden takıntı yapma yeterki onun o mis kokusunu düşün koynunda olacağını kucağına alacağını....benimde hamile dönemi yaşamadan direk doğurasım geldi:)))

şafak 69 hayırlısıyla gelse artık sıcaklar beni mahfetti Allahım dayanama gücü ver beni gib olan herkese

safak.......................145
hayirlisi olsun,giderek azaliyor...
ben de gunler azaldikca nasil dogurucam diye korkar oldum((

ben şimdi başladım düşünmeye.... Normal doğum dedik bide kabara kabara eşe dosta kimse vazgeçiremez tıbbi zorunluluk olmadan dedim :mymeka: Allah hepimizin yardımcı olsun :sm_confused:

şafak 77 çok şükür allahima... Rabbim hepimizi tamamina erdirsin inşalllahhh(aaammmiiinnnn)

Allahın izniyle son 3 ayıma giriyorum inş..
şimdiden doğum rüyaları görmeye başladım.
her gece kollarıma alıyorum kızımı rüyamda..
öyle muhteşem bir duygu ki,onu hissedebilmek koklayabilmek,emzirmek vs..

Allahım o günleri de göstersin inş sağ salim...

ne kadar güzel herkesin 30 gün 50 gün vs.. kalmış biz daha yeni yolu yarıladık.daha önümüz uzunn.cok var daha cokkk.Allah en kısa zamanda herkesin bebişlerini kucağına almayı nasip eder.

Tma tamına 288 günüm var .Allah izin verir de sağlıklı alırız bebişlerimizi kucaklarımıza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…