Şafak Kaç?

beklemedeyiz kizim bugun yarin gelirse cok iyi olur insallah bir hafta daha beklemem yani gununu gecmez
oglum gibi kizim da gununde gelir
artik rabbim bilir ne yazdiysa o olur
hakkimda hayirlisi
bekliyoruz mervem seni:asigim::teytey::lepi:

safak mafak kalmadi insallah bugun gelir kizim yani cuma gunu bakalim kontrolde ne dicekler allahim nolur rabbimmmmmmmmmmmmmmmmm

3haneli rakamlardan 2 hanelilere düşdüm sonunda ...Allahıma çok şükür...Allahım hepimiz için tamamına erdirsin(AMİN)...
ŞAFAKKKKK 98.....YUPPİİİ...:teytey:sırnaşık şey:CüvCüv:

şafak 91.... allahımaıza çok şükür... kızlar bu doğum çizelgesi gözükmüyor ne oldu buna?:sm_confused:

:1shok:şafak 231 daha çok var Allahım sabır ve güç versin doğumu yaklaşanlarada Rabbim kolaylık versin inşallah tez zamanda meleklerini kucaklarına almaları dileğiyle darısı başıma gel nisan gel senağlama(Artık benim için şafak yok bebeğimi kaybettim yeniden hamile kalma umuduyla herkeze güzel hamilelikler dilerim )

Son düzenleme:
safak mafak kalmadi insallah bugun gelir kizim yani cuma gunu bakalim kontrolde ne dicekler allahim nolur rabbimmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi bakalım Allah kolaylıklar versin.(AMİİİNN) inşallah sağlıcakla kavuşursun bebişine... ve darısıda bizim başımıza canım...

Şafaaaaaaaak 59 :teytey::sm_cool:
ya 75'den sonrası çabuk geçiyo önceleri sanki bi asır varmış gibiydi, alışverişdi şuydu buydu oyalanıyo insan ve anlamıyo şu aralar.. Ama sanırın son günler hiç geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…