- Konu Sahibi angelgozde
-
Tesekkür ederim cnm.. ben sectim :)))Babyke cim koltuğun süpermiş cnmm...
Soru 1: Deli gibi asıksın bu seni bazen korkutuyor mu?
Soru 2: Öyle bir durum olmuşki eşin ve kendi ailen arasında kaldın...hangisinden vazgeçersin?
Soru 3 :Yaşlanmaktan korkuyormusun? Yoksa heryaşın bi güzelliği vardır diyenlerdenmisin?
Tsk ederim canim..Hayırlı Olsun Babykemm ;
Bu güne kadar eşinle kavga ettiğinize, tartıştığınıza rastlamadım.. ( Allah hiç bozmasın ) Eşinle bu denli iyi geçinmendeki en temel neden nedir ?
Hanginiz daha huysuzsunuzdur ?
Sence bir birlikteliğin temel taşı nedir ?
Ben yasimi göstermiyorum, yani dis görünüs olsun veya hareketlerimden olsun.....
nasıl biz kızsınn
sessiz sakin hanım hanımcık..?
yoksa cadı, cazgır, dediğim dedik..?
Biz hic kavga etmeyiz canimkocişinle en çok ne için kavga edersiniz
kocam evi hic dagitmaz.. cok titizdir.. ben biraz daginigim.. o pesimden toplar..biraz önce titizmisin diye sormuştum kocişin evi dağıtınca kızar mısın
Tugra & Tugce allahin izin verirsebebişin olsa adını ne koyarsın
Evet baya kiskancim.. ama SIKACAK kadar degil..kıskanç mısındır ?
mynet trafik = canli canli taksim meydanini izliyorum..
pc başına geçtiğinde K.K. haricinde takıldığın site vs... yerler nereler?
Bazi sorular cevaplandi ama gene yaziyorum
Zaten canim SIKILIYO
Tsk ederim canim..
*vallaha dogru, hic kavga etmeyizmasallah..
vallaha nasil oluyo bende bilmiyorum..
biz gercekten birbirimiz icin yaratildik diye inaniyorum..
*Ben bazen huysuz olabiliyorum.. Askim degil.. onu hic bir kez morali bozuk görmedim, herzaman enerji dolu güler yüzlü, ben negatif olabiliyorum ara sira
*Güven/Ask/Saygi/Sevgi
Ben yasimi göstermiyorum, yani dis görünüs olsun veya hareketlerimden olsun..
Deli doluyum.. kendimi 20 yasinda hissediyorum.. ama hanimcik olmak zorundaysam (ortamla ilgili) hanimcik olabiliyorum..
Biz hic kavga etmeyiz canim
belki 1, 2 kez oldu oda beni yanliz evin karsisindaki markette yollamadigi icin..
Neymis kaza olur, ana cadde. Birsey olur diye korkuyormus, bensiz yasayamazmis, la oglum bi dis fircasi alcam beaa.. öldürdün gittin beni
lan camdan bak bana el salla falan..
Zorla gittimBak dedim bisey oldumu lannnnnn
kocam evi hic dagitmaz.. cok titizdir.. ben biraz daginigim.. o pesimden toplar..
Askim camasirla niye banyoya atmadinnn, cokmu zor.. yaaaa uuuuf askim yapacaktim dahaBizim dialoglar böyle
Tugra & Tugce allahin izin verirse
Evet baya kiskancim.. ama SIKACAK kadar degil..
(Cok önemli canim)
Amin canim insallah..allah nazarlardan korusun canım maşşallah ne güzel ya
Ben disarda görüsmeyi tercih ederim canim..en yakın arkadaşın süper 1,80 boylarında menken gibi bir hatun.. arada sırada evinize geliyor. ve yapısı da böyle aşırı sıcak bir insan aşkınlada muhabbet ediyor.kaynatıyor... çok iyi dostsunuz ama nede olsa erkek ben bile bakarım bu kıza hasta olurum diye iç geçiriyorsun ....içindeki şüphelerle başedemeyeceğinden bu dostluğu bitirirmisin?
yoksa aşkına ve dostuna güvenmekle mi kalırsın?
Ben disarda görüsmeyi tercih ederim canim..
Dostlugumu bitirmem..
Hic kimseye bu devirde güvenilmez..
Tanidigim biri, ablasinin kocasiyla kacti.. 2 cocugu vardi..
1.5 sene birlikte yasadilar.. ayrildilar.
ve o adam gene eski karisiyla yasiyo.. kizkardeside evlendi..
Hepsi mutlu :26:
Sorularini begendim canim.. hepsinki güzel..ay ne enteresan bi olay Allahım sen koru...
dur daha terletcek sorular bulayim sana babykem
Bisey yapmam... eger beni istemiyorsan adam gibi söyle derim.. yani zorla güzellik olmaz veya zorla cirkinlik olmaz...
güzelliğin dillere destan herkes çok kıskanıyor çok beğeniyor seni.. ama nazar işte bi anda çok çirkinleşiyorsun.. öyle böyle değil yani aynaya bile bakmak istemiyorsun... askında çok seviyor seni fakat haliyle soğuyor.. ama seni üzmemek için belli etmiyorr...sen anlıyorsun naparsın..?
çok hayalperest oldu farkındayım
Bisey yapmam... eger beni istemiyorsan adam gibi söyle derim.. yani zorla güzellik olmaz veya zorla cirkinlik olmaz
aman allah göstermesin.. korkutum leynn.. terlemeye basladim
Yok canim benim.. sorabilirisinAllah korusun cnm
hahahha
ben daha sormayım istersen kızz
Yookkk ben bir erkege o gözle bakmiyorum..İlk görüşte aşka inanıyorsun... eşin askerde seviyorrsun ama biri karşına çıkıyor.. seni senden ediyor...
resmen tutuluyorsun ona. oda sana boş değil. böyle bir durumda kendini frenlermisin? yoksa duygularına teslim edermisin kendini?
Yookkk ben bir erkege o gözle bakmiyorum..
gözüm gercekten baskasini görmüyor..
Benim ask hayatimda/evliligimde hic bir eksik yok..
onun icin oyle birsey aramiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?