- Konu Sahibi angelgozde
-
Tsk ederim canim..babykecimmm koltuğun hayırlı uğurlu olsun
eşinin mesleği nedir?
evlenince türkiye de mi yaşayacaksınız yurtdışında mı?
alkol kullanıyomusun?
*Canim cok güzel bir duygu.. ama bence en güzeli 100den düsünce..ımm babykem teskereci olmak nasıl bi duygu ??
Cevahir alisverismerkezinin icindeki cocuklar bölümü.. bizim yerimizaşkınla gittiğiniz özel bi yer var mı ??? neresiii acebaa ???
Yok masallahi var..aşkınnnn güsel gözler söler mi ?? yoksa odun cinsinden mi???
Ilk e$im dedi.. o bana acilmisti.. ben acilmamistim daha..ilk seni seviyorum hanginiz dedinizz ??
Parayi cart curt etmek.. elime gecen maas hemen saga veya sola baktigimda bitmis oluyorduTekrar dünyaya gelsen kesinlikle ne yapmazdın
Ayy pardon canim.. görmemisim..bir tane sorum atlanmışşşş
babyke
aynanın karşısına geçtiğinde ilk nerene bakarsın die sormuştum
hahahaha ah canim allah kavustursun...Bende sorayim birtane=)
yurtdisindasin esin türkiyede, zor olmuyormu?
bu süreci kolaylastirmak icin neler yapiyorsun?
söylede bende yapayim=)
Beni en cok e$im üzüldügü veya hastalandigi zaman üzülürüm..hayırlı olsun babykem koltuğun güzelmiş..ben kaçırmışım yeni gördüm daha..sorumu sorayım hemen??
seni en çok ne üzer?
sinirlendiğin bidurum karşısında neyaparsın?
Ohhh bi basladimmi bitiremiyorum.. paket bitene kadar..Saatlerce çekirdek çıtlarmısın ?????????
Ohhh evet.. 6 ayda bir degistirmeyi severim..evini dekore etmeyi severmisinn ?????
Ohhh evet.. 6 ayda bir degistirmeyi severim..
Evet birazcik :26: Askiminki gibi degil Renklere göre, Yaz ki$a göre degil :)gardorobun dağınıkmıdır ?????
Yokk sevmemkır çiçeği toplamayı severmisin ??
Kimse bilmedigi halde türkiyeye gitmek :))))hayatın da yaptığın en büyük çılgınlık ???
(Günler) Askimla hava limanindan ayrilirken/ veda ederkenen sevmediğin gün ??????????
ayyy ben hatirlamiyorum kizzz... yaslandim beaa.. 28 olucam 11 gun sonraçocukluğunun en özel ve en güzel oyuncağı ne idi ????
Yatak Odami.. cünkü 1 yeri bos degil.. hep bizim fotograflar var..evinin en çok hangi köşesini seversin ????
Sevmemmmm, semsiyenin altinda yurumeyi severim :)yağmurda dolaşmayı severmisinnn ??????
Cikolata hastasiyim.. kayinbabam ben geldigimde ve gittigimdeabur cuburla aran nasıl ??????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?