- Konu Sahibi angelgozde
-
Kara kedi gördügümde sacimi cekerim..peki batıl inanç derler ya o tarz takıntıların varmıdır?
13ü uğursuz rakam saymak gibi
Kara kedi gördügümde sacimi cekerim..
kız sende karaymışsın ne korkuyonn
saçında radikal bi değişiklik yaparmasın mesala yeşile boyatmak gibi
Sira sanada gelecek ona göre emirin sususuuuuuuaçılmış bile topik oley
soru lıstesı hazırlayıp geliyorum
uhmmm parasailing yaparkan.. ben cok korkuyordumm.. askiminda ilk defasiydii...sevdiceğinle yaşadığın çooook mutlu bir anı anlatırmısın?
Canim ben yaklasik 2 senedir evliyim.,. ama dügünümüz olmadi daha..babyke dugun felan dıyınce bırazkafam karıstıı
sen evlı degılmıydın seker???
askerden gelınce dugununuz mu olacak???
Ben akrep Askim Ba$ak.. Yeni baktim google'da.. burclarla ilgilenmem..eşiinin ve senin burcun ne uyumlumusunuz
Uhmmm keske olmasaydiiiiii... uhmmmm heyaaa.. gecen tatil...keşke olmasaydı dediğin bi anın varmı?
Allah nasip ederse, Tugra & Tugcebebişler olursa ismi ne olucak
Kucuk sirlar - kucuk kadinlar - yaprak dökümü - Fatmagülün sucu ne? - óyle bir gecer zamankien sevdiğin dizi nedirr
En nefret ettigim sey uhmmm affedersiniz ama herkesin arasinda osurmaken nefret ettiğin şey nedir
Süpriz yapamiyoruz biz falza.. hemen anlatiyoruz biz..eşine yaptığın en büyük süprüz neydi
Evet cok kiskancim :26:kıskancmısındır beybikeeemm
allah nasip ederse, tugra & tugce
kucuk sirlar - kucuk kadinlar - yaprak dökümü - fatmagülün sucu ne? - óyle bir gecer zamanki
en nefret ettigim sey uhmmm affedersiniz ama herkesin arasinda osurmak
ıs yerimde oyle bir aptal var.. Osurur ve kibarca cami acar.. Bizde felc oluyoruz..
gecen kavga ettim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?