şafak sayan güze kızların sorgu koltuğunun ilk konuğu babyke

:26: Yok artık nasıl yapıyo öle yaa
Vallaha yapiyo ya.. bu ülkede biraz normal gibi bisey.. utanma yok..
Bende naptim.. sandalyesine bir kova su döktüm.. o disarda sigara icerken..
Oturdu. pantolonu islandii... ohhh canima deysinn.
Senin o pis kokunu cekmek zorundamiyim dedim.. kiz arkadasin neden olmadigini anladim simdi dedim.. pislik sin sen dedim iyyy o neydi be

türkiyede direk dalarlarrr

şok şok şok
harbiden ya nasıl bir terbiyedir. oldu millet mecbur seni çekmeye osur osur gez bide medeniyiz diye geçiniyolar haha sende güzel yapmışsın ohhh

bizde avusturyada bi dönem kalmıştık ya alman kadınları kıllı kıllı dolanıyolardı koltuk altları ıyyyy bide utanmıyolar

aynen canim... oyle seymi olur.. iyyy
ayyy evet... up izin killari var.. bayan olsun erkek olsunn..
Takmayan cok var.. hepsi degil tabiki.. ama bayada var

aynen canim... oyle seymi olur.. iyyy
ayyy evet... up izin killari var.. bayan olsun erkek olsunn..
Takmayan cok var.. hepsi degil tabiki.. ama bayada var

hhmm konu ağdalı konulara geldi
epilasyonmu , ağdamı, cımbızmı,eldivenmi,jiletmi vs. tercihin nedir

evet tatlım ailesiyle bi sorun yasıyormusun en cok neler kocanın tavrı genelde hanginizden yana oluyor

hayat yaşamak nefes almak dediğinde senin için neleri ima ediyor kimleri hatırlatıyor

şimdi nerde ne yapıyor olmak isterdin babyke?
Hastanede e$imin yaninda.. ona bakmak isterdim..
Ameliyat ii gecmis.. ama sesini duyamadim.. Aradim ve yatagindan kalkamiyormus.. seruma bagliymis.. asker arkadasina demiski yarin sabah arasin.. kalkamiyorum diye..

Hastanede e$imin yaninda.. ona bakmak isterdim..
Ameliyat ii gecmis.. ama sesini duyamadim.. Aradim ve yatagindan kalkamiyormus.. seruma bagliymis.. asker arkadasina demiski yarin sabah arasin.. kalkamiyorum diye..

cnm benim kıyamam
ne rahatsızlığı olduğunu söylemiyosun ama inşallah herşey iyi olur bak iyi olduğunu biliyorsun çok şükür yarında sesini duydun mu rahatlarsın. cep teli yok sanırım dimi eşinde yada arkadaşlarının birinde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…