kız arkadası derken özel biri mi yoksa okul arkadası fln mı cnmm :88:gözdemmmmm koltuğa geçmişinnnnnn kuzum
eniştenin çok eski bir kız arkadaşı yıllar sonra çıktı geldi eniştede bunca yıl görmedim diye dibinden ayrılmıyor gece gündüz beraberler ne yaparın:88:
kız arkadası derken özel biri mi yoksa okul arkadası fln mı cnmm :88:
vallaaa kızı yolarımmm yemin ederimmokul dan arkadaşı özel arkadaşı olsun istersen
kız 3 ay deil beee 3 ay sora teskereci olcam daha 6 ay varr ay gülim mi ağlim miiii bilemedim şimdiiiangel kuzum yemişsin şafağı bakıyorum da :) az kalmış 3 aycık inşallah son 3 gününü de görürüz.
bu arada daldım konuya herkeze selam.
[ı]vallaaa kızı yolarımmm yemin ederimmGelse de kız aşkımı göremz kusura bakmasın eğer göörüşmek isterse bende liseden bi arkadasımı bi anda görebilirim [/ı]
kız 3 ay deil beee 3 ay sora teskereci olcam daha 6 ay varr ay gülim mi ağlim miiii bilemedim şimdiii
hadi ulennn geliom bu akşam sizeee biralar bendennn sipidimmm :78: aama 6 ayda çok deil demiiiihımmm içelim ozaman
hadi ulennn geliom bu akşam sizeee biralar bendennn sipidimmm :78: aama 6 ayda çok deil demiiii
bak biralar benden mezeler senden heee ona göreeeeçok değil canım
o kadar zaman geçmiş 6 aycık mı korkutacak gözünü
Ben sözleneli 1 sene olmuş hadi be diyorum düşün yani zaman çok hızlı
ama çok ısrar ettin içelim bari:90:
bak biralar benden mezeler senden heee ona göreeeeevet geçecek 3 ay sonraaaaa teskereci olcam artıkınnnnn vallaaaaa süper bi duygu olsa gerek plakalaara bi gelsem tamadır yaniii
bnm ki 19 mayısta burda olcak cnmmmne güzel işte sayalım beraber
tam ne zaman burada olacak malum bende sayıyorum hem bak benim senden daha fazla :80:
bnm ki 19 mayısta burda olcak cnmmm
bnm atarsa 188 aaaaaaaa bnm daha azmışşşş uleyyydüşün yaaaa
benim 207 güncük
bnm atarsa 188 aaaaaaaa bnm daha azmışşşş uleyyy
eeee hadi gelmişken sende beni sorgula bariiiiididim yaa daha az
22 cnmaynen konunun içine etttim yani heee sorular soruyum * ?
* yaş kaç canım ?
* Evlilik diyince sana en zor gelen en korkutan nedir?
* şafak sayarken yeter ya dediğin oldu mu hiç?
* Olmasa asla yaşayamam dediğin birisi var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?