- Konu Sahibi angelgozde
-
kırmızı koltuğum için teşekkür ederim çok beğendimmmm
bana oy veren ve beni tanımak isteyen herkesleri şap şup öpüyorummm
burcum yengeç ve bütün özelliklerini taşırım. keşke o kadar sulugöz olmasamilk sorular benden
burcunuz nedir?
hayatınızda en severek yaptığınız şey nedir?
2.sorda benden gelsn cnm
en büyük hayalin nedir
hayatta en çok kime güvenirsin
olmazsa olmazın nedir
en büyük hayalim,mesleğimde başarılı olmak,türkiyede belli sebeğlerden okuyamayan bütün çocuklara yardım eli uzatmak,evlendiğimde bir çocuğun bütün eğitim masraflarını karşılamak,eğitim annesi mi denilir ki bunaİlerde olacak çocuklarım ve eşimle mutlu, huzurlu bir yuva kurmak,ailemin hep yanında olabilmek.şimdilik aklıma bunlar geldi.Bir de kitap yazmak istiyorum
Hayatımda en severek yaptığım şey sevdiğim insanları kocaman kocaman öpme.Onlarsız olamam
Türkçe öğretmeniyim canım.24 yaşındayım.Yarı İzmir yarı Konyalıyım.koltuğunn uğurlu olsun
mesleğin nedir?kaç yaşındasın?nerelisin?
Canım özel bir anlamı yok.sabahları uyuyup geceleri hep ayakta kaldığım için senelerdir arkadaşlarım böyle çağırır benigece kuşu nicki nerden gelmekte acep ???
Aşk en tehlikeli inançtır.....aşkın anlamı senn için nedirrr bana tanımlarmısın ????
üniversitede aşkım sinemada evlenme teklif etmişti.bir anda yüzğü çıkardı filmin ortasında ve benimle evlenir misin dedi.hiç evlenme teklifi aldın mı
aşkın sana çok çicek alır mı
hayatın da aldığın en büyük hediyee
evet canım teşekkür ederimhatırladığım kadarıyla koltuğunu kırmızı istiodun demiii
aşkımla 8. sınıfta dersanede aynı sınıftaydım ama çok muhabbetimiz yoktu.sadec selam verirdik birbirimize ve onu hiç sevmezdimCanım bi soru da benden aşkınla ne zaman nerde tanıştınız?
24 yaşındayım canım.1.60 boy(malesefkuşum kaç yaşındasın boyun kaç kilon kaç burcun ne hehe en beğenmediğin yönün neeee
canımcım hayırlı olsun.. bi soru da benden olsun..
özel bir yeteneğin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?