Öncekile çok geçmiş olsun yavrunuzu sağlıkla büyütün inşallah. Konu hakkında bilgim yok ama size gebelik sürecinizle ilgili bir soru sormak istiyorum. Gebeliğinizin son 3 ayına girdiğinizde sağ göğsünüzün altında kaburga bitiminizde ağrınız oluyor muydu aynı hizada sırtınızda da? Geçen doktora sorduğunda safra keseniz ve karaciğerini bebek büyüdüğü için zorluyor birçok gebede böyle oluyor dedi. Ağrıdan nefes alamıyorum ya benimde de sizin gibi bir durum mu acaba diye düşünüyorumMerhababen 2 ay önce sezeryan oldum hamıleyken karacıgerım ezılmıs saframda taş oluşmuş ve acilden alındım sarılık gecırdım acil bir sekılde 1 ay önce ercp oldum fakat hiç bir sekılde işe yaramamış bırcok kez atak gecırdım kızımın kırkını çıkardığım sabahın 4 ünde , üç günde bir sabahlar atak gecırıyordum en az 4 saat sürüyordu ağrıdan dört köşe oluyordum , aranızda safra kesesi alınan var mı bu süreci bana anlatır mısınız kaç günde toparladınız çok mu ağrılı acılı bır süreç kızımı emzırıyorum aklım karman çorban çok tedırgınım korkuyorum , bana yardımcı olurmusunuz
Benim annemin alındı bir de yaşlı bünye düşün hiç zorlanmadi çok rahat geçirdi en fazla 1 hafta ameliyat sonrası zorluğu sonra ağrıları geçti çok mutluMerhababen 2 ay önce sezeryan oldum hamıleyken karacıgerım ezılmıs saframda taş oluşmuş ve acilden alındım sarılık gecırdım acil bir sekılde 1 ay önce ercp oldum fakat hiç bir sekılde işe yaramamış bırcok kez atak gecırdım kızımın kırkını çıkardığım sabahın 4 ünde , üç günde bir sabahlar atak gecırıyordum en az 4 saat sürüyordu ağrıdan dört köşe oluyordum , aranızda safra kesesi alınan var mı bu süreci bana anlatır mısınız kaç günde toparladınız çok mu ağrılı acılı bır süreç kızımı emzırıyorum aklım karman çorban çok tedırgınım korkuyorum , bana yardımcı olurmusunuz
Öncekile çok geçmiş olsun yavrunuzu sağlıkla büyütün inşallah. Konu hakkında bilgim yok ama size gebelik sürecinizle ilgili bir soru sormak istiyorum. Gebeliğinizin son 3 ayına girdiğinizde sağ göğsünüzün altında kaburga bitiminizde ağrınız oluyor muydu aynı hizada sırtınızda da? Geçen doktora sorduğunda safra keseniz ve karaciğerini bebek büyüdüğü için zorluyor birçok gebede böyle oluyor dedi. Ağrıdan nefes alamıyorum ya benimde de sizin gibi bir durum mu
Çok teşekkür ediyorum. Envai çeşit ameliyat olduğum için çevremde de safra kesesi ameliyatı olanları bildiğim için sizde gönlünüzü ferah tutun en geç 1 haftaya ağrıdan acıdan eser kalmayacaktır. Sadece yediğinize içtiğinize birazcık dikkat etmeniz gerekecek doğum kiloları ve emzirme sürecinde varsa küçük minnoş kilolarınızBebek yukarı doğru çıktığı için nefes alamıyorsunuzdur benim öyle durumum olmadı, sadece kasıklarım ve karın ağrısı çektım o zamanlar doğum yaptım on gün sonra kendını göstermeye başladı sırtta sıddetlı ağrılar yenı doğum yapmışım uyku uyuyamıyordum öyle beterdı , sızın doktorunuzun dedıgı gıbıdır ıcınız ferah olsunBebek büyüyor ,benim doktorum bana aydan aya böyle bılgıler verıyordu endıselenme son haftalara doğru karnınız asagıya dusecektır dogumunuz yakın olacağı ıcın , o zaman rahat nefes almalara başlarsınız ama yinede doğum yaptıktan sonra böyle devam ederse doktora başvurun Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasıp etsın
Istedıgı gıbi gıbı yıyıp ıcebılıyor muBenim annemin alındı bir de yaşlı bünye düşün hiç zorlanmadi çok rahat geçirdi en fazla 1 hafta ameliyat sonrası zorluğu sonra ağrıları geçti çok mutlu
Ayni tarif ettiginiz durumdayim ben de , karacigerim agriyor gibi geliyor ama sanirim bebegin yukarda olmasiyla alakali. Yine de yarin doktora soracagimÖncekile çok geçmiş olsun yavrunuzu sağlıkla büyütün inşallah. Konu hakkında bilgim yok ama size gebelik sürecinizle ilgili bir soru sormak istiyorum. Gebeliğinizin son 3 ayına girdiğinizde sağ göğsünüzün altında kaburga bitiminizde ağrınız oluyor muydu aynı hizada sırtınızda da? Geçen doktora sorduğunda safra keseniz ve karaciğerini bebek büyüdüğü için zorluyor birçok gebede böyle oluyor dedi. Ağrıdan nefes alamıyorum ya benimde de sizin gibi bir durum mu acaba diye düşünüyorum
Istedıgı gıbi gıbı yıyıp ıcebılıyor mugunlerdır haslanmıs patates makarna ekmek su tüketıyorum sadece bır onları yıyınce ağrı çekmiyorum bır haftadır ameliyatım perşembe günü rakısı
Çok teşekkür ederimÇok teşekkür ediyorum. Envai çeşit ameliyat olduğum için çevremde de safra kesesi ameliyatı olanları bildiğim için sizde gönlünüzü ferah tutun en geç 1 haftaya ağrıdan acıdan eser kalmayacaktır. Sadece yediğinize içtiğinize birazcık dikkat etmeniz gerekecek doğum kiloları ve emzirme sürecinde varsa küçük minnoş kilolarınızonları vermenize yardımcı bile olacaktır şimdiden çok geçmiş olsun
Birsey çıkmaz Allahın izniyleAyni tarif ettiginiz durumdayim ben de , karacigerim agriyor gibi geliyor ama sanirim bebegin yukarda olmasiyla alakali. Yine de yarin doktora soracagim
Sağ tarafım diye diye dolanıyorum ortadaAyni tarif ettiginiz durumdayim ben de , karacigerim agriyor gibi geliyor ama sanirim bebegin yukarda olmasiyla alakali. Yine de yarin doktora soracagim
YaaSağ tarafım diye diye dolanıyorum ortadaYavrucum ısrarla sağ tarafımda geziniyor
Cok yakin tanidiklarim oldu bu arada safra kesesi ameliyatini, cabucak toparladilar , insallah sizin de oyle olur saglikli gunler dilerimBirsey çıkmaz Allahın izniyle
Benim de :’ ) bi yandan sirtimSağ tarafım diye diye dolanıyorum ortadaYavrucum ısrarla sağ tarafımda geziniyor
Ah ah bir doğurun hayırlısıylaBenim de :’ ) bi yandan sirtim
Bi yandan sağ tarafim. Bu bebeler ne etti bize :)))
Dünyaya gelsinler o tekme atan ekşi kokulu minicik ayacıklarını öpüp intikam alacağızBenim de :’ ) bi yandan sirtim
Bi yandan sağ tarafim. Bu bebeler ne etti bize :)))
Çok teşekkür ederimCok yakin tanidiklarim oldu bu arada safra kesesi ameliyatini, cabucak toparladilar , insallah sizin de oyle olur saglikli gunler dilerim
Çok güzelDünyaya gelsinler o tekme atan ekşi kokulu minicik ayacıklarını öpüp intikam alacağız
Kapalı ameliyat olacaksa zor olmaz diye tahmin ediyorum. Annem olmuştu çok zorlanmamıştı sonrasında. Allahım şifanızı versin inşallah