Safra kesesi ameliyati

Merhaba,
bende minik taşlar ve çamur varmıştı. Karaciğer kanalına düştü. Ve sarılık enfeksiyon hastalıklarından aylarca hastanede yattım. cok zordu. öncesinde zaten kusma ağrı atakları geçirip sabahlara kadar ağlıyordum. 2023 senesinde ameliyatımı oldum kapalı bir şekilde.Dr um bir süre diyete devam etmemi istedi. Sindirim töleransına göre de yememen gerekenleri vucut belirliyor zaten. Şuan yumurta haslaması yiyemiyorum. Krema kremşanti yiyemiyorum onun dışında hiç bişeyim yok.
Sizde fazla ötelemeyin bence cunku organın içi bi kere bozulduysa hep bozuluyor. taş pankreasa kaçarsa daha tehlikeli pankreatit oluyorsunuz allah muhafaza. ayrıca safrayı aldırmadıkca safra yolları genişliyor daralıyor gibi sorunlar ve safra yolları da taş üretmeye başlıyor bence zorlamayın kendinizi iyi bir cerrahla halledin işinizi.
Gelmiş geçmiş olsun. Herşeyin başı önce sağlık.

Merhaba 10 gün önce oldum ben de ameliyat. Dediğiniz gibi o ağrıları çekmektense kurtulmak varmış. Tabiki şimdi de dikkat ediyorum yediklerime ama yine de taş kanala kaçtı mı başka sıkıntı oldu mu diye düşünmekten daha iyidir. 10 günlük süreçte sadece 2-3 gün ameliyat yerlerim çok acıdı ama antibiyotikle o da geçti çok şükür. Ara ara sırt ağrım oluyor özellikle çok ayakta kalırsam. Bazen de hafif bulantı. Ama bunlar da geçecek inanıyorum. Ameliyat olmadıkça gözümde çok büyümüşüm ve ben de diğer arkadaşlar gibi karaciğer, pankreas enzimlerim tavan bir şekilde yatırıldım. Şükür ki iltihabi bir durum yoktu. Demem o ki başkalarına aldırmayın. Olmanız gerekiyorsa mutlaka olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…