- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi criticalcup
Merhaba herkese
Fazla bilinmediğini gördüğüm ve internette hakkındaki az sayıda yazıyı okuyup oldukça gerildiğim safra reflüsü (alkalen reflü gastrit) rahatsızlığımdan bahsetmek istiyorum. Burada bu konuda açılmış başlıklar var ancak benim belirtilerime sahip olup rahatsızlığı atlatan birilerini görmek temel dileğim
Aylardır çok şiddetli mide bulantısı yaşıyorum. Doktor takibindeyim, verilen ilaçları düzenli kullanıyorum. Orta şiddette reflüm var. Doktor bey endoskopide midemde safra gördü. Bunun üzerine tedaviye başladık. Bundan 6 yıl kadar önce safra kesem alındı fakat hiçbir şekilde buna benzer bir sorun yaşamamıştım. Günde 80 mg pantoprazol, 3 tane antepsin ve 3 tane safrax alıyorum. Fakat tedaviye başlamamın üzerinden 2 ay geçmesine rağmen hala zaman zaman şiddetli bulantılar yaşıyorum. H pylori de çıktı fakat tek artı vardı raporda, zannediyorum bununla ilgili bir tedavi uygulamadık. Acaba bana benzer bir durumda olup iyileşmiş olan, en azından bulantı faktörünü kontrol altına almış olan var mı? Bu süreç psikolojik olarak çok zorladı beni
Şimdiden ilgi gösteren herkese çok teşekkür ederim.