Gebeliğe Hazırlık Sağ kasık ağrısı gebelik belirtisi mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

edospolat

Leon❤️Lulu
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2025
859
235
18
31
Merhabalar arkadaşlar ben yeni üyeyim ilk kez bişi paylaşıyorum 9 aylık evliyim ilk defa bebek denemesine başladık bu ay son adet tarihi 28 haziran bu ay yumurtlama günümden iki gün sonra hatta 3 gün sağ kasık ağrım batma yanma ve ağrımaya başladı özellikle ani hateketlerde bide çok halsiz düştüm sıcaklara bağlıyorum ama acaba gebelik belirtisi mi diye de düşünüyorum 3 gün önce test yaptım negatif ilişkiden 5 gün geçmişti çok erken ama dayanamadım ne kadar geçmesi gerekiyor test için sizin belirtileriniz nasılsı yorumlarda buluşalım tahmini adet tarihim 25 temmuz 1 hafta var

Yumurtlama üzerinden en erken 10-14 gün geçtikten sonra belirtiler başlar kanda ve idrarda çıkar. Yani sizin batma yanma diye bahsettiğiniz belirtiler gebelikle alakalı olamaz çünkü çok erken henüz. Dediğim gibi test için de henüz çok çok erken regle 3-4 gün kala deneyin tekrar

Benimde yumurtlama sonrası sol kasık ağrısı olmuştu olabilir neden olmasın ama başka bir şey de olabilir şu an çok erken beklemeniz lazım

Evet beklemek baya sıkıcı geliyor inşallah çabuk geçer teşekkür ederim yorumunuz için

Benim de son adet tarihim 30 Haziran, 8 aylık evliyiz biz de bu ay ilk kez denedik. Sağ kasığım yumurtlama öncesi 4 gün sonrası 2 gün ağrıdı. Dün geçti. Akıntım da geçti. Bu ay biraz beklentim düştü açıkçası inşallah en kısa zamanda alırız bebişleri

Bende akıntı hiç yok canım ağrı var harektelerimi kısıtlıyor halsizliğim çok yumurtlama dicem oda uzun sürmez ağrısı ama bakalım inşallah hamişizdir bekliyelim

Bende akıntı hiç yok canım ağrı var harektelerimi kısıtlıyor halsizliğim çok yumurtlama dicem oda uzun sürmez ağrısı ama bakalım inşallah hamişizdir bekliyelim
İnşallah Chatgpt e belirti sora sora moralim bitti benim :)
Sizin yaş kaçtı, hormonlarınıza baktırdınız mı

Evet beklemeliyiz teşekkür ederim yorumlarınız için

31 yaşım canım doktora gittim ben bakmadı ultrasonla baktınsadece 1 yıl denemeden sonra olmazsa gelin doktora dedi devlet hastanesinde
Ben de 32 yaşındayım, merak edip özelde baktırdım. 6 ay olmazsa gelin dedi. Bu kadar uzamaz inşallah

Hadi inşallah güzel haberler alırız bende bu ay olmazsa gidicem özele bi rutin kontrol şart oldu artık
Daha yeni başlamışsınız ama, öğrenince de insan stres oluyor. Ben başka bir hastalığımdan dolayı acaba etki etmiş midir diye merak edip baktırdım. Amh seviyem biraz düşmüştü. Doktor uzatmayın başlayın dedi denemeye.

Bende çok merak ediyorum birşeyim var mı diye umarım normaldir herşey

Bende çok merak ediyorum birşeyim var mı diye umarım normaldir herşey
Normaldir inşallah. Beslenmemize, genel sağlığımıza dikkat edelim de bu süreçte. Her türlü en az 6 ay-1 sene normal denetecekler. Öğrenip ayrı strese gerek yok

Merhaba ben bu ay sağdan yumurtladım doktor usg ile baktı oradan biliyorum ve dpo 7-8 den itibaren kasığımda ufak iğne batması çimdiklenme gibi hisler oluştu. Bugün hamile olduğumu öğrendim belki size de yardımcı olur

Hayırlı olsun çok teşekkür ederim yorumunuz için bende de aynı kasık batması var genelde yumurtlamada olurdu birkaç gündür sürüyor inşallah hamişimdir bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…