- 17 Ocak 2021
- 706
- 356
- 53
Teşekkür ederim inşallah sizde hamişsinizdirrrHayırlı olsun çok teşekkür ederim yorumunuz için bende de aynı kasık batması var genelde yumurtlamada olurdu birkaç gündür sürüyor inşallah hamişimdir bende
İnşallah canım teşekkür ederimTeşekkür ederim inşallah sizde hamişsinizdirrr
Canım benimde öyle senin belirtiler var galiba bekmekten başka çaremiz yok benimde adetime 1 hafta var 3 gündür kasık ağrım devam ediyor batma sızı şeklinde sol göğsümde batma oldu bügün de bekliyorum bakalım erken gebelik testi yapacağım yarın sende yap en azından içimizde kalmazMerhabalar benim regle 1 hafta var 25 temmuz yumurtlama günümü takvime ve akıntıya bakarak değerlendirdim adete 10 gün kala göğüs ağrım oluşdu 8 gün kala böbrek etrafında minik minik sancılar oluyordu 1-2 gün devam etdi bugünde 7 gün kaldı göğüsüme sanki iyne saplanıyor gibi oldu özellikle sağ göğüsümde 2-3 dakika devam etdi sonrada sol göğüsümde oldu 1-2 defe şimdide göğüs ucumda minik mavi damarlar oluşmuş ve sanki karınca ısırır gibi acı oldu 2 kere bilemiyorum hiç adet öncesi bböyle belirtim olmazdı acabamı dedirtiyor hafif sağda kasık batmalarımda oluyor böyle bişey yaşayan varmı lütfen cevap yazarmısınız
Teşekkürler
Ben 2 ci aydır deniyorum geçen ay 15 tane test etdim hep hayal kırıklığına uğradım bu ay bi söz verdim regl günümün sabahı yapıcamCanım benimde öyle senin belirtiler var galiba bekmekten başka çaremiz yok benimde adetime 1 hafta var 3 gündür kasık ağrım devam ediyor batma sızı şeklinde sol göğsümde batma oldu bügün de bekliyorum bakalım erken gebelik testi yapacağım yarın sende yap en azından içimizde kalmaz
Şimdide sağ kasığımdan dizime doğru bi sızıltı iniyor 10-15 dakikadırCanım benimde öyle senin belirtiler var galiba bekmekten başka çaremiz yok benimde adetime 1 hafta var 3 gündür kasık ağrım devam ediyor batma sızı şeklinde sol göğsümde batma oldu bügün de bekliyorum bakalım erken gebelik testi yapacağım yarın sende yap en azından içimizde kalmaz
Canım olada bilir olmayadq bilir erken gebelik testi yapalım biz en iyisiŞimdide sağ kasığımdan dizime doğru bi sızıltı iniyor 10-15 dakikadır
Yok kuzum yeminim var yapmam inşallah günüm geçer yapıcamCanım olada bilir olmayadq bilir erken gebelik testi yapalım biz en iyisi
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahMerhaba ben bu ay sağdan yumurtladım doktor usg ile baktı oradan biliyorum ve dpo 7-8 den itibaren kasığımda ufak iğne batması çimdiklenme gibi hisler oluştu. Bugün hamile olduğumu öğrendim belki size de yardımcı olur
Başka belirtin varmıydı canımMerhaba ben bu ay sağdan yumurtladım doktor usg ile baktı oradan biliyorum ve dpo 7-8 den itibaren kasığımda ufak iğne batması çimdiklenme gibi hisler oluştu. Bugün hamile olduğumu öğrendim belki size de yardımcı olur
Evet canım halsizlik var çok kötü mide yanması oldu birkaç gündür bulantı da var ara sıra ama bulantı için erken aslında bide ateş basıyorBaşka belirtin varmıydı canım
Sende mi çok yaptın kaç aydır deniyorsun canımYok kuzum yeminim var yapmam inşallah günüm geçer yapıcam
Teşekkür ederim Allah razı olsunRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bugün regl ağrısına benzer ağrım oldu , bide bacağımdan dizlerime inen bir ağrı. Göğüs hassasiyeti yaşamadım sıfır akıntıydı hiç gelmedi hala gelmiyorBaşka belirtin varmıydı canım
Benimde akıntım yok normalde de olmuyor bekarken şeffaf olurdu yumurtlama günü evlendikten sonraki dönemde hiç olmaz olduBugün regl ağrısına benzer ağrım oldu , bide bacağımdan dizlerime inen bir ağrı. Göğüs hassasiyeti yaşamadım sıfır akıntıydı hiç gelmedi hala gelmiyor
Benim yumurtlama akıntım oldu ve kesildi tamamen sonra akıntı . Progesteron yüksekliğine bağlı kesilebilir dedi doktor bugün . Yumurtlama oluyorsa akıntı olmaması sorun olmaz benceBenimde akıntım yok normalde de olmuyor bekarken şeffaf olurdu yumurtlama günü evlendikten sonraki dönemde hiç olmaz oldu
Yumurtlamam oldu beklenen yumurtlama tarihinde bir gün hissettim sonra geçti 3 gün sonra normal kasık ağrısı başladı hala devam ediyor 1 haftadır sürekli çişim geliyor ek olarak rahmimde de kasılmalar oluyor bugunBenim yumurtlama akıntım oldu ve kesildi tamamen sonra akıntı . Progesteron yüksekliğine bağlı kesilebilir dedi doktor bugün . Yumurtlama oluyorsa akıntı olmaması sorun olmaz bence
Bence ağrıdaki fark normal regl sancısından kısa ve daha az ağrılı olması . Var gibi ama yok gibi de insan adını koyamıyor. Mesela geçen aylarda ayağa kalkınca kaşığıma ağrı girerdi umutlanırdım ama hep regl oldum . Bu defa ağrı ince ince gelip gidiyorYumurtlamam oldu beklenen yumurtlama tarihinde bir gün hissettim sonra geçti 3 gün sonra normal kasık ağrısı başladı hala devam ediyor 1 haftadır sürekli çişim geliyor ek olarak rahmimde de kasılmalar oluyor bugun
İnşallah hamişizdir ya belirtiler hem adet belirtisi hemen gebelik çok zor ayırt ediliyor o yüzdenBence ağrıdaki fark normal regl sancısından kısa ve daha az ağrılı olması . Var gibi ama yok gibi de insan adını koyamıyor. Mesela geçen aylarda ayağa kalkınca kaşığıma ağrı girerdi umutlanırdım ama hep regl oldum . Bu defa ağrı ince ince gelip gidiyor
Başka belirtinMerhaba ben bu ay sağdan yumurtladım doktor usg ile baktı oradan biliyorum ve dpo 7-8 den itibaren kasığımda ufak iğne batması çimdiklenme gibi hisler oluştu. Bugün hamile olduğumu öğrendim belki size de yardımcı olur
Bu ay ikinci ayım geçen ay 15 tane test yaptımSende mi çok yaptın kaç aydır deniyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?