Sağ kasık ağrısı ,kız bebeğe işaretmii

pembe dusler

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2010
1.039
360
323
İstanbul
Çok önceden yine bu platformda okumuştum.Gebeliğin ilk haftalarındaki sağ kasık batması kız çocuğu olduğuna işaretmiş.Ki kızımda bizzat yasadım tesadüf mü bilemedim oğlumda yoktu mesela kasık ağrısı.yaşayan varmı böyle bişey merak ettim

Büyük oğlumda sağda küçük oğlumda solda vardı, bende tam tersi sol diye duymuştum ikinci kız olacak diye düşünmüştüm ama inanmamamız gerekiyormuş

Sağ kasıkta ağrılarım vardı, erkek ama bunlar batıl bana kalırsa. Bir çok belirti hormonal, annenin genetiği bir çok parametre vardır. Cinsiyetle ilgili olduğunu pek sanmıyorum

hiçbir alakası yok.

tamamıyla alakasız.

hiç ilgisi yok.

tıbbi açıdan hiçbir doğruluğu/geçerliliği yok.

kaldı ki bebeğin cinsiyet determinasyonu ve buna bağlı olarak gonad farklaşması 6. haftadan sonra başlar.

yani embriyonun erkek veya dişi gonadı oluşturması 6-9. haftalar arasında olur.

Sol kasık ağrısı kız, sağ kasık ağrısı erkek der yaşlılar. Benim ki dedikleri gibi de oldu. Sol tarafta ağrım çoktu en başından beri, eşi de o tarafta şimdi. Ama kesin bir cinsiyet belirleme yöntemi olamaz tabii ki

Canım benim ilişkiden 1 hafta sonra kasık ağrım başladı dün özellikle bunu çok hissettim kramp oldu nefes alamadım çok acı çektim sonra hafif hafif devam etti bugün de aynı şekilde sağda daha baskin hissediyorum sizce döllenme falan mi oluyor anlamadim

Benimde başından beri sağ kasık ağrım vardı oğlum olacak şuan hareketlerini bile hep sağda hissediyorum sola dönerek yatarsam kaydığı için solda hareket ediyor ama gün içinde veya uzanırken hala sağ tarafta takılıyor

Merhaba. Ben de 5. Haftamin içindeyim sag kasigimda bi dolgunluk bazen batma şeklinde bazen inceden bir sanci oljyor. Ama hep sağda oluyor ben dis gebelikten suphelenmistim ama normal sanirim siz de yaşamışsıniz. Herkes yaşıyor mu boyle. Ve sizinki ne kadar sürmüştü acaba

Özellikle ilk 3 ay yoğun batma şeklinde ağrı oldu sonrasında azaldı ama hala ağrı devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…