13 gün falan var sanırımkaç gününüz var reglinize? Hamilelikte en önemli belirti kasıktaki batma hissi bence bende hiç olmazdı hamilelikten önce
Bende de ilk belirti kasigimda hafif bi ağrı oldu. Aman hemen sanki bişey battı çıktı gibi uzun bi ağrı değildi.
Çok hafif ağrı ve batma varBende de ilk belirti kasigimda hafif bi ağrı oldu. Aman hemen sanki bişey battı çıktı gibi uzun bi ağrı değildi.
kaç günde bir regl oluyosunuz ki?13 gün falan var sanırım
Aslında bazen düzensiz oluyor geçen ay 27. Günde olmuştum 29 undan falan olmam lazım bu aykaç günde bir regl oluyosunuz ki?
e adetinize daha varmış ki çok erken belirti için yani doktorunuz yumurta takibi dr yapmış biraz bekliyinAslında bazen düzensiz oluyor geçen ay 27. Günde olmuştum 29 undan falan olmam lazım bu ay
Evet daha var ama kasık batması ve hafif ağrım var beni bu meraklandırdı açıkcasıe adetinize daha varmış ki çok erken belirti için yani doktorunuz yumurta takibi dr yapmış biraz bekliyin
Ayrıca benimde adetim den önceydi bu belirtim.bizim pal li bi gebelik olduğu için belkide hemen hissettim o ağrıyı. İlişkiden 1 hafta sonra hissettim.hemen test yaptım pozitif te çıktı. Acilde kız bile şaşırdı hatta bu kadar erken anlamamaÇok hafif ağrı ve batma var
8 gündür düzenli birliktelik oluyor bende 8 gün olduğu için size danışmak istedim batma şupan yoğun derecede batıyor birde sağ tarafta geliştiği için yumurta heveslendimAyrıca benimde adetim den önceydi bu belirtim.bizim pal li bi gebelik olduğu için belkide hemen hissettim o ağrıyı. İlişkiden 1 hafta sonra hissettim.hemen test yaptım pozitif te çıktı. Acilde kız bile şaşırdı hatta bu kadar erken anlamama
Dediğim gibi bende 1 hafta sonra hissettim iki hamileliğimide bu şekilde anladım. Umarım sizinde öyledir. Rabbım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın8 gündür düzenli birliktelik oluyor bende 8 gün olduğu için size danışmak istedim batma şupan yoğun derecede batıyor birde sağ tarafta geliştiği için yumurta heveslendim
Amin inşallah çok teşekkür ederim sohbetiniz içinDediğim gibi bende 1 hafta sonra hissettim iki hamileliğimide bu şekilde anladım. Umarım sizinde öyledir. Rabbım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ne yaptın canım merak ettim bende de kasık batması oldu heyecanlandimAmin inşallah çok teşekkür ederim sohbetiniz için
Ben dün kan testi verdim negatif çıktı ama adetime 3 gün var daha iştah açıklığı kasığa kramp girmesi falan vardı bende ama negatif gecikme olunca pozitife döner mi acaba bilemedimNe yaptın canım merak ettim bende de kasık batması oldu heyecanlandim
Ben de regl oldum canım bugün Allah yardımcımız olsunBen dün kan testi verdim negatif çıktı ama adetime 3 gün var daha iştah açıklığı kasığa kramp girmesi falan vardı bende ama negatif gecikme olunca pozitife döner mi acaba bilemedim
Ben daha olmadım canım ama negatif çıktı sonuçBen de regl oldum canım bugün Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?