Sağ kasık batması

dilek0711

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2023
66
11
8
22
Merhaba kızlar adetimin 3. Günü klomen kullanmaya başladım ilacım bitince yumurta takibine gittim doktorum sağ tarafta gelişmiş yumurta gördü bi tane 3-4 gün düzenli ilişki önerdi 8 gün oldu sağ kasığımda batma ve hafif ağrı var daha önce başına gelen oldu mu bu şekil bişey hamilelik durumu söz konusu mu sizce

kaç gününüz var reglinize? Hamilelikte en önemli belirti kasıktaki batma hissi bence bende hiç olmazdı hamilelikten önce

Bende de ilk belirti kasigimda hafif bi ağrı oldu. Aman hemen sanki bişey battı çıktı gibi uzun bi ağrı değildi.

Çok hafif ağrı ve batma var
Ayrıca benimde adetim den önceydi bu belirtim.bizim pal li bi gebelik olduğu için belkide hemen hissettim o ağrıyı. İlişkiden 1 hafta sonra hissettim.hemen test yaptım pozitif te çıktı. Acilde kız bile şaşırdı hatta bu kadar erken anlamama

8 gündür düzenli birliktelik oluyor bende 8 gün olduğu için size danışmak istedim batma şupan yoğun derecede batıyor birde sağ tarafta geliştiği için yumurta heveslendim

8 gündür düzenli birliktelik oluyor bende 8 gün olduğu için size danışmak istedim batma şupan yoğun derecede batıyor birde sağ tarafta geliştiği için yumurta heveslendim
Dediğim gibi bende 1 hafta sonra hissettim iki hamileliğimide bu şekilde anladım. Umarım sizinde öyledir. Rabbım isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…