Merhabalar, ameliyat olalı üç ay oldu. Hem estetik oldum hem de nefes problemim düzeltildi. Fakat şuan burnumun sol ve sağ deliği eşit değil. Burnum alttan bakınca yamuk görünüyor. Karşıdan bakıncada burnum sola doğru bakıyor çünkü sağ taraf daha düz sol tarafım bombeli. Bu arada ameliyattan önce de burnum sola bakıyordu.Sağ burun deliğim daha küçük şuan. Ameliyattan önce kıkırdağım sağ burun deliğimden çıkıktı. Doktor kıkırdağımı aldığını söyledi, orası şiş zamanla inicek dedi ama dokununca şiş gibi değil hala kıkırdak var sanki. Doktorum 6 aya oturur dedi ve yamukluk yok diyip durdu görüleni devamlı reddetti. Ve sağ burnumu silerken burnumun ucundaki kemik oynuyo sanki 'kıt kıt' ses çıkıyor. Burun sırtımda üste doğru sivilce şeklinde çıkıntı var ama pek belli değil. Solda burnumun yanında gözümün altına doğru kemik çıkıntım mevcut ve ödem indikçe belirginleşiyo sanki. Başka bi doktora yeni göründüm revizyon ameliyatı önerdi. Burun sırtımdaki çıkıntıya çok takıldı kendisi.Sağ deliğimden hala nefes alamıyorum. Fotoğraflarımı ekliyorum. Fikirlerinizi yazın nolur, çok ihtiyacım var ameliyat olanların yorumlarına.

Son düzenleme: