• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sağan suyu kürü.. yardım...

aysenfb

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2012
51
0
16
Balıkesir
merhaba arkadaşlar, nisan ayında tüp bebek ikinci denememi yapıcam. bu arada 4. evre endometriozis hastasıyım ve çikolata kistim tekrarladı. bende bu arada çok iyi sonuçlar alındığını duyduğum soğan suyu kürünü denemek istedim. bugün 7. günü ve adet olmama da daha 6-7 gün var. fakat bu sabah kanamam oldu. sanırım adet oldum. benim gibi olanlar var mı acaba? bu normal mi ve devam etmelimiyim küre?

merhaba arkadaşlar, nisan ayında tüp bebek ikinci denememi yapıcam. bu arada 4. evre endometriozis hastasıyım ve çikolata kistim tekrarladı. bende bu arada çok iyi sonuçlar alındığını duyduğum soğan suyu kürünü denemek istedim. bugün 7. günü ve adet olmama da daha 6-7 gün var. fakat bu sabah kanamam oldu. sanırım adet oldum. benim gibi olanlar var mı acaba? bu normal mi ve devam etmelimiyim küre?

Kanaman başladıysa tamamen bırak kürü...
Zaten regl ile bırakılıyor kür..
Bazı durumlarda regl i öne çekebiliyor soğan kürü bunu okumuştum...
Bir de sende endo var erken gelmesi doğal...
Bir tanıdığımda bildiğin parça parça kanama olmuştu soğan kürüyle regl i erken gelmişti o bebekle ilgili yapmamıştı ama soğan kürünü iltihap vs..
bişiler varsa atılsın gitsin diye yaptı...

neye dayanarak bırak kürü dediğinizi anlamadım saraçoglu 15 gün tamamlanana kadar devam edin demiş sitesinde hasta olsanız bile demiş.işkembeden sallamayalım bi zahmet.arkadaşım sende en saglam bilgiyi ilk agızdan almalısın saracoglunun sitesinde her soruya cvb verilmiş.

Back
X