Bebek Beslenmesi Sagilan sut kullanimi nasil olmali

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Blackeyes6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
14
1
1
44
Arkadaslar herkese merhaba..ben yeni uyeyim,bir sorum olacakti 5 aylik oglum var dis cikarma doneminde,dogdugundan beri emziriyorum yalniz 4.ayda mamaya da basladim zayif oldugu icin dr. Onerdi fakat simdi bebegim meme emmek istemiyor biberonla verdigim zaman iciyor..tekrar meme emmesi icin ne yapmaliyim? Sut sagip dolaba koysam bebege verirkn isitilmali mi?

Anne sütü ısıtılmamalı ısıtılırsa besleyicilik değeri ölür.
Oda sıcaklığında 3 saat buzdolabının normal kısmında 3 gün dondurucu da 3 ay saklanabiliyo.
3 saat içinde içireceksen dolaba koymaya gerek yok zaten.
dolabın normal kısmına koymuşsam yarım saat önce çıkarıp oda sıcaklığına gelmesini bekliyodum ben.
dondurucudaysa çözüldükten sonra çok kaynar olmayan sıcak suya biberonu koyup ılımasını bekleyip öyle verdim bebeğime.

Anne sütü ısıtılmamalı ısıtılırsa besleyicilik değeri ölür.
Oda sıcaklığında 3 saat buzdolabının normal kısmında 3 gün dondurucu da 3 ay saklanabiliyo.
3 saat içinde içireceksen dolaba koymaya gerek yok zaten.
dolabın normal kısmına koymuşsam yarım saat önce çıkarıp oda sıcaklığına gelmesini bekliyodum ben.
dondurucudaysa çözüldükten sonra çok kaynar olmayan sıcak suya biberonu koyup ılımasını bekleyip öyle verdim bebeğime.
Tesekkur ederim..insallah memeyi emer tekrar disten boyle yapiyor diye dusunuyorum umarim oyledir..

Tesekkur ederim..insallah memeyi emer tekrar disten boyle yapiyor diye dusunuyorum umarim oyledir..
5-6 aylar arasında benim kızımda emmek istemiyodu. Biberonda almıyodu kesinlikle. Dişimizde 1 yaşında çıktı zaten dişlede alakası yoktu. ama dönem dönem büyüme atağı diye bişey oluyo bu çocuklara. benim kızım sadece ben zıplarken emiyodu. gece gündüz 1 buçuk ay boyunca zıplayarak ve evde gezerek emzirdim. zıplayarak derken çocuğu yukarı aşağı sallamam gerekiyodu. ama ben kazandım geçti dönem. şimdi 1.5 yaşında hala emziriyorum. pes etmemeni tavsiye ederim:)

kızım 1 yasında en basından beri sagıyorum..dolaba koydugun sutu kabın ıcerısnde sıcak suya oturtarak ısıtmalısın.bılegnle kontrol et.haslanmasın.bıde dolaptan aldgnda hafıf çalkalaman gerek yag ustte su altta oluyo cunku cnm.cok zor ıns tekrar emer.

5-6 aylar arasında benim kızımda emmek istemiyodu. Biberonda almıyodu kesinlikle. Dişimizde 1 yaşında çıktı zaten dişlede alakası yoktu. ama dönem dönem büyüme atağı diye bişey oluyo bu çocuklara. benim kızım sadece ben zıplarken emiyodu. gece gündüz 1 buçuk ay boyunca zıplayarak ve evde gezerek emzirdim. zıplayarak derken çocuğu yukarı aşağı sallamam gerekiyodu. ama ben kazandım geçti dönem. şimdi 1.5 yaşında hala emziriyorum. pes etmemeni tavsiye ederim:)
Insallah gecici bir donemdir,cunku daha cok kucuk.Ben de ziplatiyorum ilgisini cekmeye calisiyorum ama agliyor sadece..eller de hep agizda,salyasi da cok akiyor..insallah benim oglusta sizin kiziniz gibi tekrar emer.Cok tesekkurler onerileriniz icin

Back
X