• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlığım önemli ama işte lazım..

İşiniz nedir? evden çalışmayı teklif edin uygunsa. bu virüsün şakası yok, hiçbir şey hayatınızdan daha değerli değil, evden çıkmayın ne olursa olsun.
Birkaç ay idare edecek durumunuz yok mu? Devlet ücretli izin veriyor biliyorsunuz onunla idare edin. Evde kalın.
Malesef sirkette çalışıyorum ama kargo departmaninda. Yani gidip çalışmam gerekiyor. Baska birsey olsa isimi once tutardim ama saglik olunca dediginiz gibi önemli mi diyorum

Bence Pazartesi günü bi iş yerine gidin önce Ortamı sonra kendi durumunuzu kontrol edin mutlaka maske takmayı ve sosyal mesafenizi korumayı ihmal etmeyin
baktınız olmuyor kendinizi kötü hissediyorsunuz o zaman Yetkiliniz ile sağlık durumunuzu konuşursunuz
İşten ayrılmayı düşünmeyin 3 ay zaten işverenin çalışanını işten çıkarması yasak diye biliyorum
Bende bu sürede dönüşümlü olarak çalışmaya devam ediyorum
Haklısınız evet oyle yapacağım yuz yuze daha net olur hersey

Sizin sokağa çıkma yasağınız var raporunuzu işyerine götürün izin vermek zorundalar.

Parfüme toza kokuya alerjiniz varsa virüs çıkmadan önce nasıl çalışıyordunuz? Telefon ettiklerinde niye doktora gittiğinizi ve doktorun çıkma dediğini anlatmadınız. Maskeyle de çalışabilirsiniz biraz işe gitmek istemiyorsunuz sanki o zaman gidip konuşun olmazsa rapor alın

Parfüme toza kokuya alerjiniz varsa virüs çıkmadan önce nasıl çalışıyordunuz? Telefon ettiklerinde niye doktora gittiğinizi ve doktorun çıkma dediğini anlatmadınız. Maskeyle de çalışabilirsiniz biraz işe gitmek istemiyorsunuz sanki o zaman gidip konuşun olmazsa rapor alın
Alerjik bir bünyeyle ayni sekilde calisiyordum. Ben anlatiyorum siz ise gitmek istemiyorsunuz galiba diyorsunuz. Tikaniyordum, nefes alamiyordum ama bir sekilde geciriyordum. Simdi kronik oldugum icin tedirgin oluyorum. Su an gidip toz alsam yine atlatirim ama virusu saglikli bir insan gibi atlatamayabilirim. Bulasmayacaginin garantisini de kimse veremez. Allah korusun tabiki ama tedirgin oluyorum ister istemez. Telefonda ne diyecegimi bilemedigim icin tamam dedim simdi gidip konuşacağım.

Back
X