- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.515
- 248
- 38
günaydın hanımlar..konu ben değilim bugün..müzisyenanne ve oğlu Kartal..maalesef kalp hastası ve nakil olması gerekiyor..okudukça içim parçalanıyor..kalbim duracak gibi oluyor..Rabbim minik Kartal'a ve hasta olan tüm bebeklerimize , çocuklarımıza tez zamanda şifa versin inşallah..
maddi yardım toplanıyor şu anda..yapamayanlar dua etsin bol bol..
ikiz bebeklerimden 1 tanesi 2 gün küvezde kaldı , diğeri yanımdaydı ama serum vardı ve sürekli damarı patlıyor tekrar tekrar damar yolu açılıyordu..çok kızdım hemşirelere söylendim doğru düzgün açın diye..şimdi Kartal'ın annesini düşünüyorum kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum kanım donuyor Rabbim ne büyük sabrı var..çok zor çok...insanın elinden bir şey gelememesi hele ki evladına o kadar zor ki...Allah'ım yar ve yardımcıları olsun..hemen iyileşsin Kartal'ımız..uygun kalp zamanında nakil olsun inşallah..gerekli para toplansın inşallah..
unutmayalım her gün şükredelim ve dua edelim...
maddi yardım toplanıyor şu anda..yapamayanlar dua etsin bol bol..
ikiz bebeklerimden 1 tanesi 2 gün küvezde kaldı , diğeri yanımdaydı ama serum vardı ve sürekli damarı patlıyor tekrar tekrar damar yolu açılıyordu..çok kızdım hemşirelere söylendim doğru düzgün açın diye..şimdi Kartal'ın annesini düşünüyorum kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum kanım donuyor Rabbim ne büyük sabrı var..çok zor çok...insanın elinden bir şey gelememesi hele ki evladına o kadar zor ki...Allah'ım yar ve yardımcıları olsun..hemen iyileşsin Kartal'ımız..uygun kalp zamanında nakil olsun inşallah..gerekli para toplansın inşallah..
unutmayalım her gün şükredelim ve dua edelim...