sağlığın kıymeti bilinmeli...

zelibon

İKİZ ANASI :)
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
8.630
6.515
248
38
günaydın hanımlar..konu ben değilim bugün..müzisyenanne ve oğlu Kartal..maalesef kalp hastası ve nakil olması gerekiyor..okudukça içim parçalanıyor..kalbim duracak gibi oluyor..Rabbim minik Kartal'a ve hasta olan tüm bebeklerimize , çocuklarımıza tez zamanda şifa versin inşallah..
maddi yardım toplanıyor şu anda..yapamayanlar dua etsin bol bol..

ikiz bebeklerimden 1 tanesi 2 gün küvezde kaldı , diğeri yanımdaydı ama serum vardı ve sürekli damarı patlıyor tekrar tekrar damar yolu açılıyordu..çok kızdım hemşirelere söylendim doğru düzgün açın diye..şimdi Kartal'ın annesini düşünüyorum kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum kanım donuyor Rabbim ne büyük sabrı var..çok zor çok...insanın elinden bir şey gelememesi hele ki evladına o kadar zor ki...Allah'ım yar ve yardımcıları olsun..hemen iyileşsin Kartal'ımız..uygun kalp zamanında nakil olsun inşallah..gerekli para toplansın inşallah..

unutmayalım her gün şükredelim ve dua edelim...

Haklısınız... Sosyal medyada dolanıyor bu haber, inşallah kısa zamanda ihtiyaç duyulan para toplanır... Ülkemizdeki iş adamları bu duruma el atsa kısa sürede o para toplanır aslından...

Haklısınız... Sosyal medyada dolanıyor bu haber, inşallah kısa zamanda ihtiyaç duyulan para toplanır... Ülkemizdeki iş adamları bu duruma el atsa kısa sürede o para toplanır aslından...

kesinlikle katılıyorum..para aslında çok kısa sürede toplanabilir..

Olumlu yönden bakarsak bu anne sesini duyurdu şuan ama bir sürü anne ve evlat sosyal medyanın gücünden habersiz. Keşke her hasta adına böyle yardım edilebilse...

Allah tüm hastalara şifa versin. İnşallah en kısa zamanda bu bebeğimiz de kurtulur. İnanıyorum, bizim insanımız yardımseverdir. Ama ünlüler paylaşana kadar yüklü miktar bağış veya yardım yapsa zaten bugüne kadar toplanmış olurdu.

Olumlu yönden bakarsak bu anne sesini duyurdu şuan ama bir sürü anne ve evlat sosyal medyanın gücünden habersiz. Keşke her hasta adına böyle yardım edilebilse...

Allah tüm hastalara şifa versin. İnşallah en kısa zamanda bu bebeğimiz de kurtulur. İnanıyorum, bizim insanımız yardımseverdir. Ama ünlüler paylaşana kadar yüklü miktar bağış veya yardım yapsa zaten bugüne kadar toplanmış olurdu.
çok doğru malesef..çok fazla zor durumda kalan bebeğinin çocuğunun her gün eridiğine şahit olup hiçbir şey yapamayan aileler var...çok üzücü bir durum..

Back
X