Sizin kadar rahat olsam yeter sanırım ..Tüm dünyada varken bize gelmemesi gibi bir ihtimali aklınız alıyor mu? Bugün olmazsa yarın, bakan bilmediğimiz bir şey söylememiş.
Mecbur kalmadıkça kalabalığa girmeyin, elinizi yüzünüzü sık sık yıkayın, İyi beslenin oldu bitti. Krize girmeye gerek yok.
Ne desin kesinlikle gelemez mi? Her bir yanımıza yayilmisken Avrupa'nın icinde cirit atarken geç bile kaldı ama malesef acı gerçek birgün gelecekSağlık Bakanı Koca : Kapımızda bir salgın olduğunu biliyoruz. Belki de bu süreçte bu virüsü taşıyan içimizde insanlar da olabilir. Onun için önümüzdeki birkaç gün içinde üç gün beş gün karşınıza çıkabilir.
Şeklinde açıklama yaptı ve gerçekten irkildim içime dert oldu
Virüs diye bi gerçek var ve hızla yayılıyor maalesefEvet Ecel Takdiri İlahi fakat önce tedbir sonra tevekkül lazım ve bizim daha bu illet Türkiye’ye gelmeden bile tedbir alamadığımız aşikar Sizce şimdi Türkiye’de virüs taşıyıcısı olan kişiler tespit edilse ne gibi şeyler yaşanır Ben Tahayyül bile edemiyorum açıkcası ayrıca biz tokalaşmayı sarılmayı öpüşmeyi seven ve bunu adet haline getirmiş bir milletiz ..Bakanın yaptığı açıklama endişelendirdi beni hayır yani olabilir ne demek oluyor ?
3 aya asisi uretilirmis Osman Müftüoğlu öyle demiş.nasil ki kusbgribi dömuz gribi de ölüm saçıyordu .çaresi bulununca normal grip gibi geliyorNe desin kesinlikle gelemez mi? Her bir yanımıza yayilmisken Avrupa'nın icinde cirit atarken geç bile kaldı ama malesef acı gerçek birgün gelecek
İnşaAllah sizin dediğiniz gibi olurbende korkuyorum açıkçası ama havalar ısınınınca etkisini kaybeder gibi düşünüyorum ya da umuyorum. 2 ay daha hasta olmasak yaza sağ selamet çıksak yeter
Olur olur sadece toplu yerlere çok girmeyin kapalı alan gibiİnşaAllah sizin dediğiniz gibi olur
Evet yeter ki çaresi olsun. Türkiye'de yanlış duymadiysam 13.000 kişi taranmış ve taranmaya da devam ediyor. Tespit edilir edilmez karantinaya alınır umarım çok yayılmaz3 aya asisi uretilirmis Osman Müftüoğlu öyle demiş.nasil ki kusbgribi dömuz gribi de ölüm saçıyordu .çaresi bulununca normal grip gibi geliyor
Bize gelmeden üretilse bari de can kaybı olmasa3 aya asisi uretilirmis Osman Müftüoğlu öyle demiş.nasil ki kusbgribi dömuz gribi de ölüm saçıyordu .çaresi bulununca normal grip gibi geliyor
Canım böyle seylerle germe kendini Allah bilir her şeyi .evet kötü bir yil ama kötü düşünerek kendimizi mutsuzluğa mahkum edip bununla yaşayamayız.Bize gelmeden üretilse bari de can kaybı olmasa ☹ Türkiye’m çok zor bi yıldan geçiyor zaten Tr haritası da 8.evde astrolojide karşılığı ölüm evi demek
Zaten hiç sevmem sapur şupur öpüşmeyi .toplu ve kapalı alanda sevmem.zaten gezmiyorum da beni bulmaz inşallahValla iyi bile bu kadar gecikmesi. Ülke değil yok geçen hanı mübarek. Mahalle pasajı gibi giren çıkan belli değil..
Dört bir yanımızda varken bize gelmeyeceğini düşünmüş olamazsınız değil mi?
Zaten geleceğini biliyorduk. Kronik bir sağlık probleminiz yoksa, 50-60 yaş üstü değilseniz çok korkmayın. Tedavi olan binlerce insan da var. Herkesi öldürmüyor yani..
Bakanın lafının meali "pozitif bulgu var yavaş yavaş açıklayacağız" dır..
Eh tokalaşıp öpüşmeyeceğiz artık. İyi yanı bu..
Evet haklısın gereksiz panik yapıyorum sanırım önce sadece Çin ve çevresinde olunca bize hiç gelmeyecekmiş gibiydi ve korkanlara rahat rahat dua ederiz tedbir tevekkül vs diyordum ama 4 bir yanımızda olunca panik durumu arttı tabiCanım böyle seylerle germe kendini Allah bilir her şeyi .evet kötü bir yil ama kötü düşünerek kendimizi mutsuzluğa mahkum edip bununla yaşayamayız.
Ya aynen size katılıyorum içimden gectide yazamadım ban yiyeceğim diye zaten yeni geldim mapustanben artik virusun bulasiciliginin toplumlarin beslenme aliskanligina gore degistine inandim. butun dunya bununla bogusurken turkiyede hala tespit edilmediyse gercekten turklere bulasma olasigili daha dusuk demekki:) bunun uzerine yapilan arastirmalar var zaten ama inanmiyordum artik inanmaya basladim.
Zaten hiç sevmem sapur şupur öpüşmeyi .toplu ve kapalı alanda sevmem.zaten geçmiyorum da beni bulmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?