SAĞLIK BAKANI (drfahrettinkoca)’dan İçimizde Koronavirüs taşıyanlar olabilir

• Konu Sahibi Konu Sahibi jnci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beslenme sistemimiz ilk defa bir işe yarıyor deseniz e.

Komik olan şu.. boģazima birsey ciksa öksürmeye korkuyorum
Insanlar ayri bi tirsakk boyle bakiyorlar sana..
Yani burnum soğuk gordümü akar normalde disarj cikinca burnumu cekmeye cekiniyorum bazen :))
Sen yine dışarıdakilerden çekiniyormuşsun ben hapşırınca kendimden korkuyom

Bence bir süre adetleri kenara bırakalım herkesin sağlığı için öpüşüp, sarılmayalım ve tokalaşmayalım toplu taşımalara özellikle hergün yüzlerce kişi taşıyor maskeyle dolaşmak lazım hijyen zaten olmazsa olmazlardan.

Bugün metrobüste biri kesik kesik öksürdü diye herkes ölüm sessizliğine büründü. Gözlerindeki tekmeleyip dışarı atma isteğini görmemek mümkün değil :)

Sakin olun bence ülke gayet iyi durumda virüsle ilgili. Tüm sınır komşularına bulaşmışken hala bizde görünmemiş olması bile mucize. Elbet gelecek, dua edelim de daha geç gelsin de aşı bulunmuş olsun.

Ben böyle konularda fazlasıyla kaderciyim. Ölüm tarihinin değişmeyeceğini düşünüyorum. Dolayısıyla panik yapmanın kendi adıma anlamı yok. Tek korkum oğlum, çocukların virüsten etkilenme durumunu okuyunca o konuda rahatladım. Tabi gönül ister ki hiçbir can yok olmasın ama her yıl milyonlarca insan ölüyor. Kaza ile, hastalık ile, ecel ile. Virüs sanıldığı ya da korkulduğu gibi her bulaşanı öldürmüyor. Belki trafik kazasında ölen insan sayısı daha fazladır.

Bu konuda tuhaf araştırmalar var. Genlerimizin bu virüse ev sahipliği yapamadığıyla ilgili. Ne derece kanıtlandı bilmiyorum ama bilimsel makaleleri de var. Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum, karantinaya alınanların çoğu Türk değil. Türk olanlar da İran’da bulunup buraya gelmiş olanlardı, onların da negatif çıkıp taburcu edildiği bilgisi paylaşıldı. Yani yakın zamanda virüsün yayılmış olduğu ülkelerden gelen Türkler karantinaya alındı sadece. Yunan Ermeni ve Türkler’e coronavirüsün bulaşamadığı iddia ediliyor. Yunanistan’da da pozitif çıkanlar Yunan değilmiş zaten. Bakarsanız Kazakistan, Moğolistan, Türkmenistan, Özbekistan, Kırgızistan, Tacikistan gibi ülkelerde de yok pozitif vaka. Hadi Türkiye Cumhuriyeti saklıyor desek öbür ülkelerin de mi hepsi saklıyor? Bir tek Azerbaycan’da görülmüş

Yaaa benim bu kadar endişe etme sebebim birazda astroloji galiba.. sadesati sürecinde olmam beni korkutuyor..Rabbim Güzel uzun sağlıklı ömür versin ölümünde hayırlısını versin tabii

Ayyyy resssmennn klavyenizden damlamış

80+ years old 14.8%
70-79 years old 8.0%
60-69 years old 3.6%
50-59 years old 1.3%
40-49 years old 0.4%
30-39 years old 0.2%
20-29 years old 0.2%
10-19 years old 0.2%
0-9 years old no fatalities

Buyrun ölüm yüzdeleri.
Korkmanıza gerek yok.
2021 sonuna dek 10 insandan 7sinin bu virüs kaynaklı bir hastalık geçireceği tahmin ediliyor ama ölüm sayısı az, gittikçe de azalıyor. Kuş gribi ve SARS kısmen daha tehlikeliydi

Ayyyy resssmennn klavyenizden damlamış
Bana asılsız mantıksız ve batıl inanç gibi geliyordu bu ama Azerbaycan ve Gürcistan dışında Türkler'den ayrılmış ülkelerde olmaması bir acaba dedirtiyor. O iki ülkedeki kişilerin uyruğuna dair bir bilgi göremedim. Yunanistan'da da bir Yunan vatandaşıymış bulaşan, kuzey İtalya'da bulunduğu sürede ona bulaştığı düşünülüyormuş.

Bize gelmeden üretilse bari de can kaybı olmasa ☹ Türkiye’m çok zor bi yıldan geçiyor zaten Tr haritası da 8.evde astrolojide karşılığı ölüm evi demek

Yapmayın lütfen , Böyle şeylerle ilgilenmeyin, tamamen psikoloji çökerken düşünceler bunlar.

Ölüm her an her yerde zaten, evi mevi yok.

Bu durumda Türk ırkı bağışıklık konusunda iyi diyebiliriz ama Azerbaycan'da neden görüldü ki o zaman? Sonuçta onların da genleri bizimle benzer. Peki bulaşan kişi Azeri miymiş?

bende korkuyorum açıkçası ama havalar ısınınınca etkisini kaybeder gibi düşünüyorum ya da umuyorum. 2 ay daha hasta olmasak yaza sağ selamet çıksak yeter
Yalnız Avustralya'da şu an yaz yaşanıyor ortalama sıcaklık 20 üzeri, orada da var coronavirus yine Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, Meksika, Cezayir ve Nijerya gibi sıcaklıkların yüksek olduğu ülkelerde de var. Havaların ısınması bu virüsü durdurmayacak.

Bu durumda Türk ırkı bağışıklık konusunda iyi diyebiliriz ama Azerbaycan'da neden görüldü ki o zaman? Sonuçta onların da genleri bizimle benzer. Peki bulaşan kişi Azeri miymiş?
Ben de ona baktım Gürcistan ve Azerbaycan'da pozitif vakalar olduğu haberi var ancak bu kişilerin uyruklarıyla ilgili bir bilgi göremedim.

Ben hic inanmiyorum ki o virus ciksin çinden gelsin bizi bulsun.gunde isim geregi trilyonlari sayiyorum milletteden dolarlari aliyorum bozuyorum veriyorum.yakinlarimi opuyorum onlar opuyo. Rahat rahat disarda yemegimi yiyorum. Yani aklimin ucuna gelmiyor bu virus beni bulsun. Inslalh bu rahatlikla b.k yoluna gitmem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…