aynen katılıyorum.virüsü çoktan kapıp da normal grip geçirir gibi atlatmış bile olabilir birçok insan.bu kadar ortalığı velveleye vermek virüsten daha tehlikeli.ortalıkta gezen kirli bilgilerle paniklemektense dünya sağlık örgütünün, bakanlığın açıklamalarını takip edin.öldürücülüğü oldukça düşük, ölenler de yaşlılar ve kanser koah gibi ciddi hastalığı olanlar.Tüm dünyada varken bize gelmemesi gibi bir ihtimali aklınız alıyor mu? Bugün olmazsa yarın, bakan bilmediğimiz bir şey söylememiş.
Mecbur kalmadıkça kalabalığa girmeyin, elinizi yüzünüzü sık sık yıkayın, İyi beslenin oldu bitti. Krize girmeye gerek yok.
7,5 senelik zor bi süreç benim 2,5 senem var daha sürecin bitmesine bakalım inş kazasız belasız atlatırım biraz karışık bşy bu doğum haritasındaki ay konumuyla eli sopalı öğretmen dediğimiz Satürnün zorlu süreci de diyebiliriz tamamen astroloji ile ilgili yanio ne ayol?
Niye öyle diyorsun ki..Hayatın ne getirecegini bilemezsin..İlerde her şey çok güzel olur inşallah..virüsten bir tek ben mi korkmuyorum. Gerçi benim hayattan bir beklentim olmadığı için olabilir. Kaybedecek bi şeyim de yok. En fazla ölürüm o da benim için kurtuluş olur .
haklısınız ben virüsün olduğu noktalardaki mevsimi düşünmemiştim. benimkide "kar yağınca mikrop kırılır "lafı gibi oldu.neyse bari aşısı bulunur diye umut ediyimYalnız Avustralya'da şu an yaz yaşanıyor ortalama sıcaklık 20 üzeri, orada da var coronavirus yine Dominik Cumhuriyeti, Ekvador, Meksika, Cezayir ve Nijerya gibi sıcaklıkların yüksek olduğu ülkelerde de var. Havaların ısınması bu virüsü durdurmayacak.
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Ama artık benim için birşeylerin değişeceğine dair inancım yok .
Niye öyle diyorsun ki..Hayatın ne getirecegini bilemezsin..İlerde her şey çok güzel olur inşallah..
Suan Turkiyede varsada bu soylenmez inanin cunku halk buyuk bir kargasa cikarir bu yuzden varsada yok telaslanmayin denir.Ama heryere yayilmislen buraya gelmemesi mucize olur .Bizler ellerimizi sık sık yikicaz gerekmedikce kalabalik olan ortamlara girmeye luzum yok taze meyve tuketimini sebze tuketimini arttirin marketlerde aldiginiz yesillikleri ozellikle sirekeli suda bekleterek tuketin.Meyvelerin taze sıkılmis sulari kis cayalri ihlamur kis cagi nane limon vs tuketinyogurt sut tuketimi arttirinSağlık Bakanı Koca : Kapımızda bir salgın olduğunu biliyoruz. Belki de bu süreçte bu virüsü taşıyan içimizde insanlar da olabilir. Onun için önümüzdeki birkaç gün içinde üç gün beş gün karşınıza çıkabilir.
Şeklinde açıklama yaptı ve gerçekten irkildim içime dert oldu
Virüs diye bi gerçek var ve hızla yayılıyor maalesefEvet Ecel Takdiri İlahi fakat önce tedbir sonra tevekkül lazım ve bizim daha bu illet Türkiye’ye gelmeden bile tedbir alamadığımız aşikar Sizce şimdi Türkiye’de virüs taşıyıcısı olan kişiler tespit edilse ne gibi şeyler yaşanır Ben Tahayyül bile edemiyorum açıkcası ayrıca biz tokalaşmayı sarılmayı öpüşmeyi seven ve bunu adet haline getirmiş bir milletiz ..Bakanın yaptığı açıklama endişelendirdi beni hayır yani olabilir ne demek oluyor ?
Hastanelere girerken maske kullanabilorse kesinlikle kullaninTopluma nasıl girmicez her yer insan kayniyo üstelik bir kaç gün hastaneye gitmem gerekiyo rabbim korusun bizleri nalet girsin yabancılara. Onlar yüzünden tedirginiz .
Aynen oyle aylardir bitmiyor nisanda biteceginin garantisi nerden geliyor virusu o yonetiyor besbelliHer dönemde olan bir virüs vakasıdır. İnfluenza gribinden geçen yıl Avrupa'da 30 bin kişi hayatını kaybetmiştir. Ama Çin'de 2 bin küsur kişi öldü olay oldu. Sebebi çok açık Çin'in ekonomisini etkilemek için yapılan siyasal bir oyundur. Yolda araba çarparak ölme ihtimalin virüse yakalanıp ölme ihtimalinden daha yuksektir emin ol. Trump açıklamasını yapıp duruyor Nisan'da bitecek diye. Bu açıklama da ortadaki dönen oyunu yeterince gösteriyor. Bu kadar korkma ölüm ani dünya fani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?