Sağlık Bakanlığı 24.Hafta İdari İzin

Luna277

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
755
662
53
30
Merhabalar ben sağlık bakanlığında çalışıyorum. 1 Temmuz 2021den sonra sağlık bakanlığında olup 24. haftada verilen idari izne çıkan oldu mu? İşyerine sorduğumda sağlık bakanlığı hariç o genelde dedi ama sonradan sağlık bakanlığı görüş yayınlamış olabilir dediler de.

Ben 112de çalışıyorum arkadaşım çıktı canım sorun yok 24e girdi tatilde suan

Okuyun genelgeyi bi. 1 temmuz 2021 kademeli normalleşme cumhurbaşkanlığı genelgesi diye geçiyordu sanırım

Buldum sizin için

1 Temmuz 2021 Perşembe gününden itibaren göreve başlayacaktır.
3- 30/06/2021 tarihli ve 2021/13 sayılı Genelge gereği; Sağlık Bakanlığı ile Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı hariç kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlardan;
a Kronik rahatsızlığı bulunan 60 yaş ve üzeri çalışanlar,
(enabızdan idari izin raporu olanlar, yönetici pozisyonundakiler hariç)
b Gebeliğinin yirmi dördüncü haftasından otuz ikinci haftasına kadarki süre içerisinde bulunan çalışanlar,
İdari izinli sayılmaya devam edilecektir.

Arkadaşlar merhaba. Biliyorsunuz bu hafta hava koşulları nedeniyle hamilelere idari izin verildi. Ben hemşireyim ve hamileyim. Normalde bu cumartesi nöbetim yoktu izinliyim yani. Cuma günü de idari iizin bitiyor, cumartesi işe başlamak zorunda mıyım yoksa hafta sonu tatilim devam ediyor mu? Yeni olduğum için bu konularda pek bilgim yok. Şimdiden teşekkürler

Hariç diyor sağlık bakanlığı

Valla bende bilmiyorum ama kız çalışmıyor şuan acaba farkında değiller mi normal mesaiye mi geçirecekler sonra ben tekrar arkadaşıma sorayım geri dönen olmus mu

Valla bende bilmiyorum ama kız çalışmıyor şuan acaba farkında değiller mi normal mesaiye mi geçirecekler sonra ben tekrar arkadaşıma sorayım geri dönen olmus mu
Sorabilirseniz çok sevinirim sağlık bakanlığının ekstra bi görüş yayınladıysa çıkabilir banada o lazım

Diğer arkadaşlar İçin lazım olursa burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…