- 28 Eylül 2019
- 31
- 22
- 3
- 32
- Konu Sahibi Gunesligunlergelsin
-
SekreterÇalışan kişinin ünvanı nedir ve bu konuşmalar sırasında yanınızda kim vardı?
Yanınızda kim vardı bu tehdit yapıldığında?Sekreter
Annem vardi bide doktor var di doktorda onu korudu tabiki doktora hanımefendi diyorum gelmiş bana nana hanımefendi değil doktor hanım diyeceksin onada sekreter hanım diyeceksin dedi iyice sınır oldum sanki hakaret ediyoruzYanınızda kim vardı bu tehdit yapıldığında?
Afedersin g.tüm deseydin ya.Annem vardi bide doktor var di doktorda onu korudu tabiki doktora hanımefendi diyorum gelmiş bana nana hanımefendi değil doktor hanım diyeceksin onada sekreter hanım diyeceksin dedi iyice sınır oldum sanki hakaret ediyoruz
Ayyyy... Neresi burası saglık ocagımı hastane mi?Annem vardi bide doktor var di doktorda onu korudu tabiki doktora hanımefendi diyorum gelmiş bana nana hanımefendi değil doktor hanım diyeceksin onada sekreter hanım diyeceksin dedi iyice sınır oldum sanki hakaret ediyoruz
Hastane onkoloji hastası annem birdeAyyyy... Neresi burası saglık ocagımı hastane mi?
İnanmiyorum ya. Keske bisey yapılabılse ama, o sekreter ilk size oyle davranmamıstır herkese öyledir ve bir sey olmamıştır.Hastane onkoloji hastası annem birde
Neden doktor olsa?Afedersin g.tüm deseydin ya.
Ben de devlet hastanesinde çalışıyorum. Hem bizzat yaşadım hem yaşayanı çok gördüm (her üç günde bir şikayet diyebilirim). Hastane içinde hangi birime gidersen git olay ölümle falan sonuçlanan bir netice doğurmuyorsa kimse sekreterin veya doktorun kuşağını çekip arkadaşlar bidaa yapmayın demez. Düzgün konuş hergün geleceksin buraya diyen doktor olsa hukuki olarak hakkını ara derdim ama sekreter dediği için ordan birşey çıkmaz. En fazla bimere yazabilirsin. Bimer şikayeti sonrası ikisinden de savunma istenir. Fakat doktorla sekreter iş birliği yapıp seni savunmada da haksız konuma düşüreceklerdir hiç şüphen olmasın. Bimere şikayet etmekteki maksat uğraşsınlar ve insanlar susmuyor görsünler. Yoksa üzgünüm bu olaydan sizin Lehinize bir sonuç çıkmaz.
Neden doktor olsa?
Doktorlarla ne alıp veremiyorsunuz?
:) hukuki açıdan farkları var dava edilme aşamasında. Doktorlarla bir alıp veremediğim Yok birçok doktor ve çok çok sevdiğim arkadaşım var. Üzgünüm, yanlış alarm :)Neden doktor olsa?
Doktorlarla ne alıp veremiyorsunuz?
Bana açıklama yapmanıza gerek yok biliyorum neyin ne olduğunu.doktorlarla yani hekimlerle kimsenin bir sorunu yok.
saygisiz insan sendromu gecirmis hekim bey.
neyse, ayrica sunu belirtmek isterim:
Türkiye'de tıp doktoru unvanı, altı yıllık tıp fakültesi eğitiminin preklinik ve klinik dönemlerini bitirerek başarıyla mezun olanlara verilmektedi. Tıp doktoru unvanı bir yüksek lisans derecesidir.
iyi ozaman her yüksek lisans bitirende hekime cikissin. bana mühendis hanim diyeceeeeeeen diye bögürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?