- 20 Kasım 2014
- 98
- 82
- 48
- 34
- Konu Sahibi Herseyimsenn
-
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, östaki borusu zar arkasında olduğu için tedirgin oldum zardan östaki borusuna geçemez ilaç diye düşündüm... Doktorum da ameliyatta ulaşamadım çok panik oldum inşaallah normaldirÇok geçmiş olsun. Bildiğim kadarıyla kulak, boğaz ve burun birbiriyle bağlantılıdır. Östaki borusu deniyor ve tünel gibi kulakla genizi birbirine bağlıyor. Ben de kulak damlası kullanmıştım ve genzimde hissetmiştim.kulak zarım sağlam diye biliyorum
Teşekkür ederim perşembe günü kontrolüm var ama sabredemedim o zamana kadar, moralim yerlerdeBen kullandım ve genzime akma gibi bir şey yaşamadım. Kontrole gidin mutlaka.
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, östaki borusu zar arkasında olduğu için tedirgin oldum zardan östaki borusuna geçemez ilaç diye düşündüm... Doktorum da ameliyatta ulaşamadım çok panik oldum inşaallah normaldir
Tadını hissediyorum boğazımda, asistan dan haber bekliyorum doktora soracaktı ameliyattan çıkınca ama sabırsızım iyi şeyler duyup rahatlamak istedim açıkcasıAkmadan kasıt damlanın kulaktan olduğu gibi genize ulaşması hissi mi yoksa tadı mı? Kulak damlamın Tadını ben hissettim evet ama siz her iki durum için sakin kalıp dr.nuzla görüşün. Sağlık ocağındaki aile hekiminize sorabilirsiniz çok paniklemeden
Aynı anda 3 ameliyat birden yapıldı bana 2 kulak zarı ve burun kemik eğriliği buruna içten girdikleri için zor değildi ama estetik daha farklı tabi.Benimde kulak ve burun olmam lsızm ama korkuyorum burun yaptırmaya yaptıracam barı estetik olsun diyorum ama cok korkuyorum.
Merhaba, 12 gün önce kulak zarı ameliyatı oldum, kulak zarlarım 4 senedir delikti, ilk hafta kontrolünde zarlar tutmuş ve herşey yolunda dedi Dr, kulağı korumak amaçlı 2 adet damla verdi sorun şu ki 2 gündür kulak damlasını damlattıktan belli bir süre sonra damlanın genzime aktığını hissediyorum acı tadı geliyor...
Daha önce de kulak damlası kullandım ama o zamanlar kulak zarlarım delik olduğu için boğazıma akmasını normal karşılıyorum, şimdi delirmek üzereyim acaba zarlar delindi veya açıldımı diye
Kulak damlası kullananlar cevap verebilirmi zar varken de damlanın boğaza akması normal mi?
Teşekkür ederim içim rahatladı gerçekten herşeyden huylanır oldum Allah sağlıkla sınamasın kimseyiEvet genize akar kulak damlası
Östaki borusu zarın arkasında kalıyor diye endişe ettim bende, zar duvar görevi görüp östaki borusuna ulaştırmaz diye.. Demek ki yanlış düşündüm teşekkürlerKulak östaki borusuyla genize bağlı zaten. Normal arada geçiş olması.
Östaki borusu zarın arkasında kalıyor diye endişe ettim bende, zar duvar görevi görüp östaki borusuna ulaştırmaz diye.. Demek ki yanlış düşündüm teşekkürler
Evet sanırım öyle, perşembe günü net bilgi alıcam doktorumdan, en azından depresif ruh halinden çıktım sayenizde teşekkür ederim belirsizlik çok zor gerçekten.Kulak zarı geçirgen yapıda benim bildiğim, endişelenmeyin. En doğru bilgiyi doktorunuz verir zaten en kısa zamanda.
Benim bildigim kulaga su bile kactiginda genze gitmez.anca burundan olanlar burna akarMerhaba, 12 gün önce kulak zarı ameliyatı oldum, kulak zarlarım 4 senedir delikti, ilk hafta kontrolünde zarlar tutmuş ve herşey yolunda dedi Dr, kulağı korumak amaçlı 2 adet damla verdi sorun şu ki 2 gündür kulak damlasını damlattıktan belli bir süre sonra damlanın genzime aktığını hissediyorum acı tadı geliyor...
Daha önce de kulak damlası kullandım ama o zamanlar kulak zarlarım delik olduğu için boğazıma akmasını normal karşılıyorum, şimdi delirmek üzereyim acaba zarlar delindi veya açıldımı diye
Kulak damlası kullananlar cevap verebilirmi zar varken de damlanın boğaza akması normal mi?
Merhabalar benim de kulak zarı ameliyatı olmam lazım. Siz nerde ve ne kadara yaptırdınız. Benim sigortam yok bilginiz var mı acaba fiyatlar la ilgili malum hazırlıklı olmak için soruyorum. Ve ameliyat sonrası neler yaşadınız?Merhaba, 12 gün önce kulak zarı ameliyatı oldum, kulak zarlarım 4 senedir delikti, ilk hafta kontrolünde zarlar tutmuş ve herşey yolunda dedi Dr, kulağı korumak amaçlı 2 adet damla verdi sorun şu ki 2 gündür kulak damlasını damlattıktan belli bir süre sonra damlanın genzime aktığını hissediyorum acı tadı geliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?