- 31 Ağustos 2012
- 4.145
- 6.666
- 448
- Konu Sahibi davetsizkullanici
-
Merhaba kız kardeşler
Üniversite öğrencisiyim, 3. sınıfım. Sağlığın idari kısmındayım. Okul bittikten sonra pedagojik formasyon alarak Sağık Meslek Lisesi'nde öğretmenlik yapabileceğimi öğrendim. (Ön lisanstan mezun oldum, lisansa bu sene yerleştim ve lisans atamalarına yeni bakma fırsatı buldum.)
Hastanenin çalışma saatleri, atamamın 2013'ten beri olmaması, özel sektörde tutunmanın çok zor oluşu, ingilizcesi sertifikası deneyimi bilmem nesi beni gelecek kaygısı yaşamama sebep oldu.
Aklıma yavaş yavaş öğretmen olma fikri daha cazip gelmeye başladı. Bu alanda daha başarılı ve verimli olabileceğimi düşünüyorum. Aramızda muhakkak liselerde öğretmenlik yapan kadınlarımız vardır. Deneyimlerinizden, keşkelerinizden ve iyikilerinizden yararlanmak istiyorum canlar.
Lisemin 1. sınıfını ticaret meslek lisesinde okumuştum ve felaket bir okuldu. Sürekli hocaya diklenen, öğrenciler arasında kavganın hakaretin sataşmanın çok olduğu bir okuldu. Bunu yaşamış olmam beni biraz ürkütüyor ne yalan söyleyeyim. Bir yandan da hastanede çalışsam her tür insanla uğraşacaksın diyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar? Ya kendisi ya da yakını öğretmen olup bildikleriyle beni aydınlatırsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim
Ben simdi teknoloji tasarim ogretmeniyim.ortaokulda calisiyorum.tipik ergen öğrenciler.lisede saglik meslek lisesinde okudum.ogretmenlere en saygili meslek lisesi bizdik.mutevazi ogrenmeye istekli ogrencilerdik.saglikci olmak cevval olmayi gerektiriyor.cslismak icin uygun bir okul saglik meslek.simdiden basarilar dilerim size
Saglik meslek lisesinde calisirsaniz hem derslere gireceksiniz hemde onlar hastaneye staja gittigi gunler onlarla hastaneye gidip onlari kontrol edeceksiniz
Şu dönemde lisede öğretmenlik yapmak çelik gibi sinir istiyor ama sağlık meslekler daha iyi durumdadır sanıyorum.
Öğretmenlikten hemşireliğe (yanlış olmasın, laborant da olabilir) dönenleri de duydum.
Sağlık sektöründen öğretmenliğe geçeni daha çok duydum.
İkisini de denemiş birini bulsanız da artısını eksisini görseniz.
liseli ergenlere mesafeli oalcaksın.Merhaba kız kardeşler
Üniversite öğrencisiyim, 3. sınıfım. Sağlığın idari kısmındayım. Okul bittikten sonra pedagojik formasyon alarak Sağık Meslek Lisesi'nde öğretmenlik yapabileceğimi öğrendim. (Ön lisanstan mezun oldum, lisansa bu sene yerleştim ve lisans atamalarına yeni bakma fırsatı buldum.)
Hastanenin çalışma saatleri, atamamın 2013'ten beri olmaması, özel sektörde tutunmanın çok zor oluşu, ingilizcesi sertifikası deneyimi bilmem nesi beni gelecek kaygısı yaşamama sebep oldu.
Aklıma yavaş yavaş öğretmen olma fikri daha cazip gelmeye başladı. Bu alanda daha başarılı ve verimli olabileceğimi düşünüyorum. Aramızda muhakkak liselerde öğretmenlik yapan kadınlarımız vardır. Deneyimlerinizden, keşkelerinizden ve iyikilerinizden yararlanmak istiyorum canlar.
Lisemin 1. sınıfını ticaret meslek lisesinde okumuştum ve felaket bir okuldu. Sürekli hocaya diklenen, öğrenciler arasında kavganın hakaretin sataşmanın çok olduğu bir okuldu. Bunu yaşamış olmam beni biraz ürkütüyor ne yalan söyleyeyim. Bir yandan da hastanede çalışsam her tür insanla uğraşacaksın diyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz kızlar? Ya kendisi ya da yakını öğretmen olup bildikleriyle beni aydınlatırsa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim
Ben iki sene öğretmenlik yaptım sağlık meslek lisesinde. Musait olduğumolduğumda genisce deneyim lerimi yazacağım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?