merhaba
ben bu sene 2013 sbssinde 380 oyp yaptım ve başakşehir anadolu lisesine gitmek istiyorum annemde sürekli sağlık mesleğe git diyor ve iş bulammı istiyor bense üniversiteye gitmek istiyorum çevresi falanda kötüdür diye ayrıca radyo etlevizyona gidebilirim en fazla çünkü ben sağlık alanını hiç sevmiyorum oldum olası cevap yazıcak herkese teşekkürler .[/Q
merhaba canım anadolu liselerine yedeklerden girebiliyormusun? anadolu liselerinin en düşük taban puanı 410 diye biliyorum ,sağlık meslek liseleri kısa yoldan meslek sahibi olabilmek için çok uygun ,ama üniversite hayalin var anadoluyu tercih etmen gerekir,mesleğini severek yapmanda önemli ,tercihlerini iyice düşünüp ,aileninde onayını alarak kendin yapmalısın ,bende kızım için istemiştim sağlık meslek lisesini düşünmüştüm ama sbs de çok yüksek not alınca anne doktor olmak varken neden hemşire olayım dedi,sana da şimdiden başarılar canım.
merhaba
ben bu sene 2013 sbssinde 380 oyp yaptım ve başakşehir anadolu lisesine gitmek istiyorum annemde sürekli sağlık mesleğe git diyor ve iş bulammı istiyor bense üniversiteye gitmek istiyorum çevresi falanda kötüdür diye ayrıca radyo etlevizyona gidebilirim en fazla çünkü ben sağlık alanını hiç sevmiyorum oldum olası cevap yazıcak herkese teşekkürler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?