• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlık ocağı beta sonucu

vetekd

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2025
54
24
3
27
Kızlar. Yakın zamanda sağlık ocağından beta, b12 falan kan tahlili veren var mı? İki gündür sonuç çıkmıyor. Bu kadar tarih öncesi gibi kan sonucu bakılması çok can sıkıcı. Acil beta bakmıyor, kadın doğuma kolay kolay randevu bulunmuyor. Gerçekten çok iğrenç bir sağlık sistemi olmaya başladı. Sizin ne kadar sürede çıktı?

Kızlar. Yakın zamanda sağlık ocağından beta, b12 falan kan tahlili veren var mı? İki gündür sonuç çıkmıyor. Bu kadar tarih öncesi gibi kan sonucu bakılması çok can sıkıcı. Acil beta bakmıyor, kadın doğuma kolay kolay randevu bulunmuyor. Gerçekten çok iğrenç bir sağlık sistemi olmaya başladı. Sizin ne kadar sürede çıktı?
Eğer barkod verilerse halk sağlığı laboratuvarının sitesinden de bakabilirsiniz

kan sonucu ertesi sabah çıkıyor ama beta hç baktırmadım

Bende o zaman cuma vermiştim beta Çarşamba gittim doktora doktor bile sasirid laboratuvar aradı giriş yapılmis ama onay vermedikleri için sistemden görünmüyor dedi doktor telden öğrenmişti sonucu

Tam kan sonucu çıktı ama kalan hiç biri çıkmadı. Sinir bozucu. Acilde 1.5 saatte çıkan sonuç 2 günde çıkmıyor.
normalde böyle degil evet ama e nabızda c alısma oldugu icin sisteme gec düsüyormus benim de ertesi sabah öğlende cıkmıstı sonucum

Eğer barkod verilerse halk sağlığı laboratuvarının sitesinden de bakabilirsiniz
Barkod verilmedi e nabızdan bakmaya çalışıyorum. Yarın tekrar gideceğim. Yine çıkmadıysa bize de yazık cidden bu sıcakta uğraştırıyorlar. Beta yı acilde bakması lazım böyle olacaksa. İnsanlar bir heyecan içinde gidiyor 2 günde ne heyecan kalıyor ne merak

selam kızlar adet gecikmemin 1.günü betha 1.09 çıktı şu an gecikmemin 8. günü bugün tekrar dr. a gitim beta bakmadı ultrasona soktu gebelik yok dedi tarusal verdi sizce içmelimiyim yoksa akşam acile gidip kan versem mi ?

normalde böyle degil evet ama e nabızda c alısma oldugu icin sisteme gec düsüyormus benim de ertesi sabah öğlende cıkmıstı sonucum
İki gündür çıkmadı. Doktor bizim merkez laboratuvar biraz yavaş yarın tekrar gideceğim. Bu laboratuarlarda çay kahve içiyorlar galiba akşama kadar. Cihaza soksalar 2 saatte sonuç çıkar çünkü.

selam kızlar adet gecikmemin 1.günü betha 1.09 çıktı şu an gecikmemin 8. günü bugün tekrar dr. a gitim beta bakmadı ultrasona soktu gebelik yok dedi tarusal verdi sizce içmelimiyim yoksa akşam acile gidip kan versem mi ?
Canım git kan ver istersen aklında şüphen kalmasın ya da test al evde yap. Ama 5 ün altındaki değerleri gebelik olarak kabul etmiyorlar. 1 olan değer 8 gün sonra ultrasonda görülecek bir yüksekliğe ulaşmaz zaten

Ben saglik ocağında kan verdigimde 1 saate çıkmış oluyordu

Ben bugün sağlık ocağında 3 tüp kan verdim. Hem beta hcg için hem de genel. Henüz sonuç yok. Sık sık E nabıza giriyorum 😅 hemşire yarın çıkar demişti ama umut işte

Ben bugün sağlık ocağında 3 tüp kan verdim. Hem beta hcg için hem de genel. Henüz sonuç yok. Sık sık E nabıza giriyorum 😅 hemşire yarın çıkar demişti ama umut işte
Gel ağlayalım beraber çıkmıyor 😭 hamileyim kesin biliyorum ama karından ultrasonla göremedik. Betanın 6/7 binin üstüne çıkması lazımmış kalp duyabilmek için. Alerjik kaşıntım da var. Süreç korkutuyor en azından betayı görseydim artışı biraz daha rahatlayacaktım

Benimde iki gun ustu cikmisti bir keresinde, insan guvenemiyor da ne sartlarda saklaniyor sorun mu cikti kanda vs diye imkaniniz varsa ozelde baktirin bence betayi beklememek adina

Nasıl yani sabah veriyorsun öğleden sonra çıkıyor ki zaten sonuçlar ve eğer sen enabiz bakmaya çalışıyorsan enabuza geç düşüyor gidip doktorunun yanından bak sen doktor baktığı zaman enabiz ediyor

Nasıl yani sabah veriyorsun öğleden sonra çıkıyor ki zaten sonuçlar ve eğer sen enabiz bakmaya çalışıyorsan enabuza geç düşüyor gidip doktorunun yanından bak sen doktor baktığı zaman enabiz ediyor
Sağlık ocağından bahsediyorum. Ertesi günden önce çıkmıyor hiç bir zaman.

Gel ağlayalım beraber çıkmıyor 😭 hamileyim kesin biliyorum ama karından ultrasonla göremedik. Betanın 6/7 binin üstüne çıkması lazımmış kalp duyabilmek için. Alerjik kaşıntım da var. Süreç korkutuyor en azından betayı görseydim artışı biraz daha rahatlayacaktım
Benim sat 17 Mayıs
Bat ise 14 Hazirandı test yapıyorum silik çizgi ama sonrasında ise pembe çizgi oluyor. Geçen ayda hep pozitif çıkıp gebelik olmadı. Yine benzer durum sinirlerim bozuldu. Bu sebeple hemen tahlil istedim

Benim sat 17 Mayıs
Bat ise 14 Hazirandı test yapıyorum silik çizgi ama sonrasında ise pembe çizgi oluyor. Geçen ayda hep pozitif çıkıp gebelik olmadı. Yine benzer durum sinirlerim bozuldu. Bu sebeple hemen tahlil istedim
Test fotoğrafın var mı benimde ilk silikti böyle

Eklentiler

• IMG_5942.webp
    IMG_5942.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 14
Back
X