• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sağlık ocağı beta sonucu

Eklentiler

• IMG_6710.webp
    IMG_6710.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_6720.webp
    IMG_6720.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 22
Test fotoğrafın var mı benimde ilk silikti böyle
Bunlar da dünden. Silikliği görselden belli olmuyor ama arkadaşım canlı görünce hemen fark etmişti

Eklentiler

• C62F12EE-4E51-47DF-9C14-4964D6A3BE18.webp
    C62F12EE-4E51-47DF-9C14-4964D6A3BE18.webp
    22 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_6704.webp
    IMG_6704.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 24
Bizim de ilçe küçük salı perşembe tahlil yapıyorlar ertesi gün çıkıyor ben de bugün beta verdim bakalım 😁 küçük ilçeler öyle bence her yer aynı olmayabiliyor keşke olmasa burdan diğer ilçeye tahlil gidiyor o gidene kadar ne kadar korunur bilemiyorum yani bende

Bunlar da dünden. Silikliği görselden belli olmuyor ama arkadaşım canlı görünce hemen fark etmişti
silik görüntü görünüyor. İmkanın varsa test yaparken erken gebelik testleri yap. Onlar daha iyi görüntü veriyor

silik görüntü görünüyor. İmkanın varsa test yaparken erken gebelik testleri yap. Onlar daha iyi görüntü veriyor
inşallah yarından sonra gerek kalmaz. Kendim için pek umudum yok ama hayırlısı. Sende durumlar nasıl :)

inşallah yarından sonra gerek kalmaz. Kendim için pek umudum yok ama hayırlısı. Sende durumlar nasıl :)
Benim bat 5 Hazirandı. 5 inde bu sonuç çıktı 10 unda doktora gittim. Alttan gördü ama çok küçük fetal yapı göremedim dedi. Beta 6/7 bine çıksın duyarız muhtemelen kalp atışı dedi. Ama beklemek ölüm gibi. İnsan çok korkuyor.

Benim bat 5 Hazirandı. 5 inde bu sonuç çıktı 10 unda doktora gittim. Alttan gördü ama çok küçük fetal yapı göremedim dedi. Beta 6/7 bine çıksın duyarız muhtemelen kalp atışı dedi. Ama beklemek ölüm gibi. İnsan çok korkuyor.
Dualarım seninle arkadaşım 🙏 Her şey gönlünce olsun. Bu arada belirtilerin nelerdi? Benim belirtim de yok. Sadece kaşık ağrım var

Dualarım seninle arkadaşım 🙏 Her şey gönlünce olsun. Bu arada belirtilerin nelerdi? Benim belirtim de yok. Sadece kaşık ağrım var
Bende ilk mide yanması oldu adetime 2 gün kala sabah uyandığım gibi kustum. Doktor kusma için çok erken normalde demişti. Adet olacak gibi ağrılarım oldu adet gününde. İştah değişikliği de vardı. Ama en net belirti göğüs ucum aşırı hassaslaştı dokunduğumda bile acıyordu. Normal regl de komple çok hafif hassasiyet oluyordu ama bu direk göğüs ucum açıyordu. Normalde test yapmazdım pcos var gecikiyor sürekli ve doktor 2 hafta önce muayenede bir şey dememişti hormon testine gel demişti. Ama falcım sağolsun aklıma şüphe düşürmüştü 😂

Yaaa tebrik ederiiim 🌸 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah 🌸 artış takip edin 1500 e ulaştığında alttan görünür 🙏

kızlar adet gecikmemim 8.günü beta 5 ne demek
gecikmenin sekizinci günüyse sonuc cok düsük aslında, ama belki geç döllenme olmustur. 5 ve üstü hamilelik demek. 2 günde bir tekrarlayarak 2 katı artıp artmadığını kontrol etmen gerekir canım

Doktor bile yarın öğleden sonra çıkar, çıkmazsa bir sonraki gün gel dedi en başta bile
cıkmadı mı sonuc hala. ben saglık ocagını aramıstım orda hemsire sistemdn bakmıstı görememisti gerci ama, sende bence git doktor baksın sonucuna ay ne sinir bozucu benmki bile erteesi güne kaldı diye sinirlenmistim

gecikmenin sekizinci günüyse sonuc cok düsük aslında, ama belki geç döllenme olmustur. 5 ve üstü hamilelik demek. 2 günde bir tekrarlayarak 2 katı artıp artmadığını kontrol etmen gerekir canım
sağol canım veririm 2 gün sonra yine ya

cıkmadı mı sonuc hala. ben saglık ocagını aramıstım orda hemsire sistemdn bakmıstı görememisti gerci ama, sende bence git doktor baksın sonucuna ay ne sinir bozucu benmki bile erteesi güne kaldı diye sinirlenmistim
Eksik hala sonuçlar. Doktordan laboratuvarı aramasını isteyeceğim çünkü ben ararsam kavga edeceğim. Verdiğim 2 tüpün sonucu çıkmış diğer 2 tüp hala çıkmamış. Belli ki ellerinde kahve sonuç falan girmiyorlar. Kanı mikroskopla tek tek saysalar bu kadar sürmez. ASO bile çıkmış b12 beta çıkmamış. Keyfi iş yapıyorlar belli ki.

Back
X