- 29 Eylül 2021
- 874
- 186
- 53
- 24
Ve beta baktirmiştimAllah Allah. Ben bundan birkaç ay önce yaptırdım öğleden sonra çıktı benim test sonucu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve beta baktirmiştimAllah Allah. Ben bundan birkaç ay önce yaptırdım öğleden sonra çıktı benim test sonucu
Doktor bile yarın öğleden sonra çıkar, çıkmazsa bir sonraki gün gel dedi en başta bileAllah Allah. Ben bundan birkaç ay önce yaptırdım öğleden sonra çıktı benim test sonucu
Sabah ilk 10 dakika ve sonrasıTest fotoğrafın var mı benimde ilk silikti böyle
Bunlar da dünden. Silikliği görselden belli olmuyor ama arkadaşım canlı görünce hemen fark etmiştiTest fotoğrafın var mı benimde ilk silikti böyle
silik görüntü görünüyor. İmkanın varsa test yaparken erken gebelik testleri yap. Onlar daha iyi görüntü veriyorBunlar da dünden. Silikliği görselden belli olmuyor ama arkadaşım canlı görünce hemen fark etmişti
inşallah yarından sonra gerek kalmaz. Kendim için pek umudum yok ama hayırlısı. Sende durumlar nasıl :)silik görüntü görünüyor. İmkanın varsa test yaparken erken gebelik testleri yap. Onlar daha iyi görüntü veriyor
Benim bat 5 Hazirandı. 5 inde bu sonuç çıktı 10 unda doktora gittim. Alttan gördü ama çok küçük fetal yapı göremedim dedi. Beta 6/7 bine çıksın duyarız muhtemelen kalp atışı dedi. Ama beklemek ölüm gibi. İnsan çok korkuyor.inşallah yarından sonra gerek kalmaz. Kendim için pek umudum yok ama hayırlısı. Sende durumlar nasıl :)
Dualarım seninle arkadaşımBenim bat 5 Hazirandı. 5 inde bu sonuç çıktı 10 unda doktora gittim. Alttan gördü ama çok küçük fetal yapı göremedim dedi. Beta 6/7 bine çıksın duyarız muhtemelen kalp atışı dedi. Ama beklemek ölüm gibi. İnsan çok korkuyor.
Bende ilk mide yanması oldu adetime 2 gün kala sabah uyandığım gibi kustum. Doktor kusma için çok erken normalde demişti. Adet olacak gibi ağrılarım oldu adet gününde. İştah değişikliği de vardı. Ama en net belirti göğüs ucum aşırı hassaslaştı dokunduğumda bile acıyordu. Normal regl de komple çok hafif hassasiyet oluyordu ama bu direk göğüs ucum açıyordu. Normalde test yapmazdım pcos var gecikiyor sürekli ve doktor 2 hafta önce muayenede bir şey dememişti hormon testine gel demişti. Ama falcım sağolsun aklıma şüphe düşürmüştüDualarım seninle arkadaşımHer şey gönlünce olsun. Bu arada belirtilerin nelerdi? Benim belirtim de yok. Sadece kaşık ağrım var
Anladım canım bende az önce özelde kan verdim çıkar dediler 1 saateDoktor bile yarın öğleden sonra çıkar, çıkmazsa bir sonraki gün gel dedi en başta bile
Özelde hemen çıkıyor 1/1.5 saat içinde. İnşallah güzel sonuçlar alırsınAnladım canım bende az önce özelde kan verdim çıkar dediler 1 saate
Özelde hemen çıkıyor 1/1.5 saat içinde. İnşallah güzel sonuçlar alırsın![]()
gecikmenin sekizinci günüyse sonuc cok düsük aslında, ama belki geç döllenme olmustur. 5 ve üstü hamilelik demek. 2 günde bir tekrarlayarak 2 katı artıp artmadığını kontrol etmen gerekir canımkızlar adet gecikmemim 8.günü beta 5 ne demek
cıkmadı mı sonuc hala. ben saglık ocagını aramıstım orda hemsire sistemdn bakmıstı görememisti gerci ama, sende bence git doktor baksın sonucuna ay ne sinir bozucu benmki bile erteesi güne kaldı diye sinirlenmistimDoktor bile yarın öğleden sonra çıkar, çıkmazsa bir sonraki gün gel dedi en başta bile
sağol canım veririm 2 gün sonra yine yagecikmenin sekizinci günüyse sonuc cok düsük aslında, ama belki geç döllenme olmustur. 5 ve üstü hamilelik demek. 2 günde bir tekrarlayarak 2 katı artıp artmadığını kontrol etmen gerekir canım
Eksik hala sonuçlar. Doktordan laboratuvarı aramasını isteyeceğim çünkü ben ararsam kavga edeceğim. Verdiğim 2 tüpün sonucu çıkmış diğer 2 tüp hala çıkmamış. Belli ki ellerinde kahve sonuç falan girmiyorlar. Kanı mikroskopla tek tek saysalar bu kadar sürmez. ASO bile çıkmış b12 beta çıkmamış. Keyfi iş yapıyorlar belli ki.cıkmadı mı sonuc hala. ben saglık ocagını aramıstım orda hemsire sistemdn bakmıstı görememisti gerci ama, sende bence git doktor baksın sonucuna ay ne sinir bozucu benmki bile erteesi güne kaldı diye sinirlenmistim