- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.590
- 398
Valla ya dönemiyrm sağa sola çok fenalar ama kana baktırmadan olmick bu iş yarın gdym bari ya napym böyle olmickAa damarlar iyi bi işaret bence. İnş.olumly olur sonuç canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ya dönemiyrm sağa sola çok fenalar ama kana baktırmadan olmick bu iş yarın gdym bari ya napym böyle olmickAa damarlar iyi bi işaret bence. İnş.olumly olur sonuç canım
Gelseydi kafam rahat olcktı bari böyle dha çok stres ya bde ağrılr geçsin dye bşy yaparım blki şuan elim kolum bağlı resmen allah hepimizin yardımcısı olsunGit tabi.Rahatlarsın en azından
Vlla bn ateşte ölçüyorum hep yüksek maşallh ordan takip ettim ovulasyonu denk getirmeye çalıştım hep çok geç bi yaş değil canım normal bnce :)Aynen öyle valla.Gelecekse gelse de yumurtlama takibine gecsek .Yasım 34.Ondan da korkuyrm,acele edyorum.
Geçmiyo valla ya ztn yalnızım bunaldım iice ama ilk idrarla yapmadım bugun evde test var tutuyorum kndimi yarın ypym dye nasıl tutcm bilmyrmHayırllısı işte canım.Zaman da gecmiyr.
Olabilir canım adet olucakmış gbi mi hissediyosun sende bnmde ani hareketlerde oluyo bazen batma özellikle çok ayakta durunca :) hayırlısı inşallahKızlar benim adetimi 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır
Yrna kadar sabret cnm.şimdi cıkmaz.Moralin bozulurGeçmiyo valla ya ztn yalnızım bunaldım iice ama ilk idrarla yapmadım bugun evde test var tutuyorum kndimi yarın ypym dye nasıl tutcm bilmyrm
Aynn ilk idrar bklm etkili olur inş da gösterir bna gülen yüzü :)Yrna kadar sabret cnm.şimdi cıkmaz.Moralin bozulur
İnş.cok beklemeden güzel hbrlerini beklyrzAynn ilk idrar bklm etkili olur inş da gösterir bna gülen yüzü :)
İnş canım cümlemiz iyi haberler alırzİnş.cok beklemeden güzel hbrlerini beklyrz
Adet olacakmışım gibi hissediyorum altımda sürekli ıslaklık var sanki aha oldum diyorum ama olmamışım karnımda feci gaz var amaOlabilir canım adet olucakmış gbi mi hissediyosun sende bnmde ani hareketlerde oluyo bazen batma özellikle çok ayakta durunca :) hayırlısı inşallah
Bnmde öyle cnm aynısı ama bnm göğüsler çok fena şu sıra ya test ypmış mıydınAdet olacakmışım gibi hissediyorum altımda sürekli ıslaklık var sanki aha oldum diyorum ama olmamışım karnımda feci gaz var ama
Cnm ateşle ovulasyn dönemini nasıl anliyosun? ?Bnmde öyle cnm aynısı ama bnm göğüsler çok fena şu sıra ya test ypmış mıydın
Düzenli olarak ateşini ölçmen gerekiyo ama sabahları yataktan kalkmadan ve aynı saatte. Böylece yükselip alçalmaları net takip edebilşyosun ayın bi günü ateş düşüyo o gün çatlama günü birden çıkıyo ertesi gün yumurtluyosun demek yani denemeler başlasın :) sonra eğer bebiş tuttuysa yükseliyo ateş adet dönemi ve düşmüyo. Düşmesi adet olcksın demek canımCnm ateşle ovulasyn dönemini nasıl anliyosun? ?
Yok yok regl gününde başlaman gerekiyo regl ısını bulman için sonra önümüzdeki ay gelck mi dye ona göre bkliceksinAnladım cnm bi kaç güne regl bitecek denemelere başlıcaz bakalım hayrlisi :)