Sağlık ocağı kan testini hemen yapar mı?

Aynen öyle valla.Gelecekse gelse de yumurtlama takibine gecsek .Yasım 34.Ondan da korkuyrm,acele edyorum.
Vlla bn ateşte ölçüyorum hep yüksek maşallh ordan takip ettim ovulasyonu denk getirmeye çalıştım hep çok geç bi yaş değil canım normal bnce :)

Kızlar benim adetimi 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır

Kızlar benim adetimi 1 gün geçti dün olmam gerekiyordu olmadım halada olmadım ama yok denilecek kadar az agrım var bide gazım çok var çok batmam oluyor bide ani hareketlerde çok batma ve kasılma oluyor göğüs uçlarımda açıyo ama az sizce bişeyler varmıdır
Olabilir canım adet olucakmış gbi mi hissediyosun sende bnmde ani hareketlerde oluyo bazen batma özellikle çok ayakta durunca :) hayırlısı inşallah

Olabilir canım adet olucakmış gbi mi hissediyosun sende bnmde ani hareketlerde oluyo bazen batma özellikle çok ayakta durunca :) hayırlısı inşallah
Adet olacakmışım gibi hissediyorum altımda sürekli ıslaklık var sanki aha oldum diyorum ama olmamışım karnımda feci gaz var ama

Cnm ateşle ovulasyn dönemini nasıl anliyosun? ?
Düzenli olarak ateşini ölçmen gerekiyo ama sabahları yataktan kalkmadan ve aynı saatte. Böylece yükselip alçalmaları net takip edebilşyosun ayın bi günü ateş düşüyo o gün çatlama günü birden çıkıyo ertesi gün yumurtluyosun demek yani denemeler başlasın :) sonra eğer bebiş tuttuysa yükseliyo ateş adet dönemi ve düşmüyo. Düşmesi adet olcksın demek canım

Back
X