Sağlık ocağında gebelik testi

Huzurstan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2021
109
43
48
29
Kızlar merhaba dün sağlık ocağına gebelik için kan vermeye gittim. Sonuçlar sabah çıktı ama sadece tam kan sayımı altında bir sürü değer vardı ancak gebelik testi sonucum henüz çıkmamış bu durumu yaşayan varmı? Acaba yanlış mı alındı yoksa gebelik sonucu daha sonra mı çıkıyor lütfen cevap verin

Kızlar merhaba dün sağlık ocağına gebelik için kan vermeye gittim. Sonuçlar sabah çıktı ama sadece tam kan sayımı altında bir sürü değer vardı ancak gebelik testi sonucum henüz çıkmamış bu durumu yaşayan varmı? Acaba yanlış mı alındı yoksa gebelik sonucu daha sonra mı çıkıyor lütfen cevap verin
Doktorunuza gittiniz mi E nabıza düşmüyor dr kendi portalında açmadan

Hayır çünkü şuan il dışındayım gidemem. Normalde e nabıza düşmüyor mu gebelik testi. Hastanelerde yapılan hemen düşüyor çünkü

Benim çıktığında kendiliğinden sisteme düşmüştü ama bazen sistemde sorun olabiliyor. Belki doktorların da farklı uygulamaları olabilir 🤷🏼‍♀️

Bazen düşüyor bazen düşmüyor. Bir kaç gün arayla geldi başıma hatta. Biri kendiliğinden düştü. Diğerleri için aile hekimini aradım onayladım dedi o şekilde düştü

Benim çıktığında kendiliğinden sisteme düşmüştü ama bazen sistemde sorun olabiliyor. Belki doktorların da farklı uygulamaları olabilir 🤷🏼‍♀️
Ben anlamadım gebelik testi için gittim bir sürü başka başka değerlere bakılmış ve hepsinin sonucu düştü sisteme. Bir tek gebelik testi yok ne yapmam gerekiyor bu durumda

Benimde düşmemişti, yakındı gittim. Doktor kendi ekranından onaylamadan bazı değerler e nabıza düşmüyormuş gibi bir açıklama yapıldı banada

Merhaba bende dün kan verdim sağlık ocagina orada hasta barkodu verdiler barkottan takip ettim simdi cıktı sonuçlar beta 109 cıkmış

Back
X