Onun aşısız çocuğu ile yaşamak zorundasın
Maalesef aşı keyfi değil zorunlu bazı insanlar bunu idrak edemiyor.
Kendi çocuğunun sağlığını düşünmeyen senin benim çocuğumu mu düşünür peh!!!
Önlem alamayız malesef. Kanıtlara dayanmayan varsayımlarla propoganda yapıyorlar ve inanan bir sürü insan çıkıyor. Bizim çocuklarımız da aşısız çocuklarla bir arada olmak zorunda kalıyor. Suriyeli göçmenlerden sonra çoktan bitmiş olan bir sürü hastalık çıktı.
Basit virüsler bile çocukları kötü etkileyebiliyor, kaldı ki aşı takvimindeki hastalıklar...
Kızım on gündür virütik bir hastalık yaşıyor ve eklemlerini etkiledi, 2 gün hiç yürüyemedi, hala aksıyor.
Benim bildiğim asıl tehlikede olan aşısız olanlarPeki sadece aşısız çocuk için mi tehlikeli yoksa aşılı çocuklar için de risk var mı?
Akil akıl gel bana takıl misali. Çok üzülüyorum o yavrucaklara bizim çocuklar aşılı olduğu halde etkileniyor aşısız çocuklarda bu ölüm tehlikesi demek. Çocuğu kendi elleriyle ateşe atıyor pes yani pes.Doktorlar, hemşireler yaptıkları her aşıdan ekstra para alıyorlar, o nedenle aşıyı övüyorlar yazmışlar burada da. Yuh! Hiç inanmadım buna.
El kadar sabiye hepatit yaptırmamışlar, nasıl mücadele edebilir o minik beden?
Aynen dediginiz gibi inanmayin. Asi takviminde olan asilar ucretsizdir bundan ne doktor ne de hemsire ekstra para kazanir.Doktorlar, hemşireler yaptıkları her aşıdan ekstra para alıyorlar, o nedenle aşıyı övüyorlar yazmışlar burada da. Yuh! Hiç inanmadım buna.
El kadar sabiye hepatit yaptırmamışlar, nasıl mücadele edebilir o minik beden?
Benim bildiğim asıl tehlikede olan aşısız olanlar
Bulaşıcı hastalıklarda aşılı olanlar hafif septomlarla atlatıyorlar hasta olsalar bile
Mesala çocukların ikiside hafif kızamık ve suçiçeği geçirdi
1. sınıftaki aşı ilk defa yapılan bir aşı değil bildiğim kadarıyla. Karma ve 3'lü aşı değil mi?Kuzenimin bebeği bi kaç hafta önce üçlü karma aşısından sonra fenalaştı. İki haftadır büyük hastaneye sevk ettiler orda yatıyor. Böyle şeyleri gördükçe ben de çok korkuyorum. İki çocuğuma da yaptırdım bütün aşılarını ama duydukça öğrendikçe ileride bişey çıkar diye çok tedirgin oluyorum.
Bide geçenlerde bişey öğrendim. Amerika ve bazı ülkeler bizim kanımızı almıyor. Bağış yapsan da olmuyor. Sebebi de Hani şu hepimizin olduğu 1.sınıftaki aşı.omzumuzda lekesi olan var ya işte onu oldunuz. Okullarda bilmem şu tarihlerde dağıtılan fındık vs yiyecekleri yediniz gibi şeyler söylenmiş. (Kaynak belirtmeyi çok isterdim İnan'ın ki hatırlayamadım) bi araştıralım yaa ne oluyor. Ben gelecek kaygısı yaşıyorum çok fazla((
1. sınıftaki aşı ilk defa yapılan bir aşı değil bildiğim kadarıyla. Karma ve 3'lü aşı değil mi?
Fındık Çernobil sonrası radyasyon tehlikesi olduğu içindir.
Kan vermek isteyen vatandaşın da yaşı var dı zaten. Amerikalı yetkililer Türklerden kesinlikle almadıklarını söyleyince ortaya çıkmış konu. İşte çocukken aşı oldunuz mu? Okuldaki şeyleri yediniz mi. Ondan işte almıyoruz diyor hemşire de1. sınıftaki aşı ilk defa yapılan bir aşı değil bildiğim kadarıyla. Karma ve 3'lü aşı değil mi?
Fındık Çernobil sonrası radyasyon tehlikesi olduğu içindir.
Kan vermek isteyen vatandaşın da yaşı var dı zaten. Amerikalı yetkililer Türklerden kesinlikle almadıklarını söyleyince ortaya çıkmış konu. İşte çocukken aşı oldunuz mu? Okuldaki şeyleri yediniz mi. Ondan işte almıyoruz diyor hemşire de
Bende bugün kızıma ası yaptırdım
Bir arkadasım biz karşıyız hiç ası yaptırmadık bir sürü hastalık saydı kısırlıktan aklı dengeye kadar
araştırdım bende pek bişey bulamadım
Annem hepimiz ası olduk bi zararını görmedik yaptır hepsini diyor
Cok tedirginim içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?