Sağlık problemleri..

Zeyneppzezee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2015
348
602
53
31
Merhaba herkese. Saglik problemlerimle alakali tedavi görüyorum. Sürekli doktor gözetimindeyim. Ağır tedaviler gecirdim bu arada bir erkek arkadasim vardi meslege baslayinca uzaklasti benden ve ayrildik. Simdi guvenim bitti diyebilirim. Yani karsima gelecek herkes oyle olacakmis gibi hissediyorum

Sen kanı bozuk birine denk gelmissin canım benim,iyi insanlarda var bu hayatta..çok geçmiş olsun,sizi hakedenler çıksın ınşallah karşınıza

Ne derler insanlar evlenince "İyi günde de kötü günde de yanında olacağım. " Böyle birisinden ayrılmış olman senin yararına. Benim de ağır bir kronik hastalığım var. Hasta olduğumda haberi olup da geçmiş olsun diye bir kez aramayan "arkadaşlarımı" arkadaş listemden çıkarıyorum. Sen de öyle yap. Hayatın daha az stresli olur.

inan seni çok iyi anlıyorum bende daha yeni beynimiyi huylu tümör riski oldunu öğrendim hem bu hemde bi başka rahatsızlımda var ve benimkide böleydi geçmiş olsun bile demedi bana ama yinede boşver en azından böle zamanlarda herkesin gerçek yüzünü görüyoruz ve ona göre hayatımıza şekil veriyoruz

herkes bir değilki canım karamsar düşünme.Belkide gitmesi daha hayırlı oldu kimbilir karşına daha iyi kişiler çıkacak.İyi düşün iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…