Omurboyu ekstra ne katkisi var. İste bilmediğim icin onemini de tam bilmiyorum.
Maddi durum su an ucretsiz izindeyim. Esimin de isleri pek iyi degil. Tasinma icin kenara koydugim parayı tirtikliyorum surekli. Suyunu cekti baya. Saglik icin de yine ordan cekecegim mecburen. Yani bu ara cok rahat degilim aslında. Vazgecmemdeki ana etken de bu oldu. Vaktim var devlette hallederim izindeyim nasilsa diye dusunup vazgectim. Abim falan da etkiledi ozelde de cok iyi doktorlar var diye.
Mesela ben ozellikle psikiyatri icin istiyordum. Her seans icin stres olmadan rahat rahat giderim diye. Onun gittigi devlette bir doktor varmis. Cok iyi ozeldekilerden daha iyi falan dedi. Ama gidemedim de bir turlu ona. Bir randevu bulamadim bir vakit bulamadim derken kaldi .
Yarin da aslinda biraz uzak bir ilceye randevu buldum devlete kardiyolijiye. Ama esimin isleri varmis. Bebegi ve cocugu birakamicam. Ee o zaman sabahtan kendi doktoruma giderim hem yakında diye dusundum. Onu dert et bunu dert et sagligima harcayayim diye dusundum sonradan :) uff boyle her konuyu ince eleyip sık dokumaktan hastalaniyorum işte ben :)baskasi icin sorun olmayan seyler benim icin kirk kere dusunme sebebi