- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 74
- 113
hımm edacım bizimki karışık değil,sanırım o yüzden çok destekliyo,karışık olsaydı seninkinden farklı tepki vermezdi eminim
edacımm fark çok belli canım,valla gurur duyuyorum seninle
canımm ya bende sizi özledimişte biraz kendimi diyet modundan uzak tutayım istedim,ama dediğin gibi bizim bünyeler kaçamağa alıştımı devamını istiyo
dur demezsem tartının ibresi hızla sağa doğru kaymaya başlamıştı ki bu sabah kendime geldim
sen ne yaptın canım,nasıl gidiyor,herşey yolundamı,başladınmı çalışmalara
:18::18::18::18:
oyy kalbi güzel arkadaşım benimmhemende annelik moduna girilmiş,kıyamammmm
![]()
güzelim biliyorsun bu diyete girişmeme neden olan sensin çok teşekkür ediyorum sana üstümdeki pantolonu üni. deyken almıştım ki o zaman bile bana olmuyordu ama en azından yakın bir kilodaydım. belki olur diye almıştım. dolapta elimi atıyorum buda gelir mi acaba diye cuk oturuyor bunun mutluluğu tarif edilemez...
spor salonuna gündüzleri gidemiyorum gündüz bayan grupları var aslında fitness değilde plates step filan yapıyorlar. aslında izin vermemeye devam ederse gidip konuşayım hangi günler o günlere göre iş yerinin günlerini ayarlayayım nasılsa 3 gün çalışıyorum 2 günü tutturabileceğimi sanıyorum böyle çözeceğim olmazsa fazla kilo verdim normalde 2 resme baktığında çok mucizevi bir fark görünmüyor çünkü ben çok sıkıydım zaten, spor yapmadığımdan olması gerekenin üstünde bir görüntüm var...
Son düzenleme: