Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

spor salonuna bakmaya gidecektik dün eşimle bana antalya turu attırdı ama üst sokağımızdaki salona gidemedik. dönüşte gitmeni istemiyorum veriyorsun işte yeter bu kadar bitir artık diyeti de diyip durdu. yani spor salonuna pek uzak :(

önce sonra yapacağım ama eşim sağolsun hiç boydan resmimi çekmiyor. hatta öyle resimlerimi çekiyor ki maşallah eskisinden beter duruyorum. aşağıdan çekiyor dibimden çekiyor... :43: face de her günümüzün resmini paylaşan biz artık resim eklemiyoruz... dün karşı komşum hamur tatlısı yapmış baya bir ısrar etti bizimki bende aldım tabağı elime kokladım durdum bu kadar yeter bana dedim :)))

aaaa birde alyanslarım parmağıma bol geliyor düşüyor nasıl parmaktan verdiysem aldığım en dar yüzüğü orta parmağıma taktım öyle geziyorum bende :)))) 14 şubat yakın nasılsa :1:

Edacim benimde hemen parmaktan gidiyor nasil oluyorsa! özellikle tuz yemeyi kesince :53:

Bu arada seni face'te ekledim :34: kabul etmissinde :54:

canlarım günaydın ,

güzel dilekleriniz için saolun :16::16:
,rabbim sizde nasip etsin inş. heran dilimde hayırlı sağlıklı bi bebişimin olması,birde isteyen herkese nasip etmesi :emir_bebek::emir_bebek:
bu cuma eve giderken test alim dedim ,daha once 1 hafta önce yapmıştım negatıf cıkmıstı ama reglım geçikmemişti daha ,neyse aksam yaptım anam bi gördüm çift çizgiyi şaşırdım ,ağlaştık kocacıgımla ,sonra cumartesı sabah gittik hastaneye , doktor muayene ettı ultrasonla ,keseyi gördük :16::16::16: elma çekirdeği kadar dedi :)
2 hafta sonra gidip kalp atışlarını duyucakmısız .çok heycanlıyım ,korkularımda yok değil ama düşünmemeye çalışıyorum şimdilik ,
bol bol dua edin kızlar bana ,neslihancıgımda dedıgı gıbı sıkı sıkı tutunsun bana inşallah ,:nazar::nazar::nazar::nazar:
hepinizi çok öptüm

günaydınlar hepinize bu çok güzel bir haber inşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder oyyy süper bişi bu yaaa dualarımız seninle tatlım unut korkularını evrenden negatif enerji çekme inşallah herşey hızlıca olacak bitecek birde bakmışsın sana boncuk gözlerle aç aç bakan bir bebiş kucağında... :emir_bebek::emir_bebek::nazar::54:

boğazada bugünden itibaren dur diyelima rtık canım,valla çiğdemim geçen ben yemin etmiştim,hani işe de yaramıştı bu seferde etsemmi diye düşünmüyo değilim:1::1:ama şu bi gerçekki ben diyetteyken daha mutluyum yaa:34::34:

inş.canım sinem ayağını sürüsün,2014 bizim yılımız olsun:49::49:

Insallah canim benim bende dikkat etmeye baslayim artikkk :31:
kesinlikle bende diyetteyken daha mutluyum ya insan kendini super hissediyor :51:

Eger yemin seni durduruyorsa et yeminini :38:

Ayy olsun 2014 bizim yilimiz olsun ve 2014 biterken bebislerimiz saglikla kucagimizda olsun :16::16::16:

Edacim benimde hemen parmaktan gidiyor nasil oluyorsa! özellikle tuz yemeyi kesince :53:

Bu arada seni face'te ekledim :34: kabul etmissinde :54:

ay evet çiğdemcimmmm ekledim çokta sevindim görünce...

ben tuzu kesemiyorum yaaa yaşlanınca ne yapıcam bilemiyorum ama tuzdan uzak duramıyorum :( parmaktan zayıflamakta iyi mi kötü mü bilemedim daralttırıcam yüzükleri ama düz değiller modeli bozulur daralmaz diye gönderiyorlar beni bakalım bir yol bulucam :)

canlarım günaydın ,

güzel dilekleriniz için saolun :16::16:
,rabbim sizde nasip etsin inş. heran dilimde hayırlı sağlıklı bi bebişimin olması,birde isteyen herkese nasip etmesi :emir_bebek::emir_bebek:
bu cuma eve giderken test alim dedim ,daha once 1 hafta önce yapmıştım negatıf cıkmıstı ama reglım geçikmemişti daha ,neyse aksam yaptım anam bi gördüm çift çizgiyi şaşırdım ,ağlaştık kocacıgımla ,sonra cumartesı sabah gittik hastaneye , doktor muayene ettı ultrasonla ,keseyi gördük :16::16::16: elma çekirdeği kadar dedi :)
2 hafta sonra gidip kalp atışlarını duyucakmısız .çok heycanlıyım ,korkularımda yok değil ama düşünmemeye çalışıyorum şimdilik ,
bol bol dua edin kızlar bana ,neslihancıgımda dedıgı gıbı sıkı sıkı tutunsun bana inşallah ,:nazar::nazar::nazar::nazar:
hepinizi çok öptüm

Canim benim amin amin insallah sıkı sıkı tutunsun annecigine, ne güzel bi duygudur Allahim isteyen herkese hayirli, saglikli evlat nasip etsin insallah!
Keseyide görmüssünüz hemen masallah yaa :16:
Darisi kalbi duymaya, cinsiyeti ögrenmeye, tekme atmasina, dogmasina ve saglikli olarak büyümesine insallah :54::54::54: :nazar:

kesinlikle bende diyetteyken daha mutluyum ya insan kendini super hissediyor :51:

Ayy olsun 2014 bizim yilimiz olsun ve 2014 biterken bebislerimiz saglikla kucagimizda olsun :16::16::16:

hayatımın çoğu diyetle geçti diyette değilken nasılım hatırlıyormuyum ki genelde vijdan azabı oluyor kaçamak durumlarında çok şükür oda 4 aydır yok :D mutluyum mutluyum itiraf edeyim :3:

inşallah 2014 bizim yılımız olur... inşallah sinem ayağını sürü durmadan bizi hatırlayarak :17:

neslinin dediği gibi bizi bilgilendir sinem bir sürü teyzesi var onu merak eden...

ay evet çiğdemcimmmm ekledim çokta sevindim görünce...

ben tuzu kesemiyorum yaaa yaşlanınca ne yapıcam bilemiyorum ama tuzdan uzak duramıyorum :( parmaktan zayıflamakta iyi mi kötü mü bilemedim daralttırıcam yüzükleri ama düz değiller modeli bozulur daralmaz diye gönderiyorlar beni bakalım bir yol bulucam :)

Eger yüzüklerin tasli degilse daralttir ama tasliysa ugrasma bence kocacina aldir yenisini :27:
Tuz hic iyi degil canim ya zorla kendini, onun yerini soya sosu falan dok alisana kadar :50:

spor salonuna bakmaya gidecektik dün eşimle bana antalya turu attırdı ama üst sokağımızdaki salona gidemedik. dönüşte gitmeni istemiyorum veriyorsun işte yeter bu kadar bitir artık diyeti de diyip durdu. yani spor salonuna pek uzak :(

önce sonra yapacağım ama eşim sağolsun hiç boydan resmimi çekmiyor. hatta öyle resimlerimi çekiyor ki maşallah eskisinden beter duruyorum. aşağıdan çekiyor dibimden çekiyor... :43: face de her günümüzün resmini paylaşan biz artık resim eklemiyoruz... dün karşı komşum hamur tatlısı yapmış baya bir ısrar etti bizimki bende aldım tabağı elime kokladım durdum bu kadar yeter bana dedim :)))

aaaa birde alyanslarım parmağıma bol geliyor düşüyor nasıl parmaktan verdiysem aldığım en dar yüzüğü orta parmağıma taktım öyle geziyorum bende :)))) 14 şubat yakın nasılsa :1:

benimkide asla sporu bırakma diye tembihliyo edacım,bu kocalara akıl sır ermiyo bazen:1::1:,yanlız seninki biraz fazla kıskanç gibi:18:

canım sende işyerinde arkadaşlarına çektir fotonu,valla 20 kg az değil canım fark eminim süperdir,bizide bu görüntüden mahrum etme,hep motivasyon olur dimi:34::34:

peki o zaman 2 şubata kadar diyetimi asla bozmayacağıma (o gün annemlerin evlilik yıldönümü,bizimde 40.ayımız :69: malum pasta alırız) yemin ediyorumm :52::52::52:

o güzel dileğine en kocamınından aminn canım:emir_bebek::emir_bebek:

Eger yüzüklerin tasli degilse daralttir ama tasliysa ugrasma bence kocacina aldir yenisini :27:
Tuz hic iyi degil canim ya zorla kendini, onun yerini soya sosu falan dok alisana kadar :50:

aslında bir ara yemekleri limon tuzuyla yapıyordum azaltayım diye sirke filan ekliyordum haklısın aslında yine yapayım öyle birşeyler :(

evet önümüz 14 şubatt o yüzden orta parmağımda taşıyorum yüzüğü bakalım bizimkinin aklına gelecek mi yüzük almak :15:

benimkide asla sporu bırakma diye tembihliyo edacım,bu kocalara akıl sır ermiyo bazen:1::1:,yanlız seninki biraz fazla kıskanç gibi:18:

canım sende işyerinde arkadaşlarına çektir fotonu,valla 20 kg az değil canım fark eminim süperdir,bizide bu görüntüden mahrum etme,hep motivasyon olur dimi:34::34:

peki o zaman 2 şubata kadar diyetimi asla bozmayacağıma (o gün annemlerin evlilik yıldönümü,bizimde 40.ayımız :69: malum pasta alırız) yemin ediyorumm :52::52::52:

doğru diyorsun dur hemen çektiriyim hakkaten yaaaaa az sonra paylaşırım ben :54:

bizimki aşırı kıskanç yaaa orası karışık bayan erkek ondan sanırım sıcak bakmadı callanetics videoları yükledim onlara başlıyacak ama yapamazsamda salon şart hiç mazeret çıkarmasın bana...

$644048_600322880013334_1592396577_n.webp $IMAG0417.webp

çektirdimmm hemen yazlık kışlık oldu ama kötü görünen resimleri silmişim :)

illa yarışma havası gerekmez aslında ama burası çok tenhalaştı kimse birbirini dürtmüyor haliyle herkes salıyor...

dün sabah terazi 75 i gösterdi bu diyete başlarken hedeflediğim kilo 75 ti ben kendi hedefime ulaşmış oldum ama dukan amcam 71 demişti önümde daha 1 ayım var herhalde onun dediği olacak... en son lisede felan bu kilodaydım sanırım çok tuhaf birşey. geçen bir yerde indirim vardı deri ceket hemen daldım ama nasıl sıkı ceketler derilerde daha bir minik oluyor haliyle 3xl filan bakıyordum sonra dedim yaa ben zayıfladım 2 xl bakayım. oda yoktu tabe :))) kadın bunu bir deneyin bu büyük dedi. neyse giydim amanın üstüme tam oldu. bakın geniş bile kaldı daha açar filan çıkardığımda xl giydiğimi farkettim tabi aldım :))) o hızla geniş kalıplı mağazalara da daldım artık 40 beden giyiyorum yaaa çok mutluyum çoook :nazar::nazar::16::16::16::16:

evet beğen butonu gitmiş alıntı yapıyorsun msj geliyor güzel olmamış bence...:47:

edacım 75 ne güzel bir rakamdır ya,sen de neslı gibi 6ları goreceksın
20 kılo gitmiş 6 kılo nıye gitmesın:)herturlu oldu bu işş tebrık ederım canım benım

slmmm kızçeler ben geldimmmm:52::52::52::52:

uzun zaman oldu farkındayım,ama bu kadar ara yeter sanırım:34::34:

hem hastalandım,(üstelik yılbaşı akşamı)hemde biraz diyet modundan uzaklaşmak istedim,tabi hastalıktı,ideal kiloya ulaşmaktı falan derken ben biraz serbest bıraktım kendimi,haliyle kilocuklarda birer ikişer arttı:50::50: ama hiç dert etmiyorum,nasıl olsa kalıcı değiller
pazartesi inş.tekrardan tam gaz dukanıma geri dönücem,o zaman kadar biraz daha serbest takılayım istiyorum:34::34:

bu arada sadece ben değil herkeste bi rehavet var sanırım,kendimizi şöyle bi silkeyelim dimi,çiğdemim yarışma demiş ama ben tekrar o strese hiç girmek istemiyorum,ama kendi aramızda yine yarışma gibi yapabiliriz ne dersiniz,her cuma yine kilo bildirimi yaparız,ben seve seve takip ederim,menü+spor paylaşımı ne bileyim eski günlerdeki gibi,yaza daha var ama zamanda hızla geçiyo,daha vakit varken önlemimizi alalım diyorum ne dersiniz:34::34:

şimdiiii pazartesi start verelim,o zamana kadar kendinizi sebest bırakın(tabi edacım sen hariç:1:) ve pazartesi yepyeni bi sayfa açalım hayatımızda tertemiz,bembeyaz okişşşşş:7::7:

neslım ozledık ya nerdesınn gercı bende yokum gıremıyorum:)
bu yıla cok hızlı basladık,hareketlı bı donem gecırıyorum,ıyı yapmıssın yemekle arada bir motıvasyon ıyıdır
yalnız kendı adıma ıyı giden bi diyet sürecınde eger kacamak günü 1 günden fazla olursa ipin ucu kaçıyo
bunyeye 2 gün yemek yedır serbest bırak,3,gün küçük veled gibi aglıyo resmen yiycemde yiycem diye:)
yemın olayı bendede işe yarıyo aslında iyi engellıyo ama cesaret edemıyorum bu aralar:)

Kızlarr günaydınnnnn
Dün akşam gebelik testi yaptım çift çizgii çıktı :))))))
2saat sonra kan testi yaptırmaya gidicemm,inş hayırlı haberler vericem sizee :))))öptüm hepinizi

canım kardeşim benımm
bebişi hepbirliktre büyütücez ınsallah,sanada dedıgım gibi kendım hamıleymısım gibi sevındım..
umarım paralel hayatlarımız bozulmazda yetişirim bende sana:)

kızlarrr 2014ün en güzel haberı sınemden geldı sımdılık,umarım bu yıl hepımızın hamılelık haberlerı süsler bu sayfayı..
ve ben hıssedıyorum bu yıl bol bebeklı gececek:)
ama soyle 70 kılo olup sonra calısmayı ne cok ısterdım yaw kısmet olmadı,napim bende dikkat ede ede gidicem artıkkk,bebişimin bol bol yagdan yastıkları olacak göbekte:)nasıp olursa:)

karar alinmistir yemini bozarsan çok kilo alirsin insallah hamileliginde :27: :27:

aslında bir ara yemekleri limon tuzuyla yapıyordum azaltayım diye sirke filan ekliyordum haklısın aslında yine yapayım öyle birşeyler :(

evet önümüz 14 şubatt o yüzden orta parmağımda taşıyorum yüzüğü bakalım bizimkinin aklına gelecek mi yüzük almak :15:

onun aklina gelmesede caktirmadan kafasina girdirmeye bak artik nasil yaparsin bilemem ama :1:
hani reklamlarda subliminal mesaj olur ya sende oyle yap :1:

canim benim amin amin insallah sıkı sıkı tutunsun annecigine, ne güzel bi duygudur allahim isteyen herkese hayirli, saglikli evlat nasip etsin insallah!
Keseyide görmüssünüz hemen masallah yaa :16:
Darisi kalbi duymaya, cinsiyeti ögrenmeye, tekme atmasina, dogmasina ve saglikli olarak büyümesine insallah :54::54::54: :nazar:

günaydınlar hepinize bu çok güzel bir haber inşallah rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder oyyy süper bişi bu yaaa dualarımız seninle tatlım unut korkularını evrenden negatif enerji çekme inşallah herşey hızlıca olacak bitecek birde bakmışsın sana boncuk gözlerle aç aç bakan bir bebiş kucağında... :emir_bebek::emir_bebek::nazar::54:

boğazada bugünden itibaren dur diyelima rtık canım,valla çiğdemim geçen ben yemin etmiştim,hani işe de yaramıştı bu seferde etsemmi diye düşünmüyo değilim:1::1:ama şu bi gerçekki ben diyetteyken daha mutluyum yaa:34::34:

Inş.canım sinem ayağını sürüsün,2014 bizim yılımız olsun:49::49:

Canımın içi okurken gözlerim doldu,:14:siz kimbilir nasıl mutlu olmuşsunuzdur:emir_bebek::emir_bebek:bugünden itibaren kendine çok çok dikkat ediyosun canım,bebişinin teyzeleri olarak biz hep yanındayız,herşeyden haberdar et bizi,korkularında haklısın ama kalbini ferah tut canım benim,inş.o 9 ay göz açıp kapatıncaya kadar geçicek:49::49: Burda kuzucuğun ilk hareketlerini ağlamasını,gazını falan konuşucaz eminim:1:

20 kılo gitmiş 6 kılo nıye gitmesın:)herturlu oldu bu işş tebrık ederım canım benım

bu yıla cok hızlı basladık,hareketlı bı donem gecırıyorum,ıyı yapmıssın yemekle arada bir motıvasyon ıyıdır
yalnız kendı adıma ıyı giden bi diyet sürecınde eger kacamak günü 1 günden fazla olursa ipin ucu kaçıyo
bunyeye 2 gün yemek yedır serbest bırak,3,gün küçük veled gibi aglıyo resmen yiycemde yiycem diye:)
yemın olayı bendede işe yarıyo aslında iyi engellıyo ama cesaret edemıyorum bu aralar:)

canım kardeşim benımm
bebişi hepbirliktre büyütücez ınsallah,sanada dedıgım gibi kendım hamıleymısım gibi sevındım..
Umarım paralel hayatlarımız bozulmazda yetişirim bende sana:)

kızlarrr 2014ün en güzel haberı sınemden geldı sımdılık,umarım bu yıl hepımızın hamılelık haberlerı süsler bu sayfayı..
Ve ben hıssedıyorum bu yıl bol bebeklı gececek:)
ama soyle 70 kılo olup sonra calısmayı ne cok ısterdım yaw kısmet olmadı,napim bende dikkat ede ede gidicem artıkkk,bebişimin bol bol yagdan yastıkları olacak göbekte:)nasıp olursa:)

kızlar hepinizi çok ama çok seviyorum ,herşeye aglar oldum yaw ,
allahım tez zamanda sizinde isteğinizi dileğinizi yeirne getirsin inşallaah , sağlıklı gebelikler yaşamamızı sağlasın,
ben startı verdım kızlar :),sıra sizde ılk kulvarda esra var ,.çalısmalar basladı ,sırayla bu yılı kapatıcaz inşallah
dualarım sizinle ,sizinde benimle oldugunu tüm kalbimle inanıyorum ..

allahım tez zamanda sizinde isteğinizi dileğinizi yeirne getirsin inşallaah , sağlıklı gebelikler yaşamamızı sağlasın,
ben startı verdım kızlar :),sıra sizde ılk kulvarda esra var ,.çalısmalar basladı ,sırayla bu yılı kapatıcaz inşallah

Amin canim Allah razi olsun, dualarimdasiniz hepinizde inanin. Rabbim tüm hamilelere saglikla evladini nasip etsin ve tüm isteyenlerede ayni duyguyu yasamayi nasip etsin insallah. :nazar:

karar alinmistir yemini bozarsan çok kilo alirsin insallah hamileliginde :27: :27:

onun aklina gelmesede caktirmadan kafasina girdirmeye bak artik nasil yaparsin bilemem ama :1:

hehehe onu yapıyorum zaten orta parmağa takma fikride o yolda msj veriyor düşüyor parmağımdan yazık kayıp mı olsun dedim :))) gerçi tek taş yüzüğüm vardı çok dardı arada takardım onu da arayıp duruyoruz 1 haftadır kaybetmişim belki tek taşı yenileyebilir baya söylendi ama :))))

resmi ofisteki arkadaşa çektirdim dolayısıyla pek poz veremedim :))) olsun yinede belli yazlık fotoğrafta karnımı içime çeke çeke bir hal olduydum gerçi tşörtten belli karnımın göbeğimin izi var buruşmuş :9:

doğru diyorsun dur hemen çektiriyim hakkaten yaaaaa az sonra paylaşırım ben :54:

bizimki aşırı kıskanç yaaa orası karışık bayan erkek ondan sanırım sıcak bakmadı callanetics videoları yükledim onlara başlıyacak ama yapamazsamda salon şart hiç mazeret çıkarmasın bana...
hımm edacım bizimki karışık değil,sanırım o yüzden çok destekliyo,karışık olsaydı seninkinden farklı tepki vermezdi eminim:1::1:
Eki Görüntüle 941082 Eki Görüntüle 941090

çektirdimmm hemen yazlık kışlık oldu ama kötü görünen resimleri silmişim :)

:46::46::46::46::46:

edacımm fark çok belli canım,valla gurur duyuyorum seninle:16::16:

canım kardeşim benımm
umarım paralel hayatlarımız bozulmazda yetişirim bende sana:)

ve ben hıssedıyorum bu yıl bol bebeklı gececek:)

canımm ya bende sizi özledim:16::16:işte biraz kendimi diyet modundan uzak tutayım istedim,ama dediğin gibi bizim bünyeler kaçamağa alıştımı devamını istiyo:1::1:dur demezsem tartının ibresi hızla sağa doğru kaymaya başlamıştı ki bu sabah kendime geldim:34::34:

sen ne yaptın canım,nasıl gidiyor,herşey yolundamı,başladınmı çalışmalara:23::23::emir_bebek::emir_bebek:

:18::18::18::18:

oyy kalbi güzel arkadaşım benimm:16::16:hemende annelik moduna girilmiş,kıyamammmm:38::38:

Back
X