- 7 Haziran 2012
- 4.535
- 74
- 113
Ay Eda esine çok sevindim adamcagiz kabullenebildi demekki harika birsey bu, insallah devamida gelir canim.
Keske sende saklamasaydin neyse onu söyle gitsin ne gerek varki kendini kasmaya..
Insallah yardimci olurlar iste bak ne zarar gelirki, bi içten dualari yeter Allah nasip etsin deseler yeter, o yüzden paylasmadan zarar gelmez canim, doganin kanunu bu :26:
Bu arada görsel yaglarina cok güldüm madem ise yaramiyorlar cikip gitsinler vucudundan
Bende cumartesi yasadigimi söyleyim. Kayinvalidecigim hiç bi zaman sormadi, bizi sikistirmadi bebek için, cumartesi kendi annem ve kayinvalidemle otururken laf açildi bi sekilde bende kayinvalideme söyledim tedavi altinda oldugumu. tabi bende gözyaslari sular seller, duygulanmadan konusamamki bu konudaayni sekilde oda agladi sarildi öptü, üzülme yavrum biz yaninizdayiz, Allahin izniyle olur umidini yitirme falan baya bi teselli etti.
Ve Allah razi olsunki ertesi gün hemen Salati Tefriciye'ye baslamis dagitmis cevresine (adimi vermeden tabi). O duaya o kadar inanirimki o kadar hosuma giderki. Ben niyetleniyordum ama kismet olmamisti baslamak. Allah bin kere razi olsun böyle yaptiklarini ettiklerini duydukça iyiki demisim dedim belki biraz üzüldü ama benimde destege ihtiyacim varmis megersem
Ve dün cesaretimi toplayip esime annesine söyledigimi dedim, nedense korkarak dedim belki kizar falan diye. O da demesin mi iyi yapmissin dualarina ihtiyacimiz var diye hadi ordada sular seller aldi beni
neysem demem o ki içimize at at nereye kadar patliyoruz yahu bizde :26:
ne bileyim güzelim çekindim işte evde 3 tane bücürük hepsi birbirinden tatlıydı inanırmısın kocam kucağıma gelip bırakmasa sevmeyecektim bile çok çekiniyorum yaaa bana acıyarak bakıyorlar filan diye... birde 2. kez görüşüyorum yakın filan değiliz ağızlarına sakızmı olsun dedim adam sağolsun herşeyi anlatmış insan birde bana söyler

doğru diyorsun aslında hazır hamile bulmuşken ayetel kürsi okutmak geçti içimden ama ne bileyim işte utandım sanırsam... bizimkini de doktora ite ite götürdüm şimdi maşallah kabak çiçeği oldu gerçi maşallah aman nazar değmesin

bende durmadan arardım kayınvalidemi onlarda durmadan naptınız der 1-1,5 aydır hiç tlf bile açmıyorum. ben nedense çok inciniyorum yaa kadına en son tlf açtığımda dedim bu çocuk tek başına yapılmıyor ne yapabilirim dedim. mustafayla konuşsanız daha etkili olur ben istemiyor değilim ki dediydim... sonra sanırım kadıncağız anladı 2-3 defadır o arıyor ama nedense ısrarla ne yaptınız yok mu bir gelişme napacaksınız siz böyle deyip daraltıyor beni :44:
valla teyzelerim annemin bir arkadaşı ve annem tetikte dua okumak için bekliyorlar hangisine başlasak bende bilemiyorum ama tedavi başlayınca edelim diyoruz benim gönlümde de ismi azam, 19 lu dua ve fetih suresi var dur bakalım annem pazar günü geliyor o daha iyi karar verir...

hazır hatırlatmışken bende bir arıyım kayınvalidemi sonuçta kadının ne suçu var ki 2 dk dinlerim ne olacak