Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

Ay Eda esine çok sevindim adamcagiz kabullenebildi demekki harika birsey bu, insallah devamida gelir canim.
Keske sende saklamasaydin neyse onu söyle gitsin ne gerek varki kendini kasmaya..
Insallah yardimci olurlar iste bak ne zarar gelirki, bi içten dualari yeter Allah nasip etsin deseler yeter, o yüzden paylasmadan zarar gelmez canim, doganin kanunu bu :26:

Bu arada görsel yaglarina cok güldüm madem ise yaramiyorlar cikip gitsinler vucudundan :9::9::9:

Bende cumartesi yasadigimi söyleyim. Kayinvalidecigim hiç bi zaman sormadi, bizi sikistirmadi bebek için, cumartesi kendi annem ve kayinvalidemle otururken laf açildi bi sekilde bende kayinvalideme söyledim tedavi altinda oldugumu. tabi bende gözyaslari sular seller, duygulanmadan konusamamki bu konuda :1: ayni sekilde oda agladi sarildi öptü, üzülme yavrum biz yaninizdayiz, Allahin izniyle olur umidini yitirme falan baya bi teselli etti.
Ve Allah razi olsunki ertesi gün hemen Salati Tefriciye'ye baslamis dagitmis cevresine (adimi vermeden tabi). O duaya o kadar inanirimki o kadar hosuma giderki. Ben niyetleniyordum ama kismet olmamisti baslamak. Allah bin kere razi olsun böyle yaptiklarini ettiklerini duydukça iyiki demisim dedim belki biraz üzüldü ama benimde destege ihtiyacim varmis megersem :5:
Ve dün cesaretimi toplayip esime annesine söyledigimi dedim, nedense korkarak dedim belki kizar falan diye. O da demesin mi iyi yapmissin dualarina ihtiyacimiz var diye hadi ordada sular seller aldi beni :9:

neysem demem o ki içimize at at nereye kadar patliyoruz yahu bizde :26:

ne bileyim güzelim çekindim işte evde 3 tane bücürük hepsi birbirinden tatlıydı inanırmısın kocam kucağıma gelip bırakmasa sevmeyecektim bile çok çekiniyorum yaaa bana acıyarak bakıyorlar filan diye... birde 2. kez görüşüyorum yakın filan değiliz ağızlarına sakızmı olsun dedim adam sağolsun herşeyi anlatmış insan birde bana söyler :43:

doğru diyorsun aslında hazır hamile bulmuşken ayetel kürsi okutmak geçti içimden ama ne bileyim işte utandım sanırsam... bizimkini de doktora ite ite götürdüm şimdi maşallah kabak çiçeği oldu gerçi maşallah aman nazar değmesin :nazar: :1:

bende durmadan arardım kayınvalidemi onlarda durmadan naptınız der 1-1,5 aydır hiç tlf bile açmıyorum. ben nedense çok inciniyorum yaa kadına en son tlf açtığımda dedim bu çocuk tek başına yapılmıyor ne yapabilirim dedim. mustafayla konuşsanız daha etkili olur ben istemiyor değilim ki dediydim... sonra sanırım kadıncağız anladı 2-3 defadır o arıyor ama nedense ısrarla ne yaptınız yok mu bir gelişme napacaksınız siz böyle deyip daraltıyor beni :44:

valla teyzelerim annemin bir arkadaşı ve annem tetikte dua okumak için bekliyorlar hangisine başlasak bende bilemiyorum ama tedavi başlayınca edelim diyoruz benim gönlümde de ismi azam, 19 lu dua ve fetih suresi var dur bakalım annem pazar günü geliyor o daha iyi karar verir... :16:

hazır hatırlatmışken bende bir arıyım kayınvalidemi sonuçta kadının ne suçu var ki 2 dk dinlerim ne olacak :27:

ne bileyim güzelim çekindim işte evde 3 tane bücürük hepsi birbirinden tatlıydı inanırmısın kocam kucağıma gelip bırakmasa sevmeyecektim bile çok çekiniyorum yaaa bana acıyarak bakıyorlar filan diye... birde 2. kez görüşüyorum yakın filan değiliz ağızlarına sakızmı olsun dedim adam sağolsun herşeyi anlatmış insan birde bana söyler :43:

doğru diyorsun aslında hazır hamile bulmuşken ayetel kürsi okutmak geçti içimden ama ne bileyim işte utandım sanırsam... bizimkini de doktora ite ite götürdüm şimdi maşallah kabak çiçeği oldu gerçi maşallah aman nazar değmesin :nazar: :1:

bende durmadan arardım kayınvalidemi onlarda durmadan naptınız der 1-1,5 aydır hiç tlf bile açmıyorum. ben nedense çok inciniyorum yaa kadına en son tlf açtığımda dedim bu çocuk tek başına yapılmıyor ne yapabilirim dedim. mustafayla konuşsanız daha etkili olur ben istemiyor değilim ki dediydim... sonra sanırım kadıncağız anladı 2-3 defadır o arıyor ama nedense ısrarla ne yaptınız yok mu bir gelişme napacaksınız siz böyle deyip daraltıyor beni :44:

valla teyzelerim annemin bir arkadaşı ve annem tetikte dua okumak için bekliyorlar hangisine başlasak bende bilemiyorum ama tedavi başlayınca edelim diyoruz benim gönlümde de ismi azam, 19 lu dua ve fetih suresi var dur bakalım annem pazar günü geliyor o daha iyi karar verir... :16:

hazır hatırlatmışken bende bir arıyım kayınvalidemi sonuçta kadının ne suçu var ki 2 dk dinlerim ne olacak :27:

Ara gitsin canim kadincagiz sevinir eminimki, dediklerine de he hi de geç moralini bozmaya degmez önünüzde çok güzel günleriniz var insallah ben inaniyorum ilk seferde hamileyim diye gelceksin Allah'in izniyle canim :16:

Fetih suresininde yeri ayridir bende, bi ara çok çok okurdum hayirlisiyla diplomami alayim diye, esimle evlenmeye karar veremedigim zamanlar hayirli yola sürükleneyim diye çok okurdum Allahima sonsuz sükürler olsunki dualarim kabul oldu, Meryem suresini bitirince onada baslarim belki insallah :31:

Ara gitsin canim kadincagiz sevinir eminimki, dediklerine de he hi de geç moralini bozmaya degmez önünüzde çok güzel günleriniz var insallah ben inaniyorum ilk seferde hamileyim diye gelceksin Allah'in izniyle canim :16:

Fetih suresininde yeri ayridir bende, bi ara çok çok okurdum hayirlisiyla diplomami alayim diye, esimle evlenmeye karar veremedigim zamanlar hayirli yola sürükleneyim diye çok okurdum Allahima sonsuz sükürler olsunki dualarim kabul oldu, Meryem suresini bitirince onada baslarim belki insallah :31:

evet aradım bebiş mevzusuna girmedi sormadığına göre ilk kez anlıyorum ki canım kocacım onlara da haber vermiş :) eh en azından konuştuk k.v. ve k.p. ile inşallah öyle olur yaa çok heyecanlıyım...

nasılsa tedavi olacağım süre daha da heycanlı olacak inşallah bu dualarla biraz rahatlarız... ve emelimize ulaşmamıza vesile olurlar...

Hanımlar yazdıkalrınızı okudukça bi tuaf oluyorum herkes kendi yaşdığıı biliyor gerçekten kzııyorum kendime yok paraymış eşyaymış gelinlikmiş salonmuş boş yere üzülüp sıkılıyorum diyorum yani çocuk konusunun önemi karşısındaa ne kadar boş düşünüyorum diyorum kendime allah yardımcınız olsun hayırlı evlatlar versin kucağınıza inşallah bizde güzel haberleriniz duyalım

Hanımlar yazdıkalrınızı okudukça bi tuaf oluyorum herkes kendi yaşdığıı biliyor gerçekten kzııyorum kendime yok paraymış eşyaymış gelinlikmiş salonmuş boş yere üzülüp sıkılıyorum diyorum yani çocuk konusunun önemi karşısındaa ne kadar boş düşünüyorum diyorum kendime allah yardımcınız olsun hayırlı evlatlar versin kucağınıza inşallah bizde güzel haberleriniz duyalım

kuzum sende haklısın bundan 1 yıl önce derdim neydi 2 yıl önce hatta 5 sene önce çeşit çeşitti... boş yere düşünme zamanı gelince ne geliyorsa başa çekiliyor, Allahım dermansız dert vermesin...

evet aradım bebiş mevzusuna girmedi sormadığına göre ilk kez anlıyorum ki canım kocacım onlara da haber vermiş :) eh en azından konuştuk k.v. ve k.p. ile inşallah öyle olur yaa çok heyecanlıyım...

nasılsa tedavi olacağım süre daha da heycanlı olacak inşallah bu dualarla biraz rahatlarız... ve emelimize ulaşmamıza vesile olurlar...

hmm demek onlarada söylemis ne akilli hatunsun hemen çaktin davayi :9:
insallah canim tedaviler falan bos geliyor bana önemli olan dualarimiz kabul olsun insallah :16:

Öyle deme canim ya, her evrenin derdi baska oluyor :26: Allah daha beterini veripte bu dertlerimizi aratmasin insallah. Yinede canini çok sikmadan kolayindan kurtulursun insallah dügün telasindan :34:

çiğdemcimmm haklısın tedavilerle hayallere dalmamak lazım ama yinede elimizden geleni yapmıyorsak benim içim rahat etmiyor... inşallah tedavilere birer vesile olur ne dualarımızı ne uğraşlarımızı ne umutlarımızı boşa çıkarır rabbim...

herkes kayıplarda arkadaş... nesli yeğenlerine daldı sanırım... esra kpss ye bu iyi olasılık bana kalırsa o düğün dernek gezmelerinde :1:
gülnihal ablam hiç yok bir diyetisyene takıldı bizi unuttu... naz arada uğruyor... melek tüp bebekte sonuç bekleme günlerinde inşallah güzel bir haber verir bize... sinemimi kızdırmışlar işte meleği onu teselli ediyor kesin... naz arada uğruyordu ama yok yine... özlem prensesinin derdine daldı sanırım... ama kızlar yaz geliyor yaaa bir gelin iyiyiz falan filan diyin bari :52:

geldim madem ben:)
gunaydın kızlar
koşturmacalı dönem bitmedı hala
edacım ınan ortalardan yokolma sebebımın kpss olmasını cokısterdım ama nerdeee
sanırım oturup adam akıllı calışmadan eksık bılgıyle gırıcem:(
yada son düzlükte bi atak yapıcam bılmıyorum artık
ılk dugunu atlattım sımdı 1 martta mevlut,8 martta kına gecesı ve 9 martta düğün var akabınde sanırım agustosa kadar dügün yok anıden bişey cıkmazsa:)
onun dısında dıyet yapmasamda daha az yıyorum daha dogrusu yemege saldırdıgım bi dönemde degilim
çocuk çalışması devam
volkanla it dalaşımız devam(bu adam benı hıc anlamıyor)
falan filan işte...
sinemcim gecen gün arayıp anlatacaktı ısyerınde neler oldugunu ama fırsat olmadı konusamadık,
neslım ugramaz oldu,
herkes kendı kabugunda bu aralar
hayırlısı bakalım

Esracım anlatamadım evet yanımdakı kız beni sinir etti müdürle dalaştım
Kızlar dün akşam hıçkıra hıçkıra ağladım ,niye agladım bılıyomusunuz canım karnıyarık istedi diye,hamile iken o kadar duygu değişimleri yaşanıyorki anlatamam size :(

Esracım anlatamadım evet yanımdakı kız beni sinir etti müdürle dalaştım
Kızlar dün akşam hıçkıra hıçkıra ağladım ,niye agladım bılıyomusunuz canım karnıyarık istedi diye,hamile iken o kadar duygu değişimleri yaşanıyorki anlatamam size :(

aa hadı yaa,o salak kız yuzunden keske dalaşmayayadın müdürle yaw
neyse anlatırsın ptesi artk
ya kıyamam canm benım yedınmı karnıyarıgını pekı?
sadece buysa sorun yok,ama senı sınır eden baska bısey olduysa ozaman gıcık bı durum iştee:47:

aa hadı yaa,o salak kız yuzunden keske dalaşmayayadın müdürle yaw
neyse anlatırsın ptesi artk
ya kıyamam canm benım yedınmı karnıyarıgını pekı?
sadece buysa sorun yok,ama senı sınır eden baska bısey olduysa ozaman gıcık bı durum iştee:47:
İnsanlar bazı insanlar cok iki yüzlü oluyorlar buna tahammül edemıyorum
Sadece karnıyarık için ağladım,benimki ağlatmadı merak etmee :) daha yiyemedim karnıyarık yapıcak kimsem yok ,mutfagada gıremıyorum şu sıra ,mide bulantım yüZünden ,
Esrraa seni özledimmm :(

İnsanlar bazı insanlar cok iki yüzlü oluyorlar buna tahammül edemıyorum
Sadece karnıyarık için ağladım,benimki ağlatmadı merak etmee :) daha yiyemedim karnıyarık yapıcak kimsem yok ,mutfagada gıremıyorum şu sıra ,mide bulantım yüZünden ,
Esrraa seni özledimmm :(

bende senı ozledım kuzummmmm
şu küçük eltne soyle yapsın bi işe yarasın bari:)
aman ıyı o aglatmadıysa valla sebebın o olmamasına sevındım bıle dıyebılrım
amannn agladıgın sey bı patlıcan olsunn yakın olaydık ben yapardım sana:)
ev yemeklerı yapan bıyer bulman lazım ozaman yada suata tarıf et o yapsın,hiç olmazsa elı yatkın mutfaga
bızımkı olsa çiğ patlıcanı dayardı heralde burnuma ye işte bunu diye:)

bende senı ozledım kuzummmmm
şu küçük eltne soyle yapsın bi işe yarasın bari:)
aman ıyı o aglatmadıysa valla sebebın o olmamasına sevındım bıle dıyebılrım
amannn agladıgın sey bı patlıcan olsunn yakın olaydık ben yapardım sana:)
ev yemeklerı yapan bıyer bulman lazım ozaman yada suata tarıf et o yapsın,hiç olmazsa elı yatkın mutfaga
bızımkı olsa çiğ patlıcanı dayardı heralde burnuma ye işte bunu diye:)

Eltim içine ya bişe katarsa :)
Canım benim yakın olsak elinden ne gelirse yapıcagını adım gibi biliyorum benn :)
Volkan vallahi yapardıı :) bu böyle yapılır dıyede diretirdi :)
Allah basımıZdan eksik etmesin yinede kocalarımızı :)

Eltim içine ya bişe katarsa :)
Canım benim yakın olsak elinden ne gelirse yapıcagını adım gibi biliyorum benn :)
Volkan vallahi yapardıı :) bu böyle yapılır dıyede diretirdi :)
Allah basımıZdan eksik etmesin yinede kocalarımızı :)

ya bırak allahasenn eksıklıgıyle gayet memnun olurum benn
volkan out,yalnızlık in:)
hatta o karnıyarık patlıcanla yapılmaz patatesle yapılır ne cahıl kızsın sen bıle derdı yanı:)
allahtan mutfakla ilişkisi yok:)

ya bırak allahasenn eksıklıgıyle gayet memnun olurum benn
volkan out,yalnızlık in:)
hatta o karnıyarık patlıcanla yapılmaz patatesle yapılır ne cahıl kızsın sen bıle derdı yanı:)
allahtan mutfakla ilişkisi yok:)

Esraaaa hiç sanmıyorum ayrı kalkınca volkanı özlemiceğini,gene bişi yapmış sanırım :) böyle konuşuyosunn :)
Aslında yavas yavas girsin mutfaga ,gerçi volkanın yemek yemekle işi yok,aç yaşayabilir :)

Esraaaa hiç sanmıyorum ayrı kalkınca volkanı özlemiceğini,gene bişi yapmış sanırım :) böyle konuşuyosunn :)
Aslında yavas yavas girsin mutfaga ,gerçi volkanın yemek yemekle işi yok,aç yaşayabilir :)

valla onun yaptıgı sey belli,dır dır:)
artık bagısıklık kazandım
mıllet kadın dırdırırından sıkayet eder bızde durum tam tersı:)
aman yok girmesın mutfaga bi tabak yemek yapacak dıye 3 gunluk temızlık bırakır bana:)
aç yaşasın,müstehak:42:

aman yok girmesın mutfaga bi tabak yemek yapacak dıye 3 gunluk temızlık bırakır bana:)

;) :)
Annesine gitsin yesin cok istıyosaa
Bebeğiniz olsun allahın izni ile dırdırıda biter inş.gerçi ozamanda cocugu yedırdınmı,nıye öksürsü hasta ettın dicek,volkan bu illa bişi bulur
Amma günahını aldık mübarek günn :)

günaydın kızlar

neden kimsecikler yok

neslihan ,gül nihal abla ,naz ,özlemm nerelerdesinizzz

geldim madem ben:)
gunaydın kızlar
koşturmacalı dönem bitmedı hala
edacım ınan ortalardan yokolma sebebımın kpss olmasını cokısterdım ama nerdeee
sanırım oturup adam akıllı calışmadan eksık bılgıyle gırıcem:(
yada son düzlükte bi atak yapıcam bılmıyorum artık
ılk dugunu atlattım sımdı 1 martta mevlut,8 martta kına gecesı ve 9 martta düğün var akabınde sanırım agustosa kadar dügün yok anıden bişey cıkmazsa:)
onun dısında dıyet yapmasamda daha az yıyorum daha dogrusu yemege saldırdıgım bi dönemde degilim
çocuk çalışması devam
volkanla it dalaşımız devam(bu adam benı hıc anlamıyor)
falan filan işte...
sinemcim gecen gün arayıp anlatacaktı ısyerınde neler oldugunu ama fırsat olmadı konusamadık,
neslım ugramaz oldu,
herkes kendı kabugunda bu aralar
hayırlısı bakalım

eh son düğün 9 mart ise sonrasında bir atak dönemi seni bekliyor demektir... kuzum lütfen kpss kollarını açmış gel annem diyor git sende ona azıcık çalış eksik bilgi de önemli değil aslında oturup paso soru çözsen bile bilgi olmadan zamanı dengelersin fikir yürütmeye başlarsın yani bir yerlerden başlarsın...

aynen bende erkek dırdırından muzdaripim en kötü konumuz benle ilgilenmiyorsun demesi söyleyince tüylerim diken diken oluyor artık ben iyice bayansın diyorum ona geçen gün ilmihalden bir yer okuyor kadınların yaptıklarıyla ilgili adı bana ders olsun diye aaa bak bunu da sen yapıyorsun aaa bak bunuda dedim dedim gülmeye başladım benimki hatun karakterli ben anladım :9: hatta mutfağa girer ne yemekler yapar tek şikayet noktam tereyağında yüzmeleri olur... bu akşam hafif olsun diye patlıcan salatası yapayım dedim oda bana olur şöyle tereyağında kavur dedi pehhhhh :22:

bizimki temizlikte de süper ıslak mendil ve kocam yapışık ikili fırını bile ıslak mendille 2 dk da temizleyen bir kocam var :52: :5:

Back
X