Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

Esracım anlatamadım evet yanımdakı kız beni sinir etti müdürle dalaştım
Kızlar dün akşam hıçkıra hıçkıra ağladım ,niye agladım bılıyomusunuz canım karnıyarık istedi diye,hamile iken o kadar duygu değişimleri yaşanıyorki anlatamam size :(

kız Allah başka dert vermesin keşke yakın olaydık bende yapardım sana yaaa şu 6 grlık kuzuya bak içerden nikotin desteği arıyor galiba (patlıcanda nikotin çok ya :)

ben zaten eşim yüzünden duygu dalgalanmalarında tavan yapıyorum anam birde onun yeni versiyonları mı gelecek neyse gelsinde hayırlısıyla... inşallah benim kuzu seninkini örnek alır antepli olduğunu unutur ne güzel şeylere aşeriyorsun sen yaa ben korkuyorum benimkinden :47:

;) :)
Annesine gitsin yesin cok istıyosaa
Bebeğiniz olsun allahın izni ile dırdırıda biter inş.gerçi ozamanda cocugu yedırdınmı,nıye öksürsü hasta ettın dicek,volkan bu illa bişi bulur
Amma günahını aldık mübarek günn :)

o zaman en azından nedenleri az biraz haklı olur... :27:

ağlıcam yaaaaa :14::14::14::14::14::14:
kimseler niye yokkkk,bende gidicem bidahada gelmicem işte :19::19:

evet yaa kayıplarda millet... zaten bir sürü duygusal dalgalanma yaşıyorsun güzelim buraya takılma herkesin bir dönemi oluyor inşallah herkesler atlatır...

annem geldi pazar günü koşu bandımın üstüne valizini koydu kolları askı olarak kullanıyor o yüzden 2-3 gün sporda tatilim :)))

yarın tedaviye başlıyoruz ohh sonunda geldi sanki şu 1 ay bana 3-4 ay gibi geçti... dukan yüzünden yerleşen kabızlık problemimden çok korkuyorum kabız olmamam lazımmış ne yiyip içeceğimi şaşırdım... sabah aç karnına kefir içtim üstüne eşimin yöntemi acı yeşil biber yedim midem allak bullak öğle yemeğinden sonra da 1 haftadır düzenli kullandığım ilacımı attım. acaba çok kilo verdim diye metabolizmam bunalıma girdi giren çıkamaz diye bir yasak mı koydu kendine anlamadım ki :43:

evet yaa kayıplarda millet... zaten bir sürü duygusal dalgalanma yaşıyorsun güzelim buraya takılma herkesin bir dönemi oluyor inşallah herkesler atlatır...

annem geldi pazar günü koşu bandımın üstüne valizini koydu kolları askı olarak kullanıyor o yüzden 2-3 gün sporda tatilim :)))

yarın tedaviye başlıyoruz ohh sonunda geldi sanki şu 1 ay bana 3-4 ay gibi geçti... dukan yüzünden yerleşen kabızlık problemimden çok korkuyorum kabız olmamam lazımmış ne yiyip içeceğimi şaşırdım... sabah aç karnına kefir içtim üstüne eşimin yöntemi acı yeşil biber yedim midem allak bullak öğle yemeğinden sonra da 1 haftadır düzenli kullandığım ilacımı attım. acaba çok kilo verdim diye metabolizmam bunalıma girdi giren çıkamaz diye bir yasak mı koydu kendine anlamadım ki :43:

bu sıra duygu değişimlerim yemeklerle ilgili :9::9:

bende sana sorucaktım ne oldu başladınızmı diye,hayırlısı olsun inşallh ,allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın eda
anneciğinde hoşgelmiş ,koşu bandın hayırlı olsun ,tam bi nimet kendıleri,çok yararını gördüm ben ,sende görürsün inş.
gerçi inşallah kullanmazsın daha en az 9 ay :)

niye çemkirdim özledim çünkü kızları hiç haber alamamak üzüyor beni,öyle alışmışımkı 3 yıl dan fazla oldu sanırım tanışalı ,özelliklede NESLİHANAAAA haykırıyorummmmmmm nerdesinnnnn

çiğdemcik napıyor :3::3: ilacı bırakmıştın tatlım ,dinlenme sürecin bittmi ?

bende sana sorucaktım ne oldu başladınızmı diye,hayırlısı olsun inşallh ,allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın eda
anneciğinde hoşgelmiş ,koşu bandın hayırlı olsun ,tam bi nimet kendıleri,çok yararını gördüm ben ,sende görürsün inş.

niye çemkirdim özledim çünkü kızları hiç haber alamamak üzüyor beni,öyle alışmışımkı 3 yıl dan fazla oldu sanırım tanışalı ,özelliklede NESLİHANAAAA haykırıyorummmmmmm nerdesinnnnn

evet katılıyorum sana sayfayı açıyorsun birşeyler yazmışlar mı nasıllar filan diye ama sinemcim herkesinde farklı dönemleri oluyor bende bazen öyleydim bakardım sayfaya nerden kime ne desem bilemezdim geçmesi gerekiyor zannımca o dönemin inşallah çabuk geçer de gelirler aramıza...

sağol tatlım annecim geldi tüp bebek sürecinde beni 1 ay yatırmayı planlıyor eğer tutarsa sonrasında da yatıracak sanırsam :9: oda çok heyecanlı sanki evde kampa gireceğiz çarşıya pazara gideyim ben filan diyor... işten izin al dedi ama çok yerden okudum doktoruma da sordum o kadar kasmam gereken birşey olmadığını söylediler ani hareketler yasak transfer ediyorlar döllenmiş yumurtayı birde o zamanlar bende yatmayı planlıyorum... neyse annemin hevesini kaçırmayayım bende birsürü örgü yünü aldım napalım buraya yazarım örgü filan örerim artık...

aslında eşim ve ben eğer hamile kalırsam sporumdan geri kalmamak adına çok işimize yarayacağını düşündük koşu bandının ama annem onun üstüne çıkarırmı bilmem yavaş yürürüm olmazsa...

bu arada eşime çaktırmadan her gün birşeylerine katarak keçiboynuzu özü yediriyorum hehehe un olarak aldıydım netten inşallah etki eder :47:

evet katılıyorum sana sayfayı açıyorsun birşeyler yazmışlar mı nasıllar filan diye ama sinemcim herkesinde farklı dönemleri oluyor bende bazen öyleydim bakardım sayfaya nerden kime ne desem bilemezdim geçmesi gerekiyor zannımca o dönemin inşallah çabuk geçer de gelirler aramıza...

sağol tatlım annecim geldi tüp bebek sürecinde beni 1 ay yatırmayı planlıyor eğer tutarsa sonrasında da yatıracak sanırsam :9: oda çok heyecanlı sanki evde kampa gireceğiz çarşıya pazara gideyim ben filan diyor... işten izin al dedi ama çok yerden okudum doktoruma da sordum o kadar kasmam gereken birşey olmadığını söylediler ani hareketler yasak transfer ediyorlar döllenmiş yumurtayı birde o zamanlar bende yatmayı planlıyorum... neyse annemin hevesini kaçırmayayım bende birsürü örgü yünü aldım napalım buraya yazarım örgü filan örerim artık...

aslında eşim ve ben eğer hamile kalırsam sporumdan geri kalmamak adına çok işimize yarayacağını düşündük koşu bandının ama annem onun üstüne çıkarırmı bilmem yavaş yürürüm olmazsa...

bu arada eşime çaktırmadan her gün birşeylerine katarak keçiboynuzu özü yediriyorum hehehe un olarak aldıydım netten inşallah etki eder :47:
edacım boşver sporu falan zaten hamil ekalınca koşubandını bile görmek istemiceksin ,bebişin ve sen olucaksın ,başka bişey umrumda olmıcak ,
annen haklı bence,iş yerınden ızın al çok sıkıştıklarında seni ararlar ,inan en ufak bi cümle bile insanı sinire sokabılıyor,gecenhafta bılıyosun az çok ,sinirlendımde kasılmalarım oldu ,allahım sağlık sıhhat versın önce boş ver işi gücü ,koşubandını :9:
yat dinlen mümkünse hiç bişeye elini sürme ,kendıni üzme ,bu süreçte sen önemlisin bunu unutma ,ne iş ne eş hiç bişeyin önemi yok ,
bian önce hamile kal da ozaman ne demek ıstedıgımı daha ıyı anlıcaksın ,dünyada sadece sen
ve bebeğin varmış gibi oluyosun öyle davranıyosun :16:
kısmetse ne zaman olucak transfer

edacım boşver sporu falan zaten hamil ekalınca koşubandını bile görmek istemiceksin ,bebişin ve sen olucaksın ,başka bişey umrumda olmıcak ,
annen haklı bence,iş yerınden ızın al çok sıkıştıklarında seni ararlar ,inan en ufak bi cümle bile insanı sinire sokabılıyor,gecenhafta bılıyosun az çok ,sinirlendımde kasılmalarım oldu ,allahım sağlık sıhhat versın önce boş ver işi gücü ,koşubandını :9:
yat dinlen mümkünse hiç bişeye elini sürme ,kendıni üzme ,bu süreçte sen önemlisin bunu unutma ,ne iş ne eş hiç bişeyin önemi yok ,
bian önce hamile kal da ozaman ne demek ıstedıgımı daha ıyı anlıcaksın ,dünyada sadece sen
ve bebeğin varmış gibi oluyosun öyle davranıyosun :16:
kısmetse ne zaman olucak transfer

valla sinemcim şu an daha çömezim ya benim hayallerim ayaklarımı uzatayım kpss çalışayım örgü öreyim ohhh temizliğe gelsinler annem beni bebek gibi pışpışlasın tadında :27:

transferden sonra bende izin almayı planlıyorum ama işte hangi güne gelecek bakayım. ben iş yerine geliyorum koltuğuma oturuyorum bi wc birde yemek için dışarı çıkıyorum genel müdür yok ise kulağıma kulaklığı takıp müzik eşliğinde takılıyorum yani işim çok kolay herhalde o canlıyı karnımda hissetmeden pek anlamayacağım ciddiyetini iş yerinden de bu durumu söyleyip izin almak istemiyorum zaten 3 gün çalışıyorum. işin kötüsü bakanlık bildirimleri var boş boş otururum tüm sene sene başı şubat-nisan arası çok yoğun olurum... yanlış bile girsem verileri düzeltilir de vaktinde veri girilmemişse direk ceza geliyor :27:

anaam bak yine iş konularına daldım... inşallah bebişim ve ben demem ben onlar bizler diyebileceğim kadar kalabalık gelirler :))))))) bebişler ve ben bir takım olarak çalışırız :52:

ilaci biraktim canim simdi adetimi bekliyorum bu ayda yatti yumurtlama falan olmadi :31:
geriye tekrar baslicam ilaclara yeni dönemde bakalim hayirlisi insallah :31:

Edaaaaa :52::52::52::52: gün geldi demek; Rabbim insallah hakkinizda hayirlisini verir saglikli evlatlar verir insallah size :16::16::16:
çok sevindim gerçekten senin adina..

Gözün aydin annende gelmis :) ne güzel heyecanlar vardir simdi sizde :)

ilaci biraktim canim simdi adetimi bekliyorum bu ayda yatti yumurtlama falan olmadi :31:
geriye tekrar baslicam ilaclara yeni dönemde bakalim hayirlisi insallah :31:

Edaaaaa :52::52::52::52: gün geldi demek; Rabbim insallah hakkinizda hayirlisini verir saglikli evlatlar verir insallah size :16::16::16:
çok sevindim gerçekten senin adina..

Gözün aydin annende gelmis :) ne güzel heyecanlar vardir simdi sizde :)

sorma dün akşam mesela herkes heyecanlı hele kocacım soramıyor da ne olduğunu meraktan çatlayacak annem dün bir kapağını kaldırdı eşim direk ne varsa merak ettiği seriye bağladı sordu :9: şimdi bende olur yada olmaz umutlandırmak istemiyorum üstü kapalı doktorun dediklerini yapacağım bilmiyorum daha önce yaşamadım diyorum adam merakta kalıyor... eh yani bilerek yapmıyorum bende bilmiyorum... dün annem yarın pazara gidicem ben dedi eşimde beklede anne edayla gidersiniz dedi. aaaaaaaaaaaa dedi eda yatacak bir yere gidemez o ben sırf o yüzden gidip stok yapacak şeyler alayım dedi... kocacımı bir ürküttü ki eda kıpırdamaycak filan ayyyy varya bir annenin el üstünde tutması farklıymış hani kocan ne kadar sevsede anan bir başka seviyor yauuu bizde mi böyle sevicez yaa eşşek kadar olmuşum annem hala kıyamıyor bana :32:

sonunda geldi gün ne olacak nasıl olacak diye tüp bebek tutmasa bile bu olay sonuçlanana kadar ben 10 kez doğurucam galiba :9:

tatlım bana cyclo proginova kullandılar 2 ay hani geçen ay gittik ya doktor yumurta var dedi 9-10 tane var dedi riske atmayalım yumurta oluşmaz filan diye mesela önceki güne kadar yine kullandım o ilacı sen denedin mi hiç onu??? hani yumurtalık tembelliği varya bende oluştuğuna göre bu ilaç fayda veriyor gibi tabi birde yarın gideyim yazarım adam ne derse... birde bana folic asit verdi vitamin filan birde bebe aspirini bunlarda yumurta kalitesi içinmiş... folic asidin zararı yok çocuk olana kadar kullanacağız dedi... acaba kullansan mı???

yarın gidicem bu ay olmaz sonraki ay diyecek diye bir korkum var hatta 1 haftadır attığım kabızlık ilacım şükürler olsun bugün yanıt verdi sizede yazdım ya karıştırdım yine herşeyleri diye bu kez bozdu yarın doktora gidip başlarsak dukan amcam duymasın ama kuru kayısıya bilem başlıyıcam :32:

ooo herkeşşler burda maşallahhh:)
hanı ben hanı ben:)
neslıhan ıcın meraklanmaya basladım ama ben mesajda attım donmedı
umarım bı sorun yoktur..

çidommmmm özledım ben senııııııı:16::16::16:

edacımmm hadi gazan mübarek ola,bebişini pardon bebişlerini al kucagına saglıkla ınsallah:32::32:

sinoşummm mail dışında ilişkimize renk katalım burdanda arada,sen gel konuş konuş benı hıc cagırmaaa :26::26::26::27:

hayırlı çiğdemcim çalışmalara devam ,allahın izniyle vakti geldimi olucaktık ,gönlünü ferah tut bıtanem dualarım senınle

eda tabıkı folıc asıyı kullanıcaksınn,ben kullanıyorum 2 .kutuya geçtim doktor ne derse onu yap,hatta benım doktor dedıkı bebek yapmaya karar verdıgınız andan ıtıbaren kullanman gerekırdı dedı ,ama geç değil dedi,ilk 3 ay kullanıyorr,ve bebeğe çok yararlı oldugu ıcın verıyor zaten ,ihmal etme sakın

umarım bı sorun yoktur..

edacımmm hadi gazan mübarek ola,bebişini pardon bebişlerini al kucagına saglıkla ınsallah:32::32:

sinoşummm mail dışında ilişkimize renk katalım burdanda arada,sen gel konuş konuş benı hıc cagırmaaa :26::26::26::27:

aman canıkom ne bileyim ben yaw ,bana mailden ancak yetişiyosun burdan nasıl yetişicen ,seni düşündüğümden yani :9::9:

umarım bı sorun yoktur..

hani sen hani sen bencede nerdesin seeeen??? kız çağırmak mı lazım gelmen için bankayı arayıp santrale mesaj mı bıraksam bende acaba kk dan bekleniyor iletirmisin derim kapatırım :9:

neslicime bende bir ara meraktan yazdım. onunda biraz içinin daraldığı bir dönemdi yeğenlerine de dalmıştı... iyiyim dedi ama inşallah buralara da döner birde burdan okuruz iyi olduğunu...

efet sonunda geldi çattı kaç aşaması var arkadaş bu hamileliğin ben daha tedavinin başlaması görüşmesine bu kadar heyecan yaptım... versinler iğne ilaç ne varsa hazırım ben yauuu eşime hazırlattığım arı sütü polen karışımını da ben yiyeceğim oda yumurta kalitesine faydalıymış. netten de okudum ayrıca hazırlatırken kadın da dediydi sende yiyebilirsin diye dukan amcama ihanet etmek istemediydim...

dün annem karnıma filan dokunuyor sen ne olmuşsun böyle ben hiç böyle görmediydim seni diyor... eh tüm bu çabalar dümdüz bir karın ne için tekrar şişirmeden önce aynada 2-3 haz duygusu için :5: neyse hiç önemi yok şişsinde içinde bir canlı büyüdüğü için şişsin...

hayırlı çiğdemcim çalışmalara devam ,allahın izniyle vakti geldimi olucaktık ,gönlünü ferah tut bıtanem dualarım senınle

eda tabıkı folıc asıyı kullanıcaksınn,ben kullanıyorum 2 .kutuya geçtim doktor ne derse onu yap,hatta benım doktor dedıkı bebek yapmaya karar verdıgınız andan ıtıbaren kullanman gerekırdı dedı ,ama geç değil dedi,ilk 3 ay kullanıyorr,ve bebeğe çok yararlı oldugu ıcın verıyor zaten ,ihmal etme sakın

folic asidi bir ara bir tane doktorum da başlamıştı ama süper iştah açtıydı... bu doktor farklı bir ilaç verdi eskisi poşette toz idi bu ilaç extra bir sürü vitaminde var saçlarımda dökülmüş işe yarar dedi... tamam güzelim aklıma gelirse alıyordum ama sıkı sıkı sarılayım ben bu folic aside :54:

bende kılo vermekk ıstıyorumm,gel yer degiştirelımm:)

bol karbonhidrat bol kalori sıfır hareket,işte hayatın tadı bu:)

ayyyy nasıl güzel bir yaşam yaaa rüya gibi dicemde benim rüyalarım bile kabus gibi... ben dukana başladığımdan beri rüyamda bile hazır olan masalara yaklaşıp diyetime uygun şeyleri alıyorum 1-2 kez uymayan birşeyler yiyip korkuyla kalktım ne su içtim sanki yemiş gibi...

Back
X