- 26 Nisan 2011
- 4.279
- 886
- 173
reglinmi geçti hadi bakalı hayırlısı olsun
amin sinemcim,valla istemiyorum diyorum ama sanırım kendi kendimi kandıryorum,sizide böyle görünce bi heves geliyoki anlatamam
bu arada benim dün regl olmam lazımdı ama hala olmadım,normalde hiç şaşmaz,27.gün sabah olmazsa akşam mutlaka gelir kırmızılar,ama hala gelen giden yok,tabi ağrılar var,ister istemez umutlanıyorum bende,hayaller kuruyorum,biliyorum yine hayal kırıklığıyla sonuçlanacak ama kendimede engel olamıyorum
teşekkür ederim canım,pazar günü evde sıkılınca bu pozlar çıktı ortaya![]()
daha önce hiç mevsimsel falan tarzında geçikmelerin olmuşmuydu,ay neslim bu sene bıtmeden herkes hamiş olucak bakta gör

hep dualarımdasınız kuzum,inşalal hbu güzel duyguyu sizde yaşıcaksınız ,belki vakti zamanı gelmiştir

canım ilk 3 ay regli olucakmışsın hissi yaşanıyor,hele ilk haftalarda bu his cok daha baskın oluyor,allahım inşallah tutmuştur bu ay , yumurtlama günlerini değerlendırdınızmı peki
tünayddınnnn kızlarrrrrr
dun sevgili kaynımın kız arkadaşı geldı kayınvalıdeye,hem mustakbel kayınvalıdesıyle hemde bızımle tnaışmaya
yemek masasını görmenız lazımdı,benım pasta börek çörek düşkünü anam,saglık kokan bi sofra hazırlamıştı
ıspanak,engınar,salatalar vs. :)
sorun bi niye:)
kızcagız diyetisyen,hemde tam baskül ailesının ortasına düştü:)
hemde dün kaynımın dogumgünüydü 1 tane kız almış i tanede bız pasta aldık..
yanı yerken stres olduk yaww,yiyemedıkte zaten...
şuan göz markajında ben varım zati,hmm senı bu dönem dengelı beslenmeye yonlendırecegım gibilerden konuştu:)
gördü potansiyeli garibim:)
ay nede güzell desene doğumdan sonra tığ gibi olucaksın ,kaçış yok ,
en cok bu işe volkan sevınmıstır