ayyy ben bekarken normal doğum izlemiştişm izlemez olaydım,beni bide kan tutuyo tansıyon düşüyo nasıl dogurucamı bilemiyorum
doğum ağrısı ve böbrek agrısı aynıymış,eşimde çok problemlı sureklı acile gideriz böbrek agrısından
eğer öyleyse diyo sen sezeryan ol o acı çekılmez ,parmaklarımı ısırsam koparırım ,öyle bır acı dıyor :18::18: ,allah yardım etsin hepimize
ikiside zor çünkü
alışveriş kadar ekyifli birşey yok avm ye gidince hep kendıme bişiler baakrdım şimdi sadece bebek reyonlarındayım,bide pahalıda olsa ınsan erteleyemıyor alalım gıtsın dıyor
rabbim güle ügl egiydirmeyi nasip etsin inşallah
şimdi senın ikili testin hangi günn ,merakla beklıyorum
bide şeker yüklemesi,520 gr yada 75 yada 100 grlım sekerlı su oluyor ,doktorun hangısını tercıh edıcek bılemıyorum ama içiyorsun 1 saat bekleyıp kanını alıp bakıyorlar,gittiğin hastanede yaptırırsın hemen,
24-28 haftalar arası yapılıyor daha var canım,hayırlısıyla 4 lü testinide yaptır ,sonra değme keyfine
pıtpıtlar hissediyomusun kasıklarında
sinem normal doğumdan hiç korkma canım . sen kan falan görmeyeceksin canım ben bide sabah 6 dan akşam 8 e kadar bekledim doğum için suni cancı yedim ALLAH kolaylığınıveriyor canım sonrasında hiç birşry hatırlamıyorsun canım sanki sen yapmamışsın doğum gibi oluyor