- 26 Nisan 2011
- 4.279
- 886
- 173
canım ben anadolu yakasındayım,esra avrupa yakasında ,ortak yerde buluşalım dıcem ama karnım burnumda nasıl gelırımki ben yawmanken kim ben kim benimde kemiklerim kalin canim yanina geldigimde daha iyi anlicaksinayy o zamana dogarmi ki minnagimiz
bak transferimden önce dogurmaya bak lütfen
sonra cikip gelemem
Aslinda haklisin ev için çokta sorun degil park yatak alirim portatif dolap alirim bezlerden oluyor ya, idare ederim cidden sorun degil yeterki saglikli olsun, olayim... Asil ben böyle zamanlarda huzuru daha çok hissediyorum ilerde eminim odasi bile yoktu ama sıkış sıkış ne güzeldik dicem
Aman iyi bari kuzum kasinman azaldiysa sevindim sor bakalim merak ettim neymis ne degilmis :26:
Istanbul'da anneannemler var canim teyzem dayim hepsi aile binamizda oturuyorlar onlarin yanina gidicem fatih sultan mehmet mahallesinde (etilere yakin)
Bol bolda sisliye gidicem ordaki tüp bebek merkezine karar verdim hayirlisiyla..
Sizin is yeriniz ne tarafta belki gecerken ugrarim beraber yemek yeriz
Dogumunda dedigin gibi cok farkli cesitleri var kimi pit diye cikartiyor kimi saatlerce acilmayi bekliyor, Allah herkesin yardimcisi olsun acisiz agrisiz kurtulursunuz insallah saglicakla yavrulariniza![]()

bebiş eylülde gelicek kısmetse ,
sen tedavıne basladıgında h.içi buluşuruz kahvaltı yaparız,esrada bende işe geç gideriz azıcık,harıka olur,sne bı gel kesin buluşma ayarlayalım

hele bı mınnagın annesıne tutunsun eşyada kolay eve sığabılmekte kolay,rabbım emeklerınızı boşa çıkarmasın inşallah
aa akrabaların var ozaman ,oh oh sana gül gibi bakarlar ozaman ,gözümüz arkada kalmaz

canım ben bayram sonrası rapor almayı düşünüyorum ama bakalım ,bu hafta doktorum sorucam 35.haftada rapor yazabılme sansı varsa ozaman yazındıcem ama yok sadece 32 ve 37.haftalarda rapor alabılırsınız derse ,dırek 32.de cıkıcam
dayanamıyorum bu iş yerıne artık ,dogum sonrası yıllık iznimi ekletıcem o sıra devletten izin maaşımıda alırım dıyorum ,2 sene bebeğime bakıcam sonrası allah kerim
biizimde antepli gelin var,oda dıyor sabah et yenir genelde etsiz sofra olmaz dıyor,senın kanında dedıgın gıbı azıcık var galıba yada minnaklarının kanında var karadenizlikantepliler aç karnına ciğer kebabı yiyor ıyk o hiç tarzım değil yani antep adeti değil o belli acaba hamurumda karadenizlilik mi var??? babişte mekanı cennet olsun hamsi yemeye antepten karadenize gidermiş ordan mı kaptı ne etti acaba
bende almıyorum da bıdık için aldık... açtık açtık durmadan elime yüzüme su sürüp klimayla ayrılmaz bir bütünlük sağladık yanıyorummmmmmmm ilk güneşe çıkışım hep bir talihsizliğe denk geliyor yaa dün yandıktan sonra şelaleye gittik orda biraz serinledik her yer yeşil ve su ben bugün işe geldim yoksa bugün 2 şelale daha vardı gezilecek neyse kısmet... hatta 1 resim ekliyim şelalenin arkasındaki mağaraya çıktık ordan çektik bu resmi... minnak kucağımda olunca anca bu kadar çekebildim. bu arada staj yapıyorum diye minnağı arada ben taşıdım püfff ne zor be bebişle yürümek uyudu birde hınzır... bizimki 2 olacak eşimle dönüşümlü taşıma işi de sakat bu kangurularda kaç yaşına kadar taşınıyor acaba bebişler
Eki Görüntüle 1162115
antalya harıka bı yer canım emınım her gezdıgınız yerde keyıflı anlar yasıyosunuzdur,
sen nıye kucagına alıyorsun kuzum ,ne olur ne olmaz agır kaldırma sakın ,herseyden sakın kendini
kanguruları bende sevıyorum aslında ama sanki bebek rahat değilmiş giib gelıyor,ezilip büzülüyomus gıbıme gelıyo , ben almadım ama size şart
2 bebişle çok zor olur dısarıda ,