Günaydın kızlar
Kocişi gönderdim yatakta keyif halindeyim ,sanmayınki gece uyudum ,uyku muyku yok vallahi 10 kere wc 10 kere sıcak diye uyandım ve kasıklarımda adet sancısından beter bi sancı eşlik etti ne olucak bilmiyorum ,hergün bugünmü o gün diyorum ama cıks gelmicek bu oğluş :)
Zor gerçekten :) şapşalım şu sıra heycan korku karışık hallerdeyim :)15 eylül doğum günüm herkes ogun doğacak diyor :)Ne zor ya belirsizce beklemek, Allah yardimcin olsun bi an önce gelsin saglikla insallah.. Bu arada senin dogumgunun ne zamandi??
Eşin zor zamanlarda yanındaydı hayırlı yolcular olsun inşallah aklı sende kalmıstır :)susuz123 Günaydın sinemcim teşekkür ederim canım benim inşAllah tutunurlar ikiside canım ya.. Bu sabah eşimi yolcu ettim, dönüş yolunda o şimdi.. Darısı güzel sonucu alınca bana olcak inşAllah şimdilik 2 hafta daha burdayım gibi...
Sigaraya gelince dün transferden sonra dayanamadım bi tane yaktım ama o vicdan azabı içirmedi 3 fırttan sonra attım.. İnşallah bidaha ağzıma sürmem
Kuzum yazarım sonucu inşallah buraya her anımda yanımda oldunuz zaten :)
Selam kizlar
Transferimi oldum geldim çok şükür, ağrısız, sızısız geçti bu sefer ki işlem.. 2 tane embriyo koydular, 5inci gün embriyosu. Ve 21 eylülde kan testi yapıcam. Sanırım dayanırım, idrar testini falan denemem :)
Benim için zor olacak olan tek şey sigarayı katiyen içme dediler canımda fena istiyor napıcaksam
Yerleri müsait şuan senin kızların :) at koştursunlar son haftalar kaburgalarona baskı yaptıklArında kızların be kuvvetli diceksin :)
Hareketli olsunlarda uykusuzluğa raZıyım ben ,ilk tekme atmaya başladıgı günlerde bi gün hiç hissedemedim yattım bekliyorum tık yok ,ben ağlamaya başladım tabi içimi çeke çeke baktım oğluşum vuruyo ,ben burdayım üzülme diye,ben tabi bu sefer tekmeledi mutluluktan ağladım bide :)
Hamilelik garip bi duygu gerçekten allah herkese nasip etsin inşallah tattırsın bu duyguyu
Başka bi el oldugunu anlıyolarmı ne :) benimde annem dokunuyo saatlerce tekemleyen cocuk bı anda tık kesiyo tekmelemeyi ,evet bende bir zamanlar hissetmiyorum eh onca kilo karın kasım kalın filan derdim şimdi maşallah karın kasım kalın filan dinlemiyor bir kafa atıyor karnında yükselen bir tepecik yuhhh diyorsun
bizim soldaki fırlamaya azıcık içeri doğru bastır hemen cevaplıyor dün eşim yattı elini koydu dinleyecek bende akşam yemek yaptım kurban kesmişler et filan çok ayakta kaldım aşırı yoruldum bunlardan ses çıkmıyor eşime diyorum sağdaki ses etmez zaten soldakine içeri doğru azıcık bastır hemen atlar o diyorum kızımı sıkıştırma ses vermesin napalım diyor onca hareket onca tekme ama eşim daha denk gelmedi adam ne zaman gelse bizimkiler susuyor soldaki susmazdı dicem ama deli deliyi görünce değneğini saklarmış zaar ondan diyom
Ben kimselerle paylaşamıcakmışım gibi geliyocıgdemden hayırlı haber alacagımıza ınanıyorum ben tum kalbımle
bu senenın basından berı hıssetmıstım ve hep soyledım bol bebişli bi yıl olacak diye...
günaydın bu arada kızlarr sınem bugun dogsa bile sana erken dogumgünü hedıyesı olacak can:)
bu arada DUN ananas ananas dedık burda kayınvaldeye gittik aksam yemege kadının içine dogmus gibi ananas almış bana bide muz sen seversın diye:)
kayınvalde tekrardan anne oluyomus gibi cok heyecanlı,benden beter,emınonune gidelımde bebek sekerlerını nasıl yapıcaz onlara bakalım hadı sunu alalım bunu alalımm falan:)
konustuk biraz dedım ben logusayken emzırıp size verip direk uyurum dedım ıkı kadın bakarsınız artrık annemle dedım ee heralde bız ne güne duruyoruzz diyo:)
umarım hevesi sönmez,
bazen içimde annelık duygusundan ötürü cocugumu paylaşamam gibi bi hissiyata kapılsamda sonrasında sacmalama oda babaannesı nekadar kötü bakabılırkı cocuguna diye telkin edıyorum kewndımı:)
yanı anlayacagınız daha dogmadan benden iyi kımse bakamaz yagmuruma moduna girdim:)
sınemmm bu arada senın etiketçinde bende bebek sekerı etiketi bastırdım soylemeyı unuttum:)
Başka bi el
Başka bi el oldugunu anlıyolarmı ne :) benimde annem dokunuyo saatlerce tekemleyen cocuk bı anda tık kesiyo tekmelemeyi ,
Bide yorulunca karnın sertleşiyonu benım sivrilip sertleşiyo çok fena
Eşin zor zamanlarda yanındaydı hayırlı yolcular olsun inşallah aklı sende kalmıstır :)
şimdi bol bol dinlenmen lazım kuzum bu 10 gün cok önemli senin için bizim için ,mutluluk göz yaşları akıtıcaz inşallah hep birlikte
Dün dünde kaldı bugunden itibarenn yanında bile içmelerine izin verme tatlım ,zorlu süreci basit bi nedenden dolayı emeklerini çöpe atma
Sağlıklı bir beslenme düZeni ile bedenini sağlam dinç tutmalısın canımcım
Edacık bu konuda emınım bilgikendırır neler yiyip içtiğine dair
ayyyyy gözün aydın tatlım inşallah çok güzel haberlerini alacağız çok heyecanlı yaa sakın ha idrar testi yapma ben de pazt teste gidecektim iyi hatırlıyorum pazar günü idrar testi yaptım evde ve negatif çıkmıştı karamsar gittim kan testine doktorumda temkinli olduğundan 2. kan testine bakmadan kesin birşey diyemem dedi ilk kan testinde bile sırf idrar testinin etkisiyle buruk mutluydum. gerçi doktorlar çok temkinli ilk kan testini yapacak sonra 2. de yükselme görmeden birşey diyemem diyecek sonra yine tarih verecek keseleri görmeden birşey diyemem diyecek. sonrasında da kalp atışı diyecekler inşallah tüm bu safhaları hayırlısıyla atlatırsın. kızlarıma 2 damat bekliyorum haberin olsun...
aman güzelim çok önemli bir dönem transferden sonrası yumurta toplama gibi ağır geçmediğinden sakın sende hafife alma çok hareket etme benim doktorum hareket etme yada etmemenin bilimsel kanıtlanmış bir etkisi yok dedi ama için nasıl rahat edecekse dedi ben kıpırdamadım hep yatmadım da ayaklarımı uzattım oturdum durmadan ananas yedim. sakın bitki çayı içme kasları gevşetiyor tutunmayı azaltıyor... sigara dumanı bile almadım. sende biraz dayan tutunma süreci en önemli süreç bugün yarın çalışıyorum ama cuma gününe sana dua da okurum... sende fetih suresini meryem suresini okumaya çalış bol bol dua et
cabun migroslarda vatOyyy iki erkek hemde yandim yandim
Edacim evde test yapicagimi sanmiyorum ben idrar testlerine hic mi hic güvenmiyorum cünkü.. Paşa paşa 21'ini beklicem sorun değil sabırsızlanmıyorum bile..
Benim doktorda günlük işlerine dönebilirsin ilk 3 günden sonra dedi ama yinede yapicagimi sanmiyorum annemlerle kalmamin avantajlari prenses gibi bakiyorlar saolsunlar..
Ananasin mevsimi mi degil nedir bulamadik dün manavlarda.. Belki buyuk marketlerde olur ama onada simdi simdi cikamam..
Allah razi olsun canim benim Rabbim dualarini kabul etsin bende okurum artik Allahin izniyle nasilsa evdeyim..
Oh maşallal bidahada güç istemesin inşallah çok sevindim senin adınaAkli kaldi esimin ama sizleri seviyorum diye diye gitti baya moda girdi o ya :)) dur bakalim sonuc alalimda oyle konus cogul cogul diyorum bende :)
Yememe dikkat ediyodum zaten kuzum tedavinin basindan beri. Simdiyse daha dikkatli olcam.. Sigarada bidaha icmedim sükür canim bile istemiyor artik..
3.gün ve 10.güne bayıldım yaa cokkkk tatlıııı:)
Eda bunun devamı yokmuu gülmekten öldük burda
Kuzenlerim var cocukları 1 yaşında taZe anneler yani gülmekten altımıza ettik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?