:) :) hehehehebende eşime okudum 20 yi çok beğendik açık yakalamasın seni dedim
bulsam paylaşıcam bende kaçıncı okumam ama çok eğleniyorum hala her okuduğumda...
günaydınlar bu arada çok güzel bir gün olsun inşallah sinem bugün doğur artık yaa bekle bekle bu can bey nereye kadar sonunda çıkacaksın kesecekler hortumunu
nstde 2 cm acık cıkacak:)
hadı bakalım tutarsa kendıme esradanamus kehanetlerı dıye bı kıtap cıkarıcam:)heheheh
bu haftasonu gelıyo ya kaçarı yok artık yoksa bekleyecek 42 43,haftayı falan
paşadakı keyfe bak arkadas:)
gunaydın edacımmmm senın mınnoşların vazıyetı nedır,ıkızlerde kavga oluyomu acaba,bide bu ıkız doganlarda yüzde gözde morluk olursa onlar kavga izleri oluyomuş:)
ora benım yerım hayır çekill ben oturcam falan:)
uff zaman yaklaştıkca falan dahada zor geçiyo sankı
sen hazırlıklarını tamamen bıtrdınmı edacım?yataktır yorgandır ıvır zıvır vs..
ben 22 eylul haftasında 1 haftalık rapor alıcam,,o haftaiçinde bol bol ihtiyaclarımı karsılıycam
hem haftasonları heryer cok kalabalık oluyo çekemem,hemde ben hamıleyım yanı 1 haftalık raporla kımse bişi demez heralde bana:)
hmmm bebek ıkı olunca hakkaten sana buyuk bı canta gerekecek canım bencede al yanına zaten kullandıgını kullanırsın gerısını temız temız getırsın eve.
dun aksam yenı dogan bebege banyo nasıl yaptırılır onu izledım baya,cok sevımlıler ve masumlar yahu valla içim acıdı izledikçe
cokta zavallılardı..:)sımdı bız 7.ayın içindeyız dimi eda
düz mantık bakınca 4*4ten 7*74 28 haftada 7 bıtıyo hatta..
bıtmese bıle en azından ıcındeyız ben soranlara 7,ayın içindeyız dıyorum
bide ıcımden bı hıs nıyeyse boyle aralıgın 10undan sonrasını beklemıycek diyo,beklenen tarıhım 14 aralık ama sezeryan falan olursa 7-8de alırlar sankım:)
:) :) hehehehe
Şimdi doktor kontrole gidiyorum canım bakalım ne dicek
10:45 de randevum cıkınca yazıcam detayları :)
sınemde bı degısıklık yokmus hala açılma falan
artık ne kadar duracak bılmıyorum heralde annesının dogumgünü beklıyo mınık:)
Canım benim yaklaştı galiba ,bu gün son kalan işlerimizi hallettik anneciğimle ,çok yorulduk artık dinlenemeye geçicem ,bi kaç gün snr uyku dinlenmek neymiş unutucam :)susuz123 sinemim Allah yardimcin olsun insallah dogum yakin gibi duruyor tez zamanda atlatir saglikla kucagina alirsin insallah canimm oglusunu :)
Sizler nasilsiniz kizlar :) bugün transfer sonrasi 3üncü günüm hic yatamiyorum kipir kipirim ben yaa.. Sigara olayini cozdum cok canim isterse bi nefes aliyorum annemden yada teyzemden oda günde bi kere oluyor zaten :)
Tahmin ettim kuzumsınemm tlfn şarjım bitti canım tahmın etmıssındır..
çidom naber canımm
senı kıpırdak seniii rahat dur yat bakim:)
sigara oalyını harıka çözmüşsün hayırlısıyla güzel haberi alınca o 1-2 nefesı bıle gözün görmeyecek senın için ön hazırlık oldu bu iyi oldu hızlı bırakacaksın..
bı arkadas gelmıs hedefıyle kılo vermek için ama bu konular sankı okadar uzakta kaldiki
aaa bi zamanlar dıyet yapıyodum ben falan demeye başladım:)
Selam kizlar.
Son 1 yildir surekli şok diyetler deneyerek hizli kilo vermeye calistim ama sonuç suan cok daha kiloluyum. Bende artik saglikli beslenerek kilolari yavas yavas ama yağdan vermek istiyorum. Hedefim 4 ayda 20 kilo vermek....
Şu saat oldu 3 kere karın ağrısıyla uyandım tuvalete kalktım durdum ,sonunda pes ettim ve yeni güne uyandım artık
Bu ne yaaa karnım taş gibi oluyo sanırım yalancı sancım var ,kasıklarımda regli ağrısı gibi ağrı var ,dayanılmıcak gibi değil tabi ama huZursuZluk hissi veriyor.sanki gaz cıkarsam (acık oldu biraz :) )rahatlıcakmışım gibi oluyor
Çıktm balkona oturuyorum terden sırılsıklam olmuşum yine ,nasıl bir terlemektir bu yaw,ömrümde ter nedir bilmedim ben
Bence doğum yakın ilk sinyaller geldi ,bugunde epey yürüdüm tetiklemiş olabilir
Allah yardımcımız olsun dua edin kızlar bana ,içimi bi korku saldı şuan ,ya başaramazsam irileştide kuzum iyice ,sevinimmi üzülimmi bilemedim bu duruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?