Sağlıklı beslenelim, kilo verelim...

:) :) hehehehe
Şimdi doktor kontrole gidiyorum canım bakalım ne dicek
10:45 de randevum cıkınca yazıcam detayları :)

nstde 2 cm acık cıkacak:)
hadı bakalım tutarsa kendıme esradanamus kehanetlerı dıye bı kıtap cıkarıcam:)heheheh
bu haftasonu gelıyo ya kaçarı yok artık yoksa bekleyecek 42 43,haftayı falan
paşadakı keyfe bak arkadas:)
gunaydın edacımmmm senın mınnoşların vazıyetı nedır,ıkızlerde kavga oluyomu acaba,bide bu ıkız doganlarda yüzde gözde morluk olursa onlar kavga izleri oluyomuş:)
ora benım yerım hayır çekill ben oturcam falan:)
uff zaman yaklaştıkca falan dahada zor geçiyo sankı
sen hazırlıklarını tamamen bıtrdınmı edacım?yataktır yorgandır ıvır zıvır vs..
ben 22 eylul haftasında 1 haftalık rapor alıcam,,o haftaiçinde bol bol ihtiyaclarımı karsılıycam
hem haftasonları heryer cok kalabalık oluyo çekemem,hemde ben hamıleyım yanı 1 haftalık raporla kımse bişi demez heralde bana:)

benim minnoşların yerleri birbirinden çok uzak haliyle mekan geniş herkes kendi köşesinde birbirlerine kafa atmadıkları sürece (kafaları bile ultrasonda uzak biraz:) )içerde kavga yok hele sağdaki kızım kuzu gibi bana bile anca yaşadığını anlatmak için tekme atıyor oda tık tık incitmeden birde benim rahim kalp şeklindeydi ya ikisi de bir köşesinde fırlama olan bu yapıyı bozarda geçirirse ötekine bilemem :)))))))

hazırlıklar tamam ama nette yorum okudukça 2. valizi hazırlama gereği hissettim. biri 4 pijama takımı 2 bebişin takımını 1 günde değiştirmiş benim 2 pijama takımım var bebişin de 10 lu 1 takımı var tabi herşeyden 2 tane olunca valiz doldu.

yataklarımız haftaya gelecek dedi eşim kendi bulduğu modeli yaptırttı mobilyacıya biz içine yatak alacağız birde uyku seti ama minik beşik anca 5-6 aya kadar yatırırız büyüyen yataklarını kilo ve boylarına göre almayı düşünüyoruz...

eh hamilesin ve 7. ay olacak kim ne diyecek al raporunu da rahat rahat gez doğru diyorsun hafta sonları çok kalabalık ve bazı yerler kapalı oluyor... eşimle pazarları dolaşıyoruz ama hafta içi kadar ucuz bulamadığımdan almıyorum kalıyor...

hmmm bebek ıkı olunca hakkaten sana buyuk bı canta gerekecek canım bencede al yanına zaten kullandıgını kullanırsın gerısını temız temız getırsın eve.
dun aksam yenı dogan bebege banyo nasıl yaptırılır onu izledım baya,cok sevımlıler ve masumlar yahu valla içim acıdı izledikçe
cokta zavallılardı..:)sımdı bız 7.ayın içindeyız dimi eda
düz mantık bakınca 4*4ten 7*74 28 haftada 7 bıtıyo hatta..
bıtmese bıle en azından ıcındeyız ben soranlara 7,ayın içindeyız dıyorum
bide ıcımden bı hıs nıyeyse boyle aralıgın 10undan sonrasını beklemıycek diyo,beklenen tarıhım 14 aralık ama sezeryan falan olursa 7-8de alırlar sankım:)

evet 28-29 hafta bitiminde 7 ay bitiyor
8. aya girmiş oluyoruz... bende ne kadar duracaklar içerde merak ediyorum...

sınemde bı degısıklık yokmus hala açılma falan
artık ne kadar duracak bılmıyorum heralde annesının dogumgünü beklıyo mınık:)

Kızlar yaZamadım yaw
Doktordan sonra annemle kadıkoyde gedik elbise aldım şöle bol bişiler,seneyede giyinirim :)
Çatı muayenesi yapmadı ,ultrasona baktı 3800 kg 52 cm olmuş ,salı günü son günüm olduhu için çağırdı tekrar
Salı günü çatı muayenesi yapıcak,bol bol yürümem lazım ,onun dışında allaha şükürler olsun hiç bi sıkıntımız yok

Şu saat oldu 3 kere karın ağrısıyla uyandım tuvalete kalktım durdum ,sonunda pes ettim ve yeni güne uyandım artık
Bu ne yaaa karnım taş gibi oluyo sanırım yalancı sancım var ,kasıklarımda regli ağrısı gibi ağrı var ,dayanılmıcak gibi değil tabi ama huZursuZluk hissi veriyor.sanki gaz cıkarsam (acık oldu biraz :) )rahatlıcakmışım gibi oluyor
Çıktm balkona oturuyorum terden sırılsıklam olmuşum yine ,nasıl bir terlemektir bu yaw,ömrümde ter nedir bilmedim ben
Bence doğum yakın ilk sinyaller geldi ,bugunde epey yürüdüm tetiklemiş olabilir
Allah yardımcımız olsun dua edin kızlar bana ,içimi bi korku saldı şuan ,ya başaramazsam irileştide kuzum iyice ,sevinimmi üzülimmi bilemedim bu duruma

gunaydınnnn
sinem buralardaysan ses ver bacımmm
bunlar dogum baslangıc sancılarıda olabilir
nişan geldımı kontrol et çamasırını falan
yada açılma başlamışta oalbılr yavaştan

susuz123 sinemim Allah yardimcin olsun insallah dogum yakin gibi duruyor tez zamanda atlatir saglikla kucagina alirsin insallah canimm oglusunu :)

Sizler nasilsiniz kizlar :) bugün transfer sonrasi 3üncü günüm hic yatamiyorum kipir kipirim ben yaa.. Sigara olayini cozdum cok canim isterse bi nefes aliyorum annemden yada teyzemden oda günde bi kere oluyor zaten :)

Canım benim yaklaştı galiba ,bu gün son kalan işlerimizi hallettik anneciğimle ,çok yorulduk artık dinlenemeye geçicem ,bi kaç gün snr uyku dinlenmek neymiş unutucam :)
Rüyamdada doğurmuştum :) emziriyodum inşallah doğar bu hafta itibari ile
Sende kıpır kıpırsın he işin neşe dolu ne güzel böyle moralini yüksek tut :) herşey cok güZel olucak inşallah cok hoplayıp zıplama dikkat et kendine
Çok öptüm canım

Selam kizlar.
Son 1 yildir surekli şok diyetler deneyerek hizli kilo vermeye calistim ama sonuç suan cok daha kiloluyum. Bende artik saglikli beslenerek kilolari yavas yavas ama yağdan vermek istiyorum. Hedefim 4 ayda 20 kilo vermek....

sınemm tlfn şarjım bitti canım tahmın etmıssındır..
çidom naber canımm
senı kıpırdak seniii rahat dur yat bakim:)
sigara oalyını harıka çözmüşsün hayırlısıyla güzel haberi alınca o 1-2 nefesı bıle gözün görmeyecek senın için ön hazırlık oldu bu iyi oldu hızlı bırakacaksın..
bı arkadas gelmıs hedefıyle kılo vermek için ama bu konular sankı okadar uzakta kaldiki
aaa bi zamanlar dıyet yapıyodum ben falan demeye başladım:)

Tahmin ettim kuzum

Günaydın kızlar
Bi günüm bi günümü tutmuyor yaw
Dün akşam 12.de uyudum 1 kere wc kalktım bu saate kadar uyumuşum bir dinlenmişim ki anlatamam ,dün evde cok yorulduk işgüçten sanırım onunda etkisi oldu ama yok bugun cok dinçim uykusuzluk kadar kötü bişi yok,allah doğumdan snr bu sabrı versin inşallah bugunde doğmadı benim bebiş bakalım ne zaman gelicek
Karnım baya aşağı indi eli kulağında :)

Selam kizlar.
Son 1 yildir surekli şok diyetler deneyerek hizli kilo vermeye calistim ama sonuç suan cok daha kiloluyum. Bende artik saglikli beslenerek kilolari yavas yavas ama yağdan vermek istiyorum. Hedefim 4 ayda 20 kilo vermek....

hoşgeldin tatlım bir zamanlar sağlıklı beslenen grubumuz topluca gebelik döneminde o yüzden deneyimleri paylaşmamız mümkün olmayacak ama yardımcı olabileceğim birşey varsa söyle ben dukan diyetiyle 7 ayda 23 kg verdim bana göre sağlıkla zamana yayarak verdim... gebelik yüzünden kilo almaktayım...

sevin tabi sinemim o sağlıklı kilosunda olsun da onu çıkarmak doktorların işi içini ferah tut...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…